VinciPro - jazda po bandzie na 10 sekundach

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Powiem tak, wybierz system daj mi tydzień i konto demo a zrobię tobie 100% depo,
I nie wiem dlaczego ciągle argumentujesz że średnie komuś przeszkadzają, piękne proste narzędzie, kwestia interpretacji i tyle, a to że nikt w to nie wierzy to dlatego że ukrywasz jak to działa, ukrywał byś inny system to inny ststem był by kontrowersyjny, tak to działa, ludzie nie lubią niewiadomego

A jedyny system potrzebny i bez którego jaja ze stali nie pomogą to odpowiedni MM a technika to drugorzędna rzecz

Awatar użytkownika
T-REX
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: T-REX »

Ink. pisze:Musicie zrozumieć panowie jedną ważną rzecz, system tworzy wokoł siebie tyle kontrowersji bo ukrywacie i traktujecie go jak grala a na dodatek w tych bajkach nie ma smoka ;p, wszyscy zarabiający a konkretnie to szkolący ;) nie ukrywają czego uczą jakie są wejścia, gdzie i czego szukać a szkolenia to tylko utrwalenie/przyswojenie wiedzy z forum.
O ile znam sprawę wszyscy pozostali szkolący uczą ogólnodostępnych systemów Jak PA itp. więc siłą rzeczy nie ma po co robić z tego tajemnicy. Zicmar opracował własny system i chce go sprzedawać - co w tym złego? też możesz tak zrobić.

Ink. pisze: Tutaj to jest jedna wielka tajemnica z marketingowcami w tle, dlatego jurnal ok niech sobie będzie ale niech ma jakąś wartość a nie tylko wejscią, przypomnij sobie vinci poprzedni gdzie jasno i wyraźnie opisałeś czego szukasz dlaczego wszedłeś a tu nie.
Są różne journale o różnej wiarygodności i rzetelności. ich autorzy dostają zjebki od publiki albo nie. Już raz pisałem do GWH, że tajemnica systemu nie służy jego journalowi. Tak jest i w tym przypadku niestety. Lojalność wobec Zicmara nie pozwala NAM pokazać o co w tym biega . Ale chyba każdy kumaty zajarzy, że forex jest jeden i te wszystkie rzeczy jak np: LT fibo i S/R muszą się przenikać w każdym systemie. Możesz nie lubić fibo, ale jak nałożysz je na linie S/R to wyniki będą przynajmniej podobne. Ten system zatem też nie odkrywa Ameryki tylko inaczej ją pokazuje.

Ink. pisze: Bo prawda jest taka że każdy system działa, widać to po demo, czego by sie nie urzywało, czy to tylko fibo, SD, SR PA LT srednie zawsze sie zarabia, a problem to emocje, psychika, dlaczego zimcar mimo super systemu nie gra ni nie jest milionerem? bo z tym właśnie sobie nie radzi, z czynnikiem ktory jest kluczowy i definiuje czy zarabiamy czy nie.
Po tym zdaniu wiem że zarabiasz na forexie.I ja właśnie z tego powodu jeszcze długo milionerem nie zostanę. Mimo iż szkolę się długo idzie mi bardzo ciężko właśnie dla tego że nie stosuję się do założeń systemu. Podpalam się przy wejściu osrywam przy wyjściu. jak zrobię jedną-dwie poprawne systemowo transakcje - GODMODE ON! I zaczynam poruszać tym rynkiem! :wink:
Wszyscy piszecie, że Vinci po trzech tygodniach nauki jest po prostu za dobry ale to nie prawda! Trzy tygodnie uczy się TYLKO TEGO SYSTEMU.Przeczytajcie jego wszystkie posty. Zobaczycie że na tych poprzednich systemach on UCZYŁ SIĘ CIERPLIWOŚCI I KONSEKWENCJI! Kwintesencji forexu, nieprawdaż?
Dlatego ja wierzę, że tak mu idzie, to poukładany facet skupiony na systemie, wyraźnie przebija to z jego postów np w NLA. Ja jestem za dużym napaleńcem, co bezskutecznie próbuje wojskowymi metodami wykorzenić Zicmar. I on sam nie ukrywa że jest taki sam. Ale system zarabia, przeczytaj wątek o systemie Zicmara szczególnie pierwsze, poprzedzające pyskówki strony. Zobacz kto się wypowiada o nim pozytywnie i okaże się, że to nie wieczni demowcy tylko traderzy wzbudzający szacunek na tym forum. Szacunek zdobyty nie tylko stażem i ilością postów ale niekwestionowanymi umiejętnościami.
Nie ma sensu wciskać komuś że Zicmar nauczy każdego trejdować w trzy tygodnie. Albo, że nauczy każdego czegokolwiek wogóle. I żąden szkolący nie da Ci takiej gwarancji. Idę o zakład, że nawet przysłowiowym Gralem będzie traciło te mityczne 95%. Dlaczego? Bo nie każdy się do tej roboty nadaje! Ale każdy dawca kapitału święcie wierzy że to on jest tym wybrańcem przeznaczonym do zarabiania milionów (ja też :lol: ) A bankierzy pokrzykując Aj-Waj! poprawiają jarmułki na głowach i zacierają pachnące czosnkiem dłonie...

