Wolne gadki (nie gatki) o woodie -uwagi ,pytania ,etc.
Przepraszam ze sie powtarzam ale mam wrazenie ze albo jestem niewidzalny albo naprawde nikt niezna odpowiedzi na moje pytania.Peterr napisal:
Cytat:
najlepsze sa ZLR ok 80% skutecznosci... ale jesli tobie sie sprawdza cos innego to eksperymentuj z tym..
Juz naprawde niewiem od jakich figur zaczynac bo w niemiecko jezycznym forum wyczytalem ze ZLR jest calkowity zlom
Napisali cos takiego:
"Ghosts, Divers, TLB to wszystko na wiecej figur niewarto zwracac uwagi bo inaczej to co zarobisz tymi figurami to z ZLR, VT, HTLB itd. stracisz znadwiazka."
To wkoncu jak to jest?
Ja z mojego bardzo skromnego doswiadczenia musze powiedziec ze ZLR dawal mi w wiekszosci zarobic.
Prosil bym o wypisane 3 figur jakie waszym zdaniem maja najwieksza skutecznosc.
Bardzo dziekuje i pozdrawiam.
Kto ma tu Ci obiektywnie napisać jak każdy stosuje ten system od tygodnia lub kilku tygodni
Ocenę można dokonać po jakimś okresie stosowani a każdy ma inny.

Ocenę można dokonać po jakimś okresie stosowani a każdy ma inny.

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
- FXcelownik
- Uczestnik
Poczytaj wątek zainstaluj demo protestuj i się przekonaj, czy właściwa to droga do zwycięstwa i sukcesu
Nawet opinia nie-użytkownika jest cenna.
Dla mnie na chwile obecną to najlepszy system jaki znam.Wymaga poświecenia jeszcze trochę czasu i sprawdzenia go przy rożnych rodzajach rynku oraz zglebienia szczegółów.Mnie ten system powalił na kolana pod względem skuteczności.75% zleceń zakończonych sukcesem 25% to straty( w tym 95% to moja lekkomyślność pozostawione zlecenia nie zabezpieczone bez dostępu dokonania zmian -nieobecność przy kompie, 5% to nie zastosowanie się do zasad woodie) .Tłumacząc to - system jest nie do wy... 100% udanych transakcji
Dodam ze należę do agresywnych i ryzykownych inwestorów.

Nawet opinia nie-użytkownika jest cenna.

Dla mnie na chwile obecną to najlepszy system jaki znam.Wymaga poświecenia jeszcze trochę czasu i sprawdzenia go przy rożnych rodzajach rynku oraz zglebienia szczegółów.Mnie ten system powalił na kolana pod względem skuteczności.75% zleceń zakończonych sukcesem 25% to straty( w tym 95% to moja lekkomyślność pozostawione zlecenia nie zabezpieczone bez dostępu dokonania zmian -nieobecność przy kompie, 5% to nie zastosowanie się do zasad woodie) .Tłumacząc to - system jest nie do wy... 100% udanych transakcji
Dodam ze należę do agresywnych i ryzykownych inwestorów.

Piekne DVD, mily glos prelegenta tylko ktos chyba zgasil swiatlo bo czarno na ekranie. Pewnie brakuje mi jakiegos kodeka. Ktos wie jakiego lub jak to sprawdzic jakiego i skad ewentualnie go sciagnac ?pan tadeusz pisze:ale dvd jest baaaaaardzo klarowne.
Szukasz czegoś wartosciowego na forum? Zacznij od Kosza bo moze tam zostało to wyrzucone dla powiększenia wolnej przestrzeni dyskowej.
k-litle powinien zadziałać, jak nie to zainstaluj sobie bestplayer'a lub goom playeraiwan pisze:Piekne DVD, mily glos prelegenta tylko ktos chyba zgasil swiatlo bo czarno na ekranie. Pewnie brakuje mi jakiegos kodeka. Ktos wie jakiego lub jak to sprawdzic jakiego i skad ewentualnie go sciagnac ?pan tadeusz pisze:ale dvd jest baaaaaardzo klarowne.
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..