Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
-
- Uczestnik
witam
dopiero zaczynam przygodę z fx i mam pierwsze pytanie
EUR/USD godzina 12:55 i 20s 1.31219(5)/1.3122(6)
EUR/USD godzina 12:55 i 34s 1.3119(3)/1.3120(9)
Patrząc na godzinę zmiany ceny jest ona aktualizowana co 14s w tym przypadku, a widziałem też jak cena jest przeliczona na platformie co 30s
I teraz moje pytanie czy platforma nie powinna pokazywać jak zmienia się cena co 1s?
Czy może takie aktualizacje co kilka s są normalne
dopiero zaczynam przygodę z fx i mam pierwsze pytanie
EUR/USD godzina 12:55 i 20s 1.31219(5)/1.3122(6)
EUR/USD godzina 12:55 i 34s 1.3119(3)/1.3120(9)
Patrząc na godzinę zmiany ceny jest ona aktualizowana co 14s w tym przypadku, a widziałem też jak cena jest przeliczona na platformie co 30s
I teraz moje pytanie czy platforma nie powinna pokazywać jak zmienia się cena co 1s?
Czy może takie aktualizacje co kilka s są normalne
Nie napisałeś co to za platforma. Cena zazwyczaj zmienia się nie co daną ilość czasu ale gdy tak zechce rynek
. Natomiast jeśli chodzi o aktualizację/sprawdzanie czy cena się zmieniła przeważnie na platformach występuje częściej niż raz na sekundę...

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
-
- Uczestnik
Z ciekawości włączyłem demo FXSalt i jest normalnie...rabarbar99 pisze:Dzięki za odp.
Jest to FXSALT MT4 tylko demo

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
dostalem pita od biura maklerskiego (papiery wartosciowe, nie forex), ostateczny wynik: strata 14zł. Myslicie ze moga sie dowalic za nie odeslanie urzedowi wypelnionego pit-38? Na forach pisali, ze warto to robic, zeby w przyszlosci moc odliczyc sobie strate, ale osobiscie wolalbym olac sprawe i darowac sobie te grosze. Tylko czy sa az takimi paranoikami, zeby scigac kogos o nie wykazanie zerowego podatku-.- Prawo prawem, ale co na to rzeczywistosc?
pozdrawiam.
pozdrawiam.
A słyszałeś o gościu (właściciel piekarni) który dostał niemałą karę, bo za darmo (darowizna) rozdawał chleb bezdomnym?esperer34 pisze:Tylko czy sa az takimi paranoikami, zeby scigac kogos o nie wykazanie zerowego podatku-.- Prawo prawem, ale co na to rzeczywistosc?

Rozlicz. To 5min roboty i koszt koperty + znaczka.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
A słyszałeś że ten sam gościu nie rozliczał faktur i fałszował dokumentacje księgową ?? o tym jakoś nikt nie wspomina :]raposo pisze: A słyszałeś o gościu (właściciel piekarni) który dostał niemałą karę, bo za darmo (darowizna) rozdawał chleb bezdomnym?![]()
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein
Albert Einstein