Wolne gadki (nie gatki) o woodie -uwagi ,pytania ,etc.
hej
ten opis systemu i panelu w jezyku polskim w pdf'ie uparcie otwiera mi sie bez polskich znakow w acrobacie i nie da sie praktycznie czytac. czy taki opis jest tez w pdfie po angielsku? i gdzie? bo jakkolwiek system wydaje sie byc pomocny to strona woodiego to istny chaos i burdel gdzie trzeba czegokolwiek szukac posrod miliarda reklam.
ten opis systemu i panelu w jezyku polskim w pdf'ie uparcie otwiera mi sie bez polskich znakow w acrobacie i nie da sie praktycznie czytac. czy taki opis jest tez w pdfie po angielsku? i gdzie? bo jakkolwiek system wydaje sie byc pomocny to strona woodiego to istny chaos i burdel gdzie trzeba czegokolwiek szukac posrod miliarda reklam.
- c_e_r_v_u_s
- Stały bywalec
Zaczynam dopiero moja przygode z Woodie wiec sie troche w tych formacjach pogobulem.
Na poczatek chcialbym wybrac 1-3 formacje na ktore bede polowal.
W zwiazku z tym mam pytanie do specjalistow od Woodie ktore formacje sa waszym zdaniem najbardziej pewnym sygnalem do handlu?
Ja po moich skromnych testach moge powiedziec ze TLB i Rev Diver mi sie najbardziej sprawdza.
W zwiazku z tym mam pytanie do specjalistow od Woodie ktore formacje sa waszym zdaniem najbardziej pewnym sygnalem do handlu?
Ja po moich skromnych testach moge powiedziec ze TLB i Rev Diver mi sie najbardziej sprawdza.
ja jestem filologiem z wyksztalcenia, wiec angol pikus, ale trading to jest dopiero jazda. 
dvd nie jest moze najlepsza forma edukacji, ale to jest jedyna usystematyzowana wiedza o woodie's cci na jego stronie. nie jestem w stanie w tym smietniku znalezc zadnego tutoriala, zadnego konkretu, zadnego opisu formacji. pewnie to tam jest, ale uklad strony przyprawia o mdlosci

dvd nie jest moze najlepsza forma edukacji, ale to jest jedyna usystematyzowana wiedza o woodie's cci na jego stronie. nie jestem w stanie w tym smietniku znalezc zadnego tutoriala, zadnego konkretu, zadnego opisu formacji. pewnie to tam jest, ale uklad strony przyprawia o mdlosci

najlepsze sa ZLR ok 80% skutecznosci... ale jesli tobie sie sprawdza cos innego to eksperymentuj z tym..Ebirach pisze:Zaczynam dopiero moja przygode z Woodie wiec sie troche w tych formacjach pogobulem.
W zwiazku z tym mam pytanie do specjalistow od Woodie ktore formacje sa waszym zdaniem najbardziej pewnym sygnalem do handlu?.
le0n71 pisze:Powiększam panel i nic się nie zmienia, może wrzuciłem pliki nie tam gdzie trzeba? Chodzi o to że nie mam tej czarnej linii (tojest chyba CCI ?). Mam tylko żółtą, a tochyba TCCI?
Sory za głupie pytania. Czarnej linii nie widziałem, bo miałem czarne tło hehe.
Wiedziałem że to chodzi o jakąś pierdołę

Peterr napisal:
Napisali cos takiego:
"Ghosts, Divers, TLB to wszystko na wiecej figur niewarto zwracac uwagi bo inaczej to co zarobisz tymi figurami to z ZLR, VT, HTLB itd. stracisz znadwiazka."
To wkoncu jak to jest?
Ja z mojego bardzo skromnego doswiadczenia musze powiedziec ze ZLR dawal mi w wiekszosci zarobic.
Prosil bym o wypisane 3 figur jakie waszym zdaniem maja najwieksza skutecznosc.
Bardzo dziekuje i pozdrawiam.
Juz naprawde niewiem od jakich figur zaczynac bo w niemiecko jezycznym forum wyczytalem ze ZLR jest calkowity zlomnajlepsze sa ZLR ok 80% skutecznosci... ale jesli tobie sie sprawdza cos innego to eksperymentuj z tym..
Napisali cos takiego:
"Ghosts, Divers, TLB to wszystko na wiecej figur niewarto zwracac uwagi bo inaczej to co zarobisz tymi figurami to z ZLR, VT, HTLB itd. stracisz znadwiazka."
To wkoncu jak to jest?
Ja z mojego bardzo skromnego doswiadczenia musze powiedziec ze ZLR dawal mi w wiekszosci zarobic.
Prosil bym o wypisane 3 figur jakie waszym zdaniem maja najwieksza skutecznosc.
Bardzo dziekuje i pozdrawiam.