Mój dziennik mogą zamknąć choćby zaraz-ma to w pompie,a szkolenie u Yogiego zawsze i kazdemu bedę polecał niezależnie od stanu depa i pory rokuShadi pisze:Proponuję zamknąć też dzienniki : skalpingu i Mr T bo zachęcają do szkoleń Mr. Yogiego.
VinciPro - jazda po bandzie na 10 sekundach
-
Mr.T
Nie było to napisane w celu uszczuplenia Twoich zasług czy czegokolwiek Mr.T.Mr.T pisze:Mój dziennik mogą zamknąć choćby zaraz-ma to w pompie,a szkolenie u Yogiego zawsze i kazdemu bedę polecał niezależnie od stanu depa i pory rokuShadi pisze:Proponuję zamknąć też dzienniki : skalpingu i Mr T bo zachęcają do szkoleń Mr. Yogiego.
Pytanie jednak : czy nie widzisz małej analogii?
Wszystko co związane ze średnimi atakowane jest z każdej strony, a co do czystego wykresu to fajne i si.
-
Mr.T
roznica jest taka , ze z tamtych mozna sie wiele dowiedziec na temat tego jak grac sa pokazane wejscie i przyczyny takich a nie innych zagran i dziwne ze ty w swojej arogancji tego nie zauwazasz, moze ich nie czytales?
a tu jedynie wszedlem tu i wyszedlem tam zgarnalem tyle i tyle , ale jakie srednie itp? , nik drogiego zipmara przekrecam celowo, zeby sie znowu nie czepial,
a tu jedynie wszedlem tu i wyszedlem tam zgarnalem tyle i tyle , ale jakie srednie itp? , nik drogiego zipmara przekrecam celowo, zeby sie znowu nie czepial,
Trzeba określić cele I zrobić to mądrze,To do czego dążę to sława i pieniądze,Chce mieć tak jak książę:Posiadłość i pałac,Własną podobiznę w skałach,Tak jak prezydenci w Stanach ,Spędzać życie na muzyce i niekończących balach,
ka7 pisze:roznica jest taka , ze z tamtych mozna sie wiele dowiedziec na temat tego jak grac sa pokazane wejscie i przyczyny takich a nie innych zagran i dziwne ze ty w swojej arogancji tego nie zauwazasz, moze ich nie czytales?
Swego czasu jak kerimb pod którąś postacią robił dobre wejścia to było : wow, super i extra.
Jak Vinci to robi to już jest źle.
Ciężko ogarnąć Tobie że tamte są w celu pokazowym a tutaj to tylko pokazuje swoje wejścia dla siebie - choć publicznie?
Gdzie tam jest napisane: jestem zajebisty - idźcie na szkolenie? nie ma.
Tak jak Mr.T napisał - odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Jeden na LT, jeden na średnich, a jeden na wsłuchiwaniu się w ruch uliczny będzie zarabiał.
Price action jest ogolnodostepne, kwestia interpretacji. Tutaj system zoatal opracowany od poczatku w zwiazku z czym jest to uzasadnione, nie raz juz o tym byla mowa. A najbardziej to rozbawily mnie spekulacje ridera odnosnie mojej skromnej osoby. Ale jak juz ktos ma ulanska fantazje...
jakby pokazywac caly dzien to by miejsca braklo bo nie mam zbyt wielkuego ekranu w laptopie, ale zobacze co da sie zrobic.
Uniwersytet Spekulacji - szkolenia GPW i FX
Wcale nie zapomniałem.Microbi pisze: Archanioł zapomniałeś jak po Tobie jeździli bo coś sprzedawałeś
Tutaj na forum jest dziwna zależność, jak ktoś przychodzi i mówi, że się na FX nie da zarabiać i żeby wszyscy sobie dali z tym spokój, to jest od razu prawie zlinczowany. Nawet przegrywający nie zostawią na kolesiu suchej nitki.
Jak jednak przychodzi ktoś i mówi, że się da, to wszysy na niego, że to oszust, naciągacz itd. Ciężko czasami zakumać o co chodzi ...
Też do Ciebie nic nie mam, tymbardziej do Vinciego czy Zicmara, chciałbym jednak być pewny, że to co tutaj oglądam, to rzetelna prawda, a nie żaden teatrzyk.Microbi pisze:nic do Ciebie nie mam, ale bez jaj, jeden osiągnie dobry wynik po kilku miesiącach, innemu 6 lat nie starczy
Inaczej ciągle pozostaje uczucie pewnego niedowierzania .... To tyle z mojej strony ...