Uwaga! na fxquantumtrading.com

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

speedtrader pisze:gdybys umial czytac miedzy wierszami, to nie zadawalbys tego pytania, smieje sie z tego jak probujesz cos znalezc i udowondnic tym samym nic nie udowadniajac, ja nie musze nic udowadniac i celowo tego nie robie bo tu nie ma co udowadniac.
No i po co tyleś się opisał? Zamiast bredzić o czytaniu między wierszami czyż nie prościej byłoby udowodnić, że się mylę? Że jesteś współautorem systemu ? Jakiż to problem jeśli mówisz prawdę ? A jeśli się nie mylę to jesteś OSZUSTEM i tyle.
Innymi słowy: ja pluję Ci w twarz - a Ty odpowiadasz, że nie robisz nic bo to deszcz pada tylko my tego nie widzimy. Nie, to nie deszcz. To ja.
speedtrader pisze:Co do tego zeby Ci ulatwic szukanie, oto nazwy systemow komercyjnych ktore dzialaja na sesji azjatyckiej
Masz problemy z logicznym rozumowaniem ? Co istnienie bądź nie innych systemów ma do faktu, że Ty próbujesz wcisnąć DARMOWY system, i życzysz sobie za niego 50% zysków ?
speedtrader pisze: Rozumiem ze placa Ci za to czy jest to Twoje hobby, pasja?
Tak, zgadłeś. Mam takie hobby że jak widzę OSZUSTA to głośno o tym mówię. Nie jesteś pierwszym, którego to spotkało.

Wymyśliłeś sobie biznesik: szukasz jeleni, wpłacają kasę Ty podpinasz pod ich konto darmowe EA, ustawiasz ryzyko na maksa i czekasz. Uda się - to zgarniasz kasę. Nie uda się to trudno - inwestor stracił. Ty nie tracisz nic - nie masz firmy (nie stać Cię po 15 latach inwestycji ?), nie podajesz żadnych danych, przestajesz odbierać maile i już. Jakby co założysz nową stronkę - wyślesz znowu parę spamowych wiadomości i znowu to samo co?
Uważaj, żebyś się nie przejechał - w sieci nie jesteś anonimowy tak jak to Ci się wydaje.
Green
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
mike_05
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: mike_05 »

Dajcie spokój z dzieciakiem.
Pare wpisów na donnaforex fxfactory i forexfbi załatwi sprawę.
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.

speedtrader
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: speedtrader »

green7 pisze:No i po co tyleś się opisał? Zamiast bredzić o czytaniu między wierszami czyż nie prościej byłoby udowodnić, że się mylę? Że jesteś współautorem systemu ? Jakiż to problem jeśli mówisz prawdę ? A jeśli się nie mylę to jesteś OSZUSTEM i tyle.
Innymi słowy: ja pluję Ci w twarz - a Ty odpowiadasz, że nie robisz nic bo to deszcz pada tylko my tego nie widzimy. Nie, to nie deszcz. To ja.
Nie ty naprawde jestes idiota czlowieku :), ocza nie wierze, tu istota nie jest to czy to jest moj czy nie moj system zrozum to, to jest system bezposrednio pisany przez mojego wspolnika, ktorego nazwiska nie podam przeciez, Razem konsultowalismy sprawe ale to on to wykonal. Co napisalem juz w pierszym poscie ze nie sam go pisalem!!!! Ku twojej uciesze, nawet niektorzy juz stad, czytajac te twoje brednie zdecydowali sie zainwestowac, to dlaczego nie uwierzyli tobie, Panie goru od wynajdywania oszustow hmm:D? Moze poprostu zrozumieli, ze kiedy sciagna cos za darmo w internecie to zajmie im to najblizszy rok zeby przetestowac i postawic tam spore pieniadze, i ze lepiej powierzyc ta sprawde komus kto to robi od lat kto ma sprawdzone wyniki na kontach rzeczywistych, kto sam odpowiada za dzialanie i ustawienie systemu itp.

Ponadto gdybys rozumial logike na czym polega moj serwis wiedzialbys ze inwestor nic nie traci ani nie ryzykuje. Poza tym nie udownodnisz mi ze system pokazuje straty bo nie pokazuje. Rwiesz sie czlowieku na jakias piesn zalosci myslac ze co ze poprawisz sobie humor bo znalazles oszusta. I nic nie robisz caly dzien tylko probujesz cos wymyslic, jestes zwyklym idiota ktory nie ma co robic! Jesli lubisz te darmowe to prosze bardzo nikt ciebie ani nikogo na sile nie bedzie zmuszal, ba nawet odmowilbym tobie gdybys przyszedl do mnie z jakakolwiek kwota.

