VinciPro - jazda po bandzie na 10 sekundach

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Czy mógłbyś udostępnić wykaz z konta brokerskiego? Mówisz ,że grasz na realu ,ale jak to możliwe skoro jeszcze nie skończyłeś 18 lat? 19 maj 1994 :) Lębork. To kolejny dowód ,że "coś tu nie gra" .Nie będę publicznie udostępniał Twojego imienia i nazwiska ,ale to wszystko łatwo sprawdzić :) Teraz pewnie powiesz ,że konto masz na jedno z rodziców ,albo zgłosisz post do modów.

seedraev
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: seedraev »

Witam,

Miałbym prośbę, czy mógłbyś zamieszczać screeny obejmujące cały dzień, tzn. od 24 do 24, ponieważ chciałbym się upewnić czy zamieszczasz tu wszystkie wejścia czy tylko wybrane. Jestem zainteresowany szkoleniem i dlatego chciałbym mieć rzetelne informacje. Druga sprawa czy ten system nie jest konwersją systemu Day-Trading 2.0 for small traders z forum elitetrader, bo strasznie go przypomina?
Pozdrawiam.

zicmar
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zicmar »

ridera, aż sie we mnie zagotowało po przeczytaniu Twojego posta i to co mam na Twój temat do powiedzenia wolę przemilczeć, ale daleko zajdziesz ' Bracie' tylko nie na FX :wink:
Poczytaj pamietniki Agenta Tomka, udoskonalisz swój trading :wink:

Pozdrawiam

Zicmar

PS. ridera jesteś Wielki, fajne kreski rysujesz, wszędzie...........

Do Modów teraz, mam nadzieje, że nie dopatrzyliście sie w tym poście wulgaryzmów i obrażania ' SZanowanego Forumowicza ridera
Naucz się jak działają średnie a wtedy zrozumiesz zachowanie ceny

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

Ja widzę że dalej dużo geniuszy jest wśród nas.

Skumajcie jedną rzecz.. to czy system działa to nie podlega ŻADNEJ dyskusji. ŻADNEJ. To czy Ty lub inna osoba będzie nim zarabiać to już osobny temat.

Z żalem patrzę jak zmienia się to forum.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Mam mało czasu ostatnio, sprawy osobiste, wczorajsze trejdy, odpowiadając na wiadomosci jakie dostaje, gram na średnie jak i na LT, kwestia sygnału , więc często mam pozycje z LT plus średnie :-)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
ka7
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ka7 »

a ty skumaj, ze czepiamy sie dlatego , ze ten zurnal nie sluzy pokazaniu jak autor zarabia, czesze kase, tylko nagonieniu klientow na szkolenia zipmara, i tez z zalem patrze bo to chyba pierwszy taki zurnal ktorego modzi juz dawno powinni przeniesc do dzialu reklam 8)
Trzeba określić cele I zrobić to mądrze,To do czego dążę to sława i pieniądze,Chce mieć tak jak książę:Posiadłość i pałac,Własną podobiznę w skałach,Tak jak prezydenci w Stanach ,Spędzać życie na muzyce i niekończących balach,

Songo89K
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Songo89K »

ridera pisze:Czy mógłbyś udostępnić wykaz z konta brokerskiego? Mówisz ,że grasz na realu ,ale jak to możliwe skoro jeszcze nie skończyłeś 18 lat? 19 maj 1994 :) Lębork. To kolejny dowód ,że "coś tu nie gra" .Nie będę publicznie udostępniał Twojego imienia i nazwiska ,ale to wszystko łatwo sprawdzić :) Teraz pewnie powiesz ,że konto masz na jedno z rodziców ,albo zgłosisz post do modów.
Daj spokój.Niech sobie ma nawet na rodziców.Co w tym złego?
Rób swoje a on niech robi swoje i tyle.Po co szukać na siłę czegoś?

@ka7
Pewnie i masz rację,ale z tego co wiem,modzi dali wolną rękę co do tego jak kto prowadzi Jorunal.Jedni mają jako dziennik,inni jako "system" a jeszcze inni jako reklamę.
Nie bronię go,ale co Was boli w tym wszystkim? niech sobie zarabia na marketingu itd.
Dajcie/dajmy już spokój z tym szałem,jechania po Zicmar'ze i wszystkim co jego.
Ostatnio zmieniony 23 lis 2011, 09:25 przez Songo89K, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Archanioł
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Archanioł »

ridera pisze:Czy mógłbyś udostępnić wykaz z konta brokerskiego?
seedraev pisze:Miałbym prośbę, czy mógłbyś zamieszczać screeny obejmujące cały dzień, tzn. od 24 do 24
Powiem szczerze, że też jestem pod sporym wrażeniem wyników jakie VinciPro pokazuje, biorąc pod uwagę jego krótki staż. Wyniki są tak dobre, że aż nieprawdopodobne moim zdaniem. Dlatego dołączam się do prośby kolegów, aby autor dodatkowo pokazywał jakiś większy fragment wykresu, na którym widać wszystkie trejdy z danego dnia.

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

ka7 pisze:a ty skumaj, ze czepiamy sie dlatego , ze ten zurnal nie sluzy pokazaniu jak autor zarabia, czesze kase, tylko nagonieniu klientow na szkolenia zipmara, i tez z zalem patrze bo to chyba pierwszy taki zurnal ktorego modzi juz dawno powinni przeniesc do dzialu reklam 8)
Drażnisz mnie swoją arogancją nie od dziś.
Wpadasz - sapiesz - i nigdzie nic nie wnosisz - tylko szukasz gdzie by tu się jeszcze przyje...ć. Ciężko Twoje otoczenie musi mieć z Tobą.
Celowo przekręcasz nicki - czy udajesz debila?
Vinci po prostu sobie założył jurnal bo w końcu znalazł coś czym udaje mu się zarabiać i chce się tym pochwalić, co w tym złego?

Proponuję zamknąć jurnal Adama bo do swojego szkolenia tylko zachęca.
Proponuję zamknąć też dzienniki : skalpingu i Mr T bo zachęcają do szkoleń Mr. Yogiego.
Mam jeszcze kilka propozycji skierowanych dla Ciebie, ale lepiej ich nie zamieszczać tu.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Archanioł pisze:Wyniki są tak dobre, że aż nieprawdopodobne

:mrgreen: bo co Forex to jakas magia co ? Jest zajebiscie prosty, kwestia zasad i tyle, coś szybko Archanioł zapomniałeś jak po Tobie jeździli bo coś sprzedawałeś :mrgreen: , nic do Ciebie nie mam, ale bez jaj, jeden osiągnie dobry wynik po kilku miesiącach, innemu 6 lat nie starczy .

ODPOWIEDZ