Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
Nie można otworzyć MataEditor , - ppm-modyfikuj.
Dodano po 2 minutach:
Dodano po 1 minutach:
Dodano po 2 minutach:
Jeżeli tak, to tylko oznacza, że nawet najlepsi posiadają przywilej omylnościCyb pisze:personov ale gafa.

Dodano po 1 minutach:
No właśnie, nie da się otworzyć.Cyb pisze:Tak czy siak nie ma to żadnego znaczenia dla funkcjonalności. Tyle że nie spojrzy w kod.
Dziękuję i pozdrawiam.
-
- Pasjonat
Mi pojawił się taki szary kapelusz przy luktom_pipsometer, gdy najpierw kompilowałem niepotrzebnie ten wskaźnik mając go w katalogu experts, a poźniej przerzuciłem go do MT4Fx_boy pisze:Dlaczego jest "szary kapelusz" przy EA?

Może coś podobnego zrobiłeś, że przerzucałeś pomiędzy rożnymi katalogami..
To nie ma nic do rzeczy. Cyb już odpowiedział o co chodzi.forexsowicz91 pisze:Może coś podobnego zrobiłeś, że przerzucałeś pomiędzy rożnymi katalogami..
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Jest to jedyny temat na całym Google, oszukałem się jak wariat, powodem jest że nie czyta mi platforma innych wskazników jak z rozszerzem ".pcm" a mam kilka fajnych wskazników ale w formacie ".mq4" i jak to można przerobić.wenpow pisze:to skoro juz jestesmy w temacie ProTradera to chcialbym sie zapytac czy da sie wskaznik w formacie .ex4 przerobic na .mq4 lub odrazu na format ProTradera czyli .pcm ?
Prosze o jakieś dobry opis jak to można zrobić, bo ja nie wiem.
Platforme jaką posiadem to Alior Trader.
Dodano po 23 minutach:
bo chodzi mi o taki wskaznik jak
"ZZ_Semafor"
czy ktoś z was go używa?
bo na google oglądając zdjęcia z tego wskaznika reprezentuje się dobrze.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
lucek34, te wskaźniki raz, że repaintują, a dwa to to, że wygląda to po prostu na wyznaczanie dołków i szczytów z odpowiednią hierarchizacją wg siły impetu spadkowego lub wzrostowego.
Fx_boy, najwidoczniej przez translatora dają. Więcej zrozumiesz tam po angielsku jak po polsku.
Fx_boy, najwidoczniej przez translatora dają. Więcej zrozumiesz tam po angielsku jak po polsku.
Uniwersytet Spekulacji - szkolenia GPW i FX