Pochwal sie lepiej jaki ty masz system i nie wazne czy to jest twoj czy kogos wazne jak potrafisz kontrolowac system i kapital przez dlugi okres! I zapisz sie lepiej na inne forum, moze jest jakies forum bredni. Uwizeles sie na kilka frazesow ze to oszustwo i nie moj system i co myslisz ze medal za to dostaniesz haha! Dajcie mu medal orla bialego! :D Lekcewazac Cie i twoje bzdetne argumenty i nie probujac nic udowadniac pokazuje ile jest warte to co robisz i ile jestes warty ty. Jestes zwyklym zerem. Prawda jest jedna system dziala i jest to udowodnione, a kto nie potrafi kontrolowac swoich srodkow nawet tym pseudo kupionym systemem podobnym do tego decyduje sie na to zebym zrobil to ja. Bo teraz sobie pomysl, ze mi zalezy tak samo jak i klkientowi na jego zyskach bo na tym polega biznes. Wszystko na ten temat. Wiec nie dorabiac nieprawdziwych i mylnych histori dzieciaku.

Tak ja wymyslilem biznesik a tobie gul skacze bo nie zaroboiles centa zlamanego na rynku, bylbys madry to spytalbys o pomoc o funkcjonowanie a nie szydzil, jestes przykladem typowego glupka, ktory sam nie moze i innych wysmieje. Inaczej rzecz ujmujac kompleks sfrustrowanego nieudacznika.

Dodano po 11 minutach:
green7 pisze:ustawiasz ryzyko na maksa i czekasz. Uda się - to zgarniasz kasę. Nie uda się to trudno - inwestor stracił.
cofnij sie do statementu i pokaz gdzie ustawilem ryzyko na maksa, ryzyko jest ustawione mna minimalnym poziomie, nawet nie masz pojecia o czym piszesz. Gdyby ktos stracil nie byloby mnie tutaj tylko siedizalbym cicho, a ludzie co potracili wyslaliby za mna list gonczy, jednak nie ma takich bo system wykonuje max 3 tranzakcje dziennie przy malej zmiennosci rynku i na malym ryzyku. Masz kolejne udowodnienie, ze gadasz frazesy dalekie od prawdy. A tak na marginesie masz kogos bliskiego komu tez gadasz takie bzdury i przekzywiasz prawde i potrafisz wmowic, ze biale to czarne a czarne to biale, jesli tak to serdecznie wspolczuje tej osobie.
mike_05 pisze:Dajcie spokój z dzieciakiem.
Pare wpisów na donnaforex fxfactory i forexfbi załatwi sprawę.
mike co do dzieciaka poczytaj poprzednie posty bo chyba nie jestes w temacie, i wtedy zabieraj zdanie, ale dzieki za komplement co do wieku ;), lubie jak mnie odmladzaja :lol: . co do wpicow do fxfactory to co te wpisy zalatwia, badz tak laskaw powiedziec ? Ty jestes kolejny ktory ma problem ze soba jak green, zrob zlecenie do programisty czy kup system i zacznij zarabiac zarzadzajac kontami innych tylko niech to bedzie dobry system. System ktorym ja zarzadzam jest na tyle dobry ze, zeden klient poki co nie stracil. Wiec jesli cos ma znaczenie w tej branzy to wlasnie to liczby, cyfry = wyniki, nie to czy ktos podaje swoje dane i date urodzenia, do dla was dzieciakow jest istota. Ludzi ktorzy przychodza do mnie ze 100k to nie interesuje, ich interesuije tylko jedno jaki jest wynik, a to czy ja sie nazywam tak czy inaczej nie ma znaczenia.

