Wolne gadki (nie gatki) o woodie -uwagi ,pytania ,etc.

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
iwan
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: iwan »

Dzieki za info. Warto szukac tej ksiazki ktora jest na stronie głownej?
Szukasz czegoś wartosciowego na forum? Zacznij od Kosza bo moze tam zostało to wyrzucone dla powiększenia wolnej przestrzeni dyskowej.

pan tadeusz

Nieprzeczytany post autor: pan tadeusz »

tego nie widzialem, ale dvd jest baaaaaardzo klarowne.

Awatar użytkownika
Ebirach
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Ebirach »

Peterr napisal:
Cytat:
najlepsze sa ZLR ok 80% skutecznosci... ale jesli tobie sie sprawdza cos innego to eksperymentuj z tym..

Juz naprawde niewiem od jakich figur zaczynac bo w niemiecko jezycznym forum wyczytalem ze ZLR jest calkowity zlom

Napisali cos takiego:

"Ghosts, Divers, TLB to wszystko na wiecej figur niewarto zwracac uwagi bo inaczej to co zarobisz tymi figurami to z ZLR, VT, HTLB itd. stracisz znadwiazka."

To wkoncu jak to jest?
Ja z mojego bardzo skromnego doswiadczenia musze powiedziec ze ZLR dawal mi w wiekszosci zarobic.

Prosil bym o wypisane 3 figur jakie waszym zdaniem maja najwieksza skutecznosc.
Bardzo dziekuje i pozdrawiam.
Przepraszam ze sie powtarzam ale mam wrazenie ze albo jestem niewidzalny albo naprawde nikt niezna odpowiedzi na moje pytania.

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

Kto ma tu Ci obiektywnie napisać jak każdy stosuje ten system od tygodnia lub kilku tygodni :wall:
Ocenę można dokonać po jakimś okresie stosowani a każdy ma inny. 8)
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

polk81
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: polk81 »

pan tadeusz pisze:ps. a propos w/w dvd - polecam! naprawde fantastyczne 5h omowienia setupów przez samego kena - przejrzyscie w przeciwienstwie do strony.
Mam pytanko te dvd mozna gdzis sciagnac czy trzeba kupowac
poz

Awatar użytkownika
FXcelownik
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: FXcelownik »

Panowie sory za pytanie ale co to ten wooooodie co sie tak nim kazdy na forum zachwyca...

dzieki i pozdr!

(Juz wkrotce wysle obiecany system obiecanym osobom =] koncze pisanie)

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

Poczytaj wątek zainstaluj demo protestuj i się przekonaj, czy właściwa to droga do zwycięstwa i sukcesu :lol:
Nawet opinia nie-użytkownika jest cenna. 8)
Dla mnie na chwile obecną to najlepszy system jaki znam.Wymaga poświecenia jeszcze trochę czasu i sprawdzenia go przy rożnych rodzajach rynku oraz zglebienia szczegółów.Mnie ten system powalił na kolana pod względem skuteczności.75% zleceń zakończonych sukcesem 25% to straty( w tym 95% to moja lekkomyślność pozostawione zlecenia nie zabezpieczone bez dostępu dokonania zmian -nieobecność przy kompie, 5% to nie zastosowanie się do zasad woodie) .Tłumacząc to - system jest nie do wy... 100% udanych transakcji
Dodam ze należę do agresywnych i ryzykownych inwestorów. 8)

Awatar użytkownika
iwan
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: iwan »

pan tadeusz pisze:ale dvd jest baaaaaardzo klarowne.
Piekne DVD, mily glos prelegenta tylko ktos chyba zgasil swiatlo bo czarno na ekranie. Pewnie brakuje mi jakiegos kodeka. Ktos wie jakiego lub jak to sprawdzic jakiego i skad ewentualnie go sciagnac ?
Szukasz czegoś wartosciowego na forum? Zacznij od Kosza bo moze tam zostało to wyrzucone dla powiększenia wolnej przestrzeni dyskowej.

Awatar użytkownika
Tig3r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Tig3r »

iwan pisze:
pan tadeusz pisze:ale dvd jest baaaaaardzo klarowne.
Piekne DVD, mily glos prelegenta tylko ktos chyba zgasil swiatlo bo czarno na ekranie. Pewnie brakuje mi jakiegos kodeka. Ktos wie jakiego lub jak to sprawdzic jakiego i skad ewentualnie go sciagnac ?
k-litle powinien zadziałać, jak nie to zainstaluj sobie bestplayer'a lub goom playera
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..

uzin2
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: uzin2 »

a moze by tak wstawiac tu jakies screeny z wejsciami?

ODPOWIEDZ