No tak, ale domiar o którym pisze Raposo dotyczył na początku tego, że piekarz uprawiał filantropię rozdając chleb - i za to "nagrodził" go fiskus. Potem jak zaczęli trzepać wyszły na jaw nieprawidłowości księgowe.MrYogi pisze:A słyszałeś że ten sam gościu nie rozliczał faktur i fałszował dokumentacje księgową ?? o tym jakoś nikt nie wspomina :]
Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
Dziękuję i pozdrawiam.
Z tego co pamietam, zaczeli go trzepac, bo z daleka widac bylo, ze koles robi przekrety na tym rozdawaniu.Fx_boy pisze: Potem jak zaczęli trzepać wyszły na jaw nieprawidłowości księgowe.
Dzieki za dopowiedz, zrobie jak mowicie. Elektronicznie bede mogl dopiero za rok, zgubilem PIT weryfikujacy -.- Wszystkie inne leza w szufladzie, a ten ktorego potrzebuje wyparowal...zycie;)
możecie mi przybliżyć temat deling desku i rekwotowań, co to jakie skutki... szukałem, goglowałem, ale natrafiałem raczej na rozmowy ludzi którzy już wiedzą a co kaman
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- tyler_durden
- Gaduła
a. DefinicjeMichal1989 pisze:Czy ktoś może mi wytłumaczyć co to rachunek NDD ?
STP (Straight Through Processing): zlecenia są przekazywane bezpośrednio do dostawców płynności (są nimi największe instytucje finansowe, duże banki, firmy brokerskie) bez udziału Dealera. Proces jest w pełni zautomatyzowany.
NDD (No-Dealing Desk): zlecenia nie są potwierdzanie przez Dealing, są egzekwowane bez udziału brokera.
STP NDD oznacza, że zlecenia Klientów trafiają do dostawców płynności na rynku międzybankowym, bez konieczności potwierdzania ich przez Dealing Desk. Dzięki temu możliwe jest osiągnięcie niższych poziomów spreadów niż przy standardowej ofercie, ale konsekwencją jest brak gwarancji ceny.
Jeśli czegoś nie możesz albo Ci się nie chce - obejrzyj to koniecznie.....
Przeczytaj opis zanim zaczniesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA
Przeczytaj opis zanim zaczniesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA
-
- Pasjonat