USDCHF otwarty z luką, aktualnie +84 pipki i SL na BE, czas na spanie, dobrej nocy
"Nocny Marek dziurnal" by San Pellegrino
Masz na myśli wejście na GBPNZD? Wiem o tych lukach, ale na wykresie 4H czterokrotnie testowało ten opór, bez skutecznie, dodatkowo przed luką zaobserwowałem to: http://investorsi.pl/spadajaca%20gwiazda.htm no kierowałem sie równiez tym, że poprzednim razem luki nawet nie próbowało domykać, na tej samej wysokości na wykresie się działo to samo, po fakcie mogę powiedzieć że się sprawdziło 
USDCHF otwarty z luką, aktualnie +84 pipki i SL na BE, czas na spanie, dobrej nocy
Ejejeje, temat zleciał na drugą stronę. Nie jest dobrze 
Aktualnie zająłem się małym dorabianiem w wakacje, co jest znakomitym sposobem aby nie myśleć o pierdołach. Kasę wpłacę na dniach to będę sobie rzepkę skrobał
Swoją drogą popełniłem shorta na AUDUSD, fajnie byłoby mieć racje i złapać pare pipsów, zawsze podbiłoby mi to staty
Do tego jeszcze widzę fajne wejście na EURJPY, chyba też tam złoże shorta do najbliższego wsparcia...
Bez przykładów, wybaczcie, ale dętka ze mnie totalna, no i 40stopni gorączki
Aktualnie zająłem się małym dorabianiem w wakacje, co jest znakomitym sposobem aby nie myśleć o pierdołach. Kasę wpłacę na dniach to będę sobie rzepkę skrobał
Swoją drogą popełniłem shorta na AUDUSD, fajnie byłoby mieć racje i złapać pare pipsów, zawsze podbiłoby mi to staty
Do tego jeszcze widzę fajne wejście na EURJPY, chyba też tam złoże shorta do najbliższego wsparcia...
Bez przykładów, wybaczcie, ale dętka ze mnie totalna, no i 40stopni gorączki