WORLD TOP INVESTOR 2009/2010

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
Awatar użytkownika
Boby_Fischer
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Boby_Fischer »

Tak czy owak- ogromny szacunek dla Mariusza!
Boby Fischer is great!

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaRCHeW »

Witma
Yankee pisze:Czyli za przeproszeniem pizda nie inwestor.
Boby_Fischer pisze:Tak czy owak- ogromny szacunek dla Mariusza!
Dwa posty a jakże odmienne podejście do tematu ;) Taki mały OT ;)

Pozdrawiam
Karol Marchewka

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

Ja skłaniam się bardziej ku pierwszej opinii, bo zarobienie 3000% przez pół roku a potem strata 80% w kilka dni to frajerstwo.
Pamiętajcie, że żeby odrobić stratę 80% trzeba zrobić 400% a tego M. Ganczar nam nie pokaże w kilka dni, może przez pół roku.
Obecnie bankrut i tyle. Marnuje swój czas.
Gdyby tylko można było wybrać dowolnego brokera do rejestracji w tym konkursie to z chęcią bym startował, TMS mi nie podchodzi.
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”

Awatar użytkownika
Boby_Fischer
Gaduła
Gaduła

No jasne najłatwiej przychodzi obrażanie i wyśmiewanie się ("pizda" by Yankee oraz "frajerstwo" by Szwajcar ). Nic Panowie do Was nie mam ale trochę szacunku, w końcu to nasz rodak jest na 1 miejscu :)))
Boby Fischer is great!

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Life is brutal.
Niestety masz do czynienia z twardymi spekulantami.
Ogólnie to staram się być neutralny, ale no cóż wyraziłem swoje zdanie co myślę o takiej grze.
A organizatorzy dobrze, że gwarantują te 250k $, bo ja rozmyśliłbym się i zrezygnował z takiego tradera.
Narobił tych trejdów a potem wszystko poszło się j... w kilka dni.
Niech teraz chociaż odrobi stratę i zakończy na 1000%, ale myślę, że nic już nie zrobi.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

wojtek2009
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: wojtek2009 »

Mysle ze Mariusz chcial zagrac o duza banke i dac sobie spokoj z zarzadzaniem 250 tys usd ,nie udalo sie i bedzie prawdopodobnie zarzadzal tym kapitalem ,a 50 tys zostanie na waciki.A moze zabezpieczyl ten spadek opcjami i nic nie stracil i nie jest "frajerem albo pizda nie traderem", mozliwosci jest kilka. :wink:

Awatar użytkownika
Boby_Fischer
Gaduła
Gaduła

Napewno taki guru jak Szwajcar juz doskonale by wiedział jak taki %%% wyrobić i jak go zabezpieczyć. I nie musiałby sie... rozmyślać, ani też namyślać.... no właśnie ale na co, na co :)?
Boby Fischer is great!

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Na co, na co.
Przecież tylko sobie dyskutujemy.
Ja nie podaję gotowego rozwiązania tylko oceniam fakty.
A guru wcale nie chcę być, bo i po co.
Liczy się kasa wyciągnięta z FX i wprowadzona w realną gospodarkę.
No i
"Nic na siłę"
Przecież spekulujemy na FX z lewarem i mnie 100 krotne mnożenie depozytu wcale nie dziwi.
Liczy się styl tego mnożenia.

Spekulacja nie jest dla każdego.

blanker
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: blanker »

Szwajcar pisze:Na co, na co.
Przecież tylko sobie dyskutujemy.
Ja nie podaję gotowego rozwiązania tylko oceniam fakty.
Yankee pisze:Czyli za przeproszeniem pizda nie inwestor
czytam te posty i usmiech sam sie pojawia na twarzy. Polak uwielbia oceniac drugiego czlowieka - szczegolnie negatywnie, jak komus sie powinie noga, cos zrobi zle - czeka tylko na sposobnosc aby wysmiac, opluc, ponarzekac i pokazac jak ktos jest taki i taki.

zauwazcie, ze jak facet rewelacyjnie zarabial, dziennie nawet po 100%, jakos dyskusja sie nie rozwijala. teraz gdy nagle przyszla pierwsza powazna strata nagle watek zainteresowal wiele osob. znalezli kolejna okazje do krytyki.

moim zdaniem zakonczenie konkursu z wynikiem 500% to i tak bardzo dobry wynik. to ze wtopil sporo i szybko nie zabezpieczajac pozycji czy po prostu popelnil blad to juz jego sprawa. Wy widzicie go pod katem tej jednej straty, a nie zauwazacie calosci. skoro tak latwo wam przychodza negatywne a wrecz obrazliwe poglady szczegolnie mowiac na niego "pizda" trzeba bylo samemu wystartowac w konkursie.

niestety nasze polskie nastawienie nadal nie daje powodow do dumy. zawisc i zazdrosc. typowe "polaczki" tak chetnie oceniaja druga osobe ze az poszukuja takich okazji. obgadac, obsmarowac, zmieszac z blotem i przypiac komus etykiete ..

ludzie, zastanowcie sie zanim cos powiecie. wiem, ze w tym miejscu anomiowo jeszcze latwiej przychodza nam przerozne wypowiedzi ale przychodzac na te forum spodziewalem sie od "forexowcow" troche wiekszej kultury i oglady. kim wy w ogole jestescie tak krytykujac? skoro polaczek jest taki wymadrzaly to moze sam pokaze swoj wynik na fx??

na szczescie nie wszystkie wypowiedzi tutaj sa tego typu. znalazlo sie niestety kilku "madrych" :D

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Hikari
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Hikari »

Drodzy koledzy,

jakby nie bylo Panu Ganczarowi nalezy sie gleboki uklon. Dowiodl on ze mozna!
I chwala mu za to! ... a ze z dziurawych kieszeni posypaly sie pisiory, to takie jest juz zycie ;) . Oprocz podatkow i smierci nic nie jest pewne na tym swiecie, ktoremu powinnismy byc wdzieczni, ze nas nie nekaja katastrofy, choroby oraz przesladowania!

Z jednej strony staram sie zrozumiec Greena, ale sam mialem podobna sytuacje! Jedno dupiaste popoludnie 2000% na warrantach! Mimo starannego przygotowania, oraz dobrego wejscia, tylko wystarczylo zamknac pozycje i isc sie bawic. Niestety przedobrzylem i caly szmal poplynal. Zaznaczam, ze nawet nie przyszla mi mysl do glowy porownujac sie z Panem Ganczarem.

Bardzo bym sie ucieszyl, gdyby Pan Mariusz do nas zawital i cos tutaj skrobnal.
Mozna zarobic kilka tysiecy % a nastepnie stracic tylko 100% ;)

ODPOWIEDZ