Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Fx_boy »

MrYogi pisze:A słyszałeś że ten sam gościu nie rozliczał faktur i fałszował dokumentacje księgową ?? o tym jakoś nikt nie wspomina :]
No tak, ale domiar o którym pisze Raposo dotyczył na początku tego, że piekarz uprawiał filantropię rozdając chleb - i za to "nagrodził" go fiskus. Potem jak zaczęli trzepać wyszły na jaw nieprawidłowości księgowe.
Dziękuję i pozdrawiam.

esperer34
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: esperer34 »

Fx_boy pisze: Potem jak zaczęli trzepać wyszły na jaw nieprawidłowości księgowe.
Z tego co pamietam, zaczeli go trzepac, bo z daleka widac bylo, ze koles robi przekrety na tym rozdawaniu.

Dzieki za dopowiedz, zrobie jak mowicie. Elektronicznie bede mogl dopiero za rok, zgubilem PIT weryfikujacy -.- Wszystkie inne leza w szufladzie, a ten ktorego potrzebuje wyparowal...zycie;)

Awatar użytkownika
mrspinek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mrspinek »

jak włączyć one click trading w mt4?

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

możecie mi przybliżyć temat deling desku i rekwotowań, co to jakie skutki... szukałem, goglowałem, ale natrafiałem raczej na rozmowy ludzi którzy już wiedzą a co kaman
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
tyler_durden
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tyler_durden »

Czy ktoś może mi wytłumaczyć co to rachunek NDD ?
ciągle głupi ...

Awatar użytkownika
Sildra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Sildra »

Michal1989 pisze:Czy ktoś może mi wytłumaczyć co to rachunek NDD ?
a. Definicje

STP (Straight Through Processing): zlecenia są przekazywane bezpośrednio do dostawców płynności (są nimi największe instytucje finansowe, duże banki, firmy brokerskie) bez udziału Dealera. Proces jest w pełni zautomatyzowany.

NDD (No-Dealing Desk): zlecenia nie są potwierdzanie przez Dealing, są egzekwowane bez udziału brokera.

STP NDD oznacza, że zlecenia Klientów trafiają do dostawców płynności na rynku międzybankowym, bez konieczności potwierdzania ich przez Dealing Desk. Dzięki temu możliwe jest osiągnięcie niższych poziomów spreadów niż przy standardowej ofercie, ale konsekwencją jest brak gwarancji ceny.
Jeśli czegoś nie możesz albo Ci się nie chce - obejrzyj to koniecznie.....

Przeczytaj opis zanim zaczniesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA

robs
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: robs »

Czy jeśli otworzę pozycje kupna i sprzedaży na tej samej parze ale o różnej wielkości lota to czy to też jest traktowane jako hedging i w związku z tym zabronione?
radical material simplification

Norman

Nieprzeczytany post autor: Norman »

Wielkosc lota nie ma znaczenia , na rynku polskim bossa zabrania hedge

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

robs pisze:Czy jeśli otworzę pozycje kupna i sprzedaży na tej samej parze ale o różnej wielkości lota to czy to też jest traktowane jako hedging i w związku z tym zabronione?
"Zamykasz" czesc przeciwnej , wiekszej pozycji .
Ze mnie dupa nie trejder!!! :D

forexsowicz91
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: forexsowicz91 »

jak zdefiniować skalę w mt4? tak by szło strzałkami przesuwać wykres w górę i dół..

ODPOWIEDZ