VinciPro - jazda po bandzie na 10 sekundach

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Mr.T

Nieprzeczytany post autor: Mr.T »

Shadi pisze:Proponuję zamknąć też dzienniki : skalpingu i Mr T bo zachęcają do szkoleń Mr. Yogiego.
Mój dziennik mogą zamknąć choćby zaraz-ma to w pompie,a szkolenie u Yogiego zawsze i kazdemu bedę polecał niezależnie od stanu depa i pory roku :mrgreen:

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

Mr.T pisze:
Shadi pisze:Proponuję zamknąć też dzienniki : skalpingu i Mr T bo zachęcają do szkoleń Mr. Yogiego.
Mój dziennik mogą zamknąć choćby zaraz-ma to w pompie,a szkolenie u Yogiego zawsze i kazdemu bedę polecał niezależnie od stanu depa i pory roku :mrgreen:
Nie było to napisane w celu uszczuplenia Twoich zasług czy czegokolwiek Mr.T.
Pytanie jednak : czy nie widzisz małej analogii?
Wszystko co związane ze średnimi atakowane jest z każdej strony, a co do czystego wykresu to fajne i si.

Mr.T

Nieprzeczytany post autor: Mr.T »

spoko Shadi wiem;czy srednie czy Pa cz S/d i inne na wszystkim się da ugrać tylko potrzebny jest odpowiedni człowiek do odpowiedniego systemu i bedzie wszystko grać.

Awatar użytkownika
ka7
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ka7 »

roznica jest taka , ze z tamtych mozna sie wiele dowiedziec na temat tego jak grac sa pokazane wejscie i przyczyny takich a nie innych zagran i dziwne ze ty w swojej arogancji tego nie zauwazasz, moze ich nie czytales?
a tu jedynie wszedlem tu i wyszedlem tam zgarnalem tyle i tyle , ale jakie srednie itp? , nik drogiego zipmara przekrecam celowo, zeby sie znowu nie czepial,
Trzeba określić cele I zrobić to mądrze,To do czego dążę to sława i pieniądze,Chce mieć tak jak książę:Posiadłość i pałac,Własną podobiznę w skałach,Tak jak prezydenci w Stanach ,Spędzać życie na muzyce i niekończących balach,

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

ka7 pisze:roznica jest taka , ze z tamtych mozna sie wiele dowiedziec na temat tego jak grac sa pokazane wejscie i przyczyny takich a nie innych zagran i dziwne ze ty w swojej arogancji tego nie zauwazasz, moze ich nie czytales?
a tu jedynie wszedlem tu i wyszedlem tam zgarnalem tyle i tyle , ale jakie srednie itp? , nik drogiego zipmara przekrecam celowo, zeby sie znowu nie czepial,

Swego czasu jak kerimb pod którąś postacią robił dobre wejścia to było : wow, super i extra.
Jak Vinci to robi to już jest źle.
Ciężko ogarnąć Tobie że tamte są w celu pokazowym a tutaj to tylko pokazuje swoje wejścia dla siebie - choć publicznie?
Gdzie tam jest napisane: jestem zajebisty - idźcie na szkolenie? nie ma.

Tak jak Mr.T napisał - odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Jeden na LT, jeden na średnich, a jeden na wsłuchiwaniu się w ruch uliczny będzie zarabiał.

VinciPro
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: VinciPro »

Price action jest ogolnodostepne, kwestia interpretacji. Tutaj system zoatal opracowany od poczatku w zwiazku z czym jest to uzasadnione, nie raz juz o tym byla mowa. A najbardziej to rozbawily mnie spekulacje ridera odnosnie mojej skromnej osoby. Ale jak juz ktos ma ulanska fantazje... :) jakby pokazywac caly dzien to by miejsca braklo bo nie mam zbyt wielkuego ekranu w laptopie, ale zobacze co da sie zrobic.
Uniwersytet Spekulacji - szkolenia GPW i FX

Awatar użytkownika
Archanioł
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Archanioł »

Microbi pisze: Archanioł zapomniałeś jak po Tobie jeździli bo coś sprzedawałeś
Wcale nie zapomniałem.
Tutaj na forum jest dziwna zależność, jak ktoś przychodzi i mówi, że się na FX nie da zarabiać i żeby wszyscy sobie dali z tym spokój, to jest od razu prawie zlinczowany. Nawet przegrywający nie zostawią na kolesiu suchej nitki.

Jak jednak przychodzi ktoś i mówi, że się da, to wszysy na niego, że to oszust, naciągacz itd. Ciężko czasami zakumać o co chodzi ...

Microbi pisze:nic do Ciebie nie mam, ale bez jaj, jeden osiągnie dobry wynik po kilku miesiącach, innemu 6 lat nie starczy
Też do Ciebie nic nie mam, tymbardziej do Vinciego czy Zicmara, chciałbym jednak być pewny, że to co tutaj oglądam, to rzetelna prawda, a nie żaden teatrzyk.
Inaczej ciągle pozostaje uczucie pewnego niedowierzania .... To tyle z mojej strony ...

Songo89K
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Songo89K »

Shadi,dlatego mi się wydaje że nie system jest problemem.A raczej dziennik,z którego za wiele wyciągnąć nie można,a na rady również nie ma co liczyć.
Dlatego nie porównujmy do z Mr.T czy Mr.Yogi'm.

Dlatego raczej nikt nie ma wątpliwości że ten dziennik służy marketingowi,no ale jego sprawa.

seedraev
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: seedraev »

VinciPro pisze:jakby pokazywac caly dzien to by miejsca braklo bo nie mam zbyt wielkuego ekranu w laptopie, ale zobacze co da sie zrobic.
No i super może być na świeczkach z wyższych tf wtedy na pewno się zmieści.
Dzięki.
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Archanioł
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Archanioł »

VinciPro pisze:jakby pokazywac caly dzien to by miejsca braklo bo nie mam zbyt wielkuego ekranu w laptopie, ale zobacze co da sie zrobic.
Na jakimś wyższym TF-ie można to pokazać. Chodzi przecież tylko o to, czy się liczba i kolejność transakcji zgadza z tymi screenami z 10S.

ODPOWIEDZ