Pozdrawiam

Wasz T-REX:
Przydupas Zicmara, Oszust i Naciągacz 5 stopnia, Powiernik Systemu

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

T-REX pisze: Idę o zakład, że nawet przysłowiowym Gralem będzie traciło te mityczne 95%
Trafiłeś w samo sedno :)
Reszta wypowiedzi też mi pasowała więc zamiast się sprzeczać możemy uznać że oboje mamy po części racje :p

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Już dawno obalono mit 95%. Zgodnie z danymi z USA ( bo tam brokerzy są zobowiązani podawać % kont zarabiających ) średnio 30% inwestorów jest na plus.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Miałem nie wdawać się w pyskówki ale co tam, trza się rozgrzać , za dwie godz mam nalot teściowej :mrgreen:

Moje zdanie jet takie , jest to system Zicmara, moze z nim robic co chce, to samo Vinci , jego dziennik jego cyrk. To że jakieś zadymiarz używał nick bez zgody jego właściciela to zwykłe chamstwo i świadczy o braku kultury osobistej. Co do reszty, jeden będzie zarabiał na Foreksie po miesiącu, inny po roku inny wcale, ale Ci nie zarabiający, najwięcej mają dobrych rad jak zarabiać, dają masę wskazówek itd, jakaś paranoja.
T-REX pisze:Lojalność wobec Zicmara
- tu jest sedno, mimo porąbanych czasów , nic nie robienia sobie z zasad większej części coraz młodszych ludzi ta zasada jest jednak przez niektórych przestrzegana.

T-REX pisze:Ale chyba każdy kumaty zajarzy, że forex jest jeden i te wszystkie rzeczy jak np: LT fibo i S/R muszą się przenikać w każdym systemie. Możesz nie lubić fibo, ale jak nałożysz je na linie S/R to wyniki będą przynajmniej podobne. Ten system zatem też nie odkrywa Ameryki tylko inaczej ją pokazuje.
Nic dodac nic ująć, jeden będzie zarabiał tak inny siak, kwestia interpretacji wykresu , trzymania się zasad, wypracowania psychiki i na prawdę trudno na Foreksie wtedy nie zarabiac.

System z założenia jest prosty, ale proste rzeczy się sprawdzają , ludzie tylko sobie komplikują cały Forex i potem piszą bzdury w stylu posiedzisz 5 lat to może będziesz na plus, dlaczego jest taka skuteczność LT ? bo są zajebiście proste, to samo z sys Zicmara, czy każdego nauczy Zicmar zarabiac ? Nie ! Czy to wina sys ? Nie, raczej psychiki delikwenta, niektórzy od małego skazani są na porażkę , kwestia psychiki, wychowania itd,

Reasumując, wyniki Vinciego jak dla mnie są ok, jest bardzo konsekwentny, i trzyma się zasad, daleko zajdzie, czego mu bardzo życzę. Mi do tej pory potrafi się włączyć nieśmiertelność :mrgreen: , wtedy jest tylko jeden sposób, odejśc od kompa :D

Co do samego Zbyszka , jak napisał sam o sobie czy pisał kolega T- Rex, język mu lata, potrafi człowiekowi podnieść ciśnienie w ciągu paru sek, ale taki jego urok , jest szczery do bólu.

Awatar użytkownika
Mavratus
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Mavratus »

Z jednym się nie zgodzę.
niektórzy od małego skazani są na porażkę , kwestia psychiki, wychowania itd,
Od małego nikt nie jest skazany na porażkę - chyba że jest chory - tylko współczuć - ale skupmy się na ogólnie zdrowych. Problem istnieje w tym że nie każdy umie patrzeć na siebie z perspektywy 3 osoby. Jednocześnie patrzyć sobie "w głowę" i na ręce (czyli jednocześnie na to co myślimy i co robimy) - sprawia to trudność nie tylko "w trakcie" gry ale też poza nią.

Ludzie mają tendencję do przywiązywania się do swojego zdania i opinii, forex to tylko potęguje - przecież tu każdy patrzy na wykres inaczej i co najbardziej dziwne - obaj mogą mieć rację a żeby jeszcze tego było mało obaj mogą wyjść na plus.

Przywiązanie do rzeczy stałych w ludzkiej psychice to osobny temat na nieco dłuższą dysputę. To ma każdy z nas "od dziecka" stałość to przecież podstawa "normalnego" wychowania.

sory za oftop.
Uważaj jest tu dużo zadymiarzy jeśli masz tutaj swoje zdanie i umiesz, wybierać wątki na tym forum na pewno masz predyspozycje. Tylko frajerzy kłócą się kto ma większego.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Mavratus pisze:Od małego nikt nie jest skazany na porażkę

Co mam na myśli , programowanie np. przez rodziców itd, mój znajomy , narzeka na pracę , małe zarobki, itd, każdy kto ma kasę to zlodziej, nie ważne ze ta osoba zapierdala od rana do wieczora, ma firme , kredyty i pracuje na swoim, jest wychowany przez rodzicow tak że tylko etat, praca na swoim to zło, aby do emerytury itd, . Do tego ma słabą psychikę , nie potrafi inaczej na to spojrzeć itd.

koniec OT

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Zauważyliście że wszyscy uczniowie, no prawie wszyscy uczniowie zimcara maja w awatarze małe zielone stworki ? ;)

Jakaś zmowa :p
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Ink. pisze:Zauważyliście że wszyscy uczniowie, no prawie wszyscy uczniowie zimcara maja w awatarze małe zielone stworki ? Wink

Jakaś zmowa n

ciekawe, :-) :564: za czujnosc :-)

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Ja osobiście nie wierze i nigdy nie uwierzę :)) Dla mnie to bujda ,dopóki WIELKI MISTRZU nie pokaże wyciagu z konta u brokera :)

ODPOWIEDZ