Dodano po 17 minutach:

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

speedtrader pisze:Nie ty naprawde jestes idiota czlowieku
Myślisz, że jeśli będziesz mnie obrażał to zyskasz na wiarygodności? Nie nie zyskasz. Przeciwnie - to tylko pokazuje Twój prymitywizm.
speedtrader pisze:poprostu zrozumieli, ze kiedy sciagna cos za darmo w internecie to zajmie im to najblizszy rok zeby przetestowac i postawic tam spore pieniadze, i ze lepiej powierzyc ta sprawde komus kto to robi od lat kto ma sprawdzone wyniki na kontach rzeczywistych,
Pokaż te wyniki. Tylko nie posługuj się cudzymi, dostępnymi w sieci statementami. Pokaż swoje. Wgląd do konta inwestora i siedzę cicho. Chyba nie problem ?
A skonfigurowanie robota euronis to żaden kłopot - są dostępne sety dla większości brokerów. Wystarczy załadować set. Ewentualnie przeczytać instrukcję i zmienić parametry jeśli coś nam nie pasuje.
speedtrader pisze:poprawisz sobie humor bo znalazles oszusta
Ano znalazłem. Czy poprawia mi to humor - nie. To że na świecie jest tylu ludzi próbujących żerować na naiwności innych bynajmniej nie poprawia mi nastroju.

speedtrader pisze:Lekcewazac Cie i twoje bzdetne argumenty i nie probujac nic udowadniac pokazuje ile jest warte to co robisz i ile jestes warty ty.
Wydaje Ci się. Jedyne co pokazujesz to, to że nie masz żadnych argumentów na swoją obronę. Ile jestem wart wiem dobrze - a będąc na tym forum ładne parę lat nie muszę tego nikomu udowadniać. A zwłaszcza osobie takiej jak Ty, która założyła konto dwa dni temu po to tylko by sprzedać coś co można mieć za darmo i co do niej nie należy. Zresztą zainteresowani łatwo sprawdzą co wniosłem do tego forum ja a co wniosłeś Ty.
speedtrader pisze:na tym polega biznes. Wszystko na ten temat
Chcesz robić biznes ? Proszę bardzo. Rób. Załóż firmę. Pokazuj statementy ze swoich własnych kont. Firmuj to swoim własnym nazwiskiem skoro masz takie doświadczenie i wyniki. Czemu tego nie robisz w ten sposób ?
Teraz to nie biznes tylko strona krzak. O tym, że to co robisz jest niezgodne z polskim prawem, i grozi za to kara do 5 mln zł nie wspominając. Zapewne nie masz o tym pojęcia.
Spamujesz adres tej strony wszędzie gdzie się da. Po co ? Przecież masz wyniki od lat .... to pewnie zarobiłeś już furę kasy. Pracujesz w firmie gdzie dajesz mln usd w zarządzanie. I nagle szukasz klientów na forach ? Z jakimiś drobnymi wpłatami ?

Jeśli ktoś Ci uwierzy w takie opowiastki to naprawdę musi być bardzo naiwny.
Green
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
mike_05
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: mike_05 »

Posty poprzednie czytałem. Co do określenia, to skoro się nie znamy osobiście, mogę tylko wnioskować z formy i treści wypowiedzi. Ta wskazuje wyraźnie na twój wiek. Jeżeli jest inaczej, to cóż, masz dużo czasu do stracenia.
I myślę, ze nie będziesz się zasłaniał dysleksją. Przeglądarki mają teraz słowniki. Jak ich nie używasz, znaczy ze lekceważysz rozmówców. Albo jesteś niechlujny. Wtedy biada twoim klientom. Matematyka to nie wszystko, jak by makler przysłał mi list z błędami ortograficznymi i składniowymi, byłby to ostatni list, jaki by miał szanse do mnie wysłać.
Ja nie zamierzam być pośrednikiem dla nikogo, więc ani programiści, ani reklama, ile to zarabiam, nie potrzebne.
Mam nadzieję, ze ten czerwony kolor da spodziewane efekty.
Żegnam więc i to wszystko. Argumentów żadnych nie masz.
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

speedtrader pisze:jestes zwyklym idiota ktory nie ma co robic!
speedtrader pisze:jestes przykladem typowego glupka
speedtrader pisze:Nie ty naprawde jestes idiota czlowieku
Już masz dwa warny do trzeciego zbliżasz się szybkimi krokami.
W sumie otrzymałbyś już bana dawno ale uważam że warto ten wątek podtrzymać ku przestrodze.
Po raz kolejny zaczyna mnie prześladować myśl o wprowadzeniu ograniczenia reklam tylko dla podmiotów gospodarczych z pełną informacją danych osobowych.
Ograniczyłoby to znacząco ilość tego rodzaju ofert.
Z drugiej zaś strony brak tego tematu nie ostrzegłby wielu ludzi.
Tak źle a tak jeszcze gorzej.....
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Awatar użytkownika
profession
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: profession »

speedtrader Ja wiem, że możesz sobie nie zdawać z tego sprawy, ale my już widzieliśmy setki tego typu "ofert". Naprawdę zbyt dobrze znamy ten typ wspaniałomyślnych i altruistycznych osób jak Ty. Czy naprawdę masz nas za takich idiotów? Bo jak można nazwać człowieka który uwierzy, że zarządzasz portfelami zagranicznych inwestorów używając słów: "rysyko", "LOL" "granie"i tym podobnych?

