Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
Tę opcję również ma Luktom Visual Order Editorbarts pisze:a czy można automatycznie ustawić sl, w momencie gdy cena osiągnie docelowy poziom ?

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
mam pytanie odnosnie tego skryptu, bo przeciagam go na wykres i ustawiam wszystko tak jak maja opisane na stronce, natomiast w gornym prawym rogu nie pojawia mi sie emotka ':)' ze dziala tylko sam napis '"lvoe 1.6.1. x" i przy otwieraniu nowych transakcji nie widze zadnych linii do przesuwania. Mial ktos tak moze?
jest jakis skrot klawiszowy albo przez skrypt do zamkniecia pozycji?
zawsze klikam na trade, close order, i dopiero wybieram close. - wlasnie przez przypadek otworzylem Ske w miejscu gdzie powinieniem zamknac (albo brac Lke)
jak zrobic to szybciej i sprawniej?
edit:
dziekuje
zawsze klikam na trade, close order, i dopiero wybieram close. - wlasnie przez przypadek otworzylem Ske w miejscu gdzie powinieniem zamknac (albo brac Lke)
jak zrobic to szybciej i sprawniej?
edit:
dziekuje
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2012, 17:14 przez mah1y, łącznie zmieniany 1 raz.
Są skrypty do których możesz przypisać skróty klawiszowe. Podeślę Ci link na PW.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
tego "x" nawet sie kliknac nie da bo nic nie wyskakuje a napis mam "lvoe 1.6.1." i nic nie dziala.Cadermo pisze:W prawym górnym rogu widzisz napisz " luktom visual order editor " ?
Jeśli tak i masz dodatkowo tam "X" to wcisnij "włącz strategię".
http://pl.luktom.biz/Page/46/luktom-visual-order-editor z tej stronki sciagnalem i zrobilem wszystko wg instrukcji ale nie smiga
W X nie masz klikać tylko u góry na pasku z narzędziami kliknąć w "włącz strategię". Wtedy pojawi się buźka.tego "x" nawet sie kliknac nie da bo nic nie wyskakuje a napis mam "lvoe 1.6.1." i nic nie dziala.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu