VinciPro - jazda po bandzie na 10 sekundach
-
Cadermo
Czy mógłbyś udostępnić wykaz z konta brokerskiego? Mówisz ,że grasz na realu ,ale jak to możliwe skoro jeszcze nie skończyłeś 18 lat? 19 maj 1994
Lębork. To kolejny dowód ,że "coś tu nie gra" .Nie będę publicznie udostępniał Twojego imienia i nazwiska ,ale to wszystko łatwo sprawdzić
Teraz pewnie powiesz ,że konto masz na jedno z rodziców ,albo zgłosisz post do modów.
Witam,
Miałbym prośbę, czy mógłbyś zamieszczać screeny obejmujące cały dzień, tzn. od 24 do 24, ponieważ chciałbym się upewnić czy zamieszczasz tu wszystkie wejścia czy tylko wybrane. Jestem zainteresowany szkoleniem i dlatego chciałbym mieć rzetelne informacje. Druga sprawa czy ten system nie jest konwersją systemu Day-Trading 2.0 for small traders z forum elitetrader, bo strasznie go przypomina?
Pozdrawiam.
Miałbym prośbę, czy mógłbyś zamieszczać screeny obejmujące cały dzień, tzn. od 24 do 24, ponieważ chciałbym się upewnić czy zamieszczasz tu wszystkie wejścia czy tylko wybrane. Jestem zainteresowany szkoleniem i dlatego chciałbym mieć rzetelne informacje. Druga sprawa czy ten system nie jest konwersją systemu Day-Trading 2.0 for small traders z forum elitetrader, bo strasznie go przypomina?
Pozdrawiam.
ridera, aż sie we mnie zagotowało po przeczytaniu Twojego posta i to co mam na Twój temat do powiedzenia wolę przemilczeć, ale daleko zajdziesz ' Bracie' tylko nie na FX
Poczytaj pamietniki Agenta Tomka, udoskonalisz swój trading
Pozdrawiam
Zicmar
PS. ridera jesteś Wielki, fajne kreski rysujesz, wszędzie...........
Do Modów teraz, mam nadzieje, że nie dopatrzyliście sie w tym poście wulgaryzmów i obrażania ' SZanowanego Forumowicza ridera
Poczytaj pamietniki Agenta Tomka, udoskonalisz swój trading
Pozdrawiam
Zicmar
PS. ridera jesteś Wielki, fajne kreski rysujesz, wszędzie...........
Do Modów teraz, mam nadzieje, że nie dopatrzyliście sie w tym poście wulgaryzmów i obrażania ' SZanowanego Forumowicza ridera
Naucz się jak działają średnie a wtedy zrozumiesz zachowanie ceny
a ty skumaj, ze czepiamy sie dlatego , ze ten zurnal nie sluzy pokazaniu jak autor zarabia, czesze kase, tylko nagonieniu klientow na szkolenia zipmara, i tez z zalem patrze bo to chyba pierwszy taki zurnal ktorego modzi juz dawno powinni przeniesc do dzialu reklam 
Trzeba określić cele I zrobić to mądrze,To do czego dążę to sława i pieniądze,Chce mieć tak jak książę:Posiadłość i pałac,Własną podobiznę w skałach,Tak jak prezydenci w Stanach ,Spędzać życie na muzyce i niekończących balach,
Daj spokój.Niech sobie ma nawet na rodziców.Co w tym złego?ridera pisze:Czy mógłbyś udostępnić wykaz z konta brokerskiego? Mówisz ,że grasz na realu ,ale jak to możliwe skoro jeszcze nie skończyłeś 18 lat? 19 maj 1994Lębork. To kolejny dowód ,że "coś tu nie gra" .Nie będę publicznie udostępniał Twojego imienia i nazwiska ,ale to wszystko łatwo sprawdzić
Teraz pewnie powiesz ,że konto masz na jedno z rodziców ,albo zgłosisz post do modów.
Rób swoje a on niech robi swoje i tyle.Po co szukać na siłę czegoś?
@ka7
Pewnie i masz rację,ale z tego co wiem,modzi dali wolną rękę co do tego jak kto prowadzi Jorunal.Jedni mają jako dziennik,inni jako "system" a jeszcze inni jako reklamę.
Nie bronię go,ale co Was boli w tym wszystkim? niech sobie zarabia na marketingu itd.
Dajcie/dajmy już spokój z tym szałem,jechania po Zicmar'ze i wszystkim co jego.
Ostatnio zmieniony 23 lis 2011, 09:25 przez Songo89K, łącznie zmieniany 1 raz.
ridera pisze:Czy mógłbyś udostępnić wykaz z konta brokerskiego?
Powiem szczerze, że też jestem pod sporym wrażeniem wyników jakie VinciPro pokazuje, biorąc pod uwagę jego krótki staż. Wyniki są tak dobre, że aż nieprawdopodobne moim zdaniem. Dlatego dołączam się do prośby kolegów, aby autor dodatkowo pokazywał jakiś większy fragment wykresu, na którym widać wszystkie trejdy z danego dnia.seedraev pisze:Miałbym prośbę, czy mógłbyś zamieszczać screeny obejmujące cały dzień, tzn. od 24 do 24
Drażnisz mnie swoją arogancją nie od dziś.ka7 pisze:a ty skumaj, ze czepiamy sie dlatego , ze ten zurnal nie sluzy pokazaniu jak autor zarabia, czesze kase, tylko nagonieniu klientow na szkolenia zipmara, i tez z zalem patrze bo to chyba pierwszy taki zurnal ktorego modzi juz dawno powinni przeniesc do dzialu reklam
Wpadasz - sapiesz - i nigdzie nic nie wnosisz - tylko szukasz gdzie by tu się jeszcze przyje...ć. Ciężko Twoje otoczenie musi mieć z Tobą.
Celowo przekręcasz nicki - czy udajesz debila?
Vinci po prostu sobie założył jurnal bo w końcu znalazł coś czym udaje mu się zarabiać i chce się tym pochwalić, co w tym złego?
Proponuję zamknąć jurnal Adama bo do swojego szkolenia tylko zachęca.
Proponuję zamknąć też dzienniki : skalpingu i Mr T bo zachęcają do szkoleń Mr. Yogiego.
Mam jeszcze kilka propozycji skierowanych dla Ciebie, ale lepiej ich nie zamieszczać tu.
Archanioł pisze:Wyniki są tak dobre, że aż nieprawdopodobne