Na szczęście osoby takie jak Ty nie potrafią stwarzać nawet pozorów profesjonalizmu, co ciekawe, wcale im na takim wrażeniu nie zależy. Pewnie dlatego, że są zbyt skupieni na naszej kasie.

Twoja ogólna prezencja (jak i cała ta historia - to w końcu twój 1 lub drugi post) zdradza wszystko.

------------------------------------------

p.s. Jeśli jesteś młodym człowiekiem (np.w gimnazjum) potraktuj tę styczność z forexem jako szanse do zmiany czegoś w życiu. Pójdziesz do liceum, potem na studia co da Ci dużo czasu na naukę. Tym razem naukę inwestowania - nie grania. Proponuje przeczytać Ci kilka książek (polecam Giełda wolność pieniądze) ponieważ to da Ci jakieś podstawy do zostania traderem. Jeśli jednak nie chcesz nim być to naprawdę nie trać czasu ani na te głupie posty, ani na roboty tego typu. Były już ich setki, każdy z nich z czasem przestaje działać. Jedyne sensowne podejście to profesjonalizm.

Pozdrawiam

speedtrader
Bywalec
Bywalec

profession pisze:speedtrader Ja wiem, że możesz sobie nie zdawać z tego sprawy, ale my już widzieliśmy setki tego typu "ofert". Naprawdę zbyt dobrze znamy ten typ wspaniałomyślnych i altruistycznych osób jak Ty. Czy naprawdę masz nas za takich idiotów? Bo jak można nazwać człowieka który uwierzy, że zarządzasz portfelami zagranicznych inwestorów używając słów: "rysyko", "LOL" "granie"i tym podobnych?

Na szczęście osoby takie jak Ty nie potrafią stwarzać nawet pozorów profesjonalizmu, co ciekawe, wcale im na takim wrażeniu nie zależy. Pewnie dlatego, że są zbyt skupieni na naszej kasie.

Twoja ogólna prezencja (jak i cała ta historia - to w końcu twój 1 lub drugi post) zdradza wszystko.

------------------------------------------

p.s. Jeśli jesteś młodym człowiekiem (np.w gimnazjum) potraktuj tę styczność z forexem jako szanse do zmiany czegoś w życiu. Pójdziesz do liceum, potem na studia co da Ci dużo czasu na naukę. Tym razem naukę inwestowania - nie grania. Proponuje przeczytać Ci kilka książek (polecam Giełda wolność pieniądze) ponieważ to da Ci jakieś podstawy do zostania traderem. Jeśli jednak nie chcesz nim być to naprawdę nie trać czasu ani na te głupie posty, ani na roboty tego typu. Były już ich setki, każdy z nich z czasem przestaje działać. Jedyne sensowne podejście to profesjonalizm.

Pozdrawiam
Odnosnie do tego co napisales, faktycznie nie mialem was za takich idiotow, ale teraz sami rysujecie swoj obraz .. Widze, ze dalej Twoja glowna podstawa do wyciagania wnioskow o skutecznosci czyjegos systemu sa literowki w tekscie. Swoja droga to bardzo ciekawa analiza :). Ktokolwiek z was moze wierzyc badz nie, ale naprawde nie jestem czlowiekiem czasowym tak jak wy i nie siedze na edytorze i nie poprawiam wszystkich literowek, ktore powstaja podczas pisania. Pozatym wiekszosc czasu spedzam i pisze z klientami zagranicznymi wiec nie w jezyku polskim i nie uzywam polskich znakow.
Co do slowania granie, to wybacz ale Ty chyba musisz sie cofnac do podstaw jesli mylisz to z inwestowaniem, jest to przeklad z ang. trading = powszechnie w polskim uzywa sie tlumaczenia gra, investment = inwestowanie.

Jesli natomiast nie rozumiesz zasadniczych roznic pomiedzy trading a investment to faktycznie, odsylam do ksiazek, a najlepiej do firmy gdzie bedziesz mial stycznosc z wiedza praktyczna. Nie wroze Ci sukcesu jesli bedziesz bazowal tylko na ksiazkach i forum. Widzialem juz setki takich traderow, ktorzy byli wyuczenia pieknie opowiadali, ale ich przygoda w firmie konczyla sie po pierwszym miesiacu. Sluchajac was mam wrazenie, ze zaden z was nie ma profesjonalnej praktycznej wiedzy, tylko naczytaliscie sie ksiazek i chcecie pisac poprawnie, ladnie o tym opowiadac, mowic, wymieniac opinie:). Nie ma w tym nic zlego, ale zapomnieliscie, ze tu nie o to chodzi. Tu chodzi o wyniki. Produktem kazdego tradera na koniec dnia jest to ile zarobil a nie to ile i jak napisal Jak rekrutuje goscia do firmy, to malo mnie to interesuje czy on ladnie mowi, jesli jest dobrym traderem to to jest dopiero ISTOTNE! W Polsce rynek tradingu jest jeszcze raczkujacy, wiec wcale nie jestem zaskoczony tym brakiem wiedzy, ale miedzy innymi to dzieki mnie zaczal sie tez rozwijac bo wprowadzilem do nas jedna powazna firme typu Proprietary Trading.

Masz racje moj kazdy post zdradza to ze mam do czynienia z banda amatorow, ktorzy probuja udowodnic, ze ktos chce ich oszukac tym samym przybrali zly cel.

Co do mlodego czlowieka w gimnazjum, to naprawde nie kaz mi sie powtarzac, cofnij sie do kilku postow wstecz i przeczytaj o moim doswiadczeniu, 15 lat na rynkach finansowych. Rozumiem ze ta opinia o mlodym czlowieku stad, ze wiekszosc uczestnikow tego forum to ludzie z gimnazjium, to by uzasadnialo w duzej czesci wasza argumentacje i typowo czepialski bez argumentow sposob prowadzenia dyskursu.

Awatar użytkownika
profession
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: profession »

Nie będę się odnosił do tego co napisałeś, twój kolejny post w tej samej konwencji co utwierdza mnie w moim przekonaniu. Nie istotne.

Chciałem ci tylko podać definicje słownikową (sprawdzałem kilka słowników angielsko - polskich) to nie trwało zbyt długo - kilka sekund w google. Może pomoże ci to w konwersacjach z twoimi angielskojęzycznimi klientami :lol:

Trading - Handel
Gaming - granie

pozdrawiam

p.s. Nie zbiłeś żadnego argumentu który postawili ci moim przedmówcy. To forum to chyba jedyne miejsce na świecie gdzie ścierają się dzieci z prawdziwymi inwestorami i skaczą im do gardeł. To jest naprawdę żenujące. Green wygrał konkurs xtb i zgarnął samochód za pół miliona zł. Zobacz ile testów wykonał już Mike na koncie myfxbook. A to tylko dwa przykłady z tego forum. Jest tu wiel zaangażowanych ludzi, którzy traktują to poważnie. Naprawdę zastanów się gdzie jesteś i z kim rozmawiasz

p.s. 2 uwagi o gimnazjum nadal podtrzymuję i weź je do serca, nie piszę tego by Cię poniżyć nie wiem dlaczego tak to traktujesz. Lecz po to byś się po prostu zastanowił i pomyślał.

speedtrader
Bywalec
Bywalec

profession pisze:Nie będę się odnosił do tego co napisałeś, twój kolejny post w tej samej konwencji co utwierdza mnie w moim przekonaniu. Nie istotne.

Chciałem ci tylko podać definicje słownikową (sprawdzałem kilka słowników angielsko - polskich) to nie trwało zbyt długo - kilka sekund w google. Może pomoże ci to w konwersacjach z twoimi angielskojęzycznimi klientami :lol:

Trading - Handel
Gaming - granie

pozdrawiam

p.s. Nie zbiłeś żadnego argumentu który postawili ci moim przedmówcy. To forum to chyba jedyne miejsce na świecie gdzie ścierają się dzieci z prawdziwymi inwestorami i skaczą im do gardeł. To jest naprawdę żenujące. Green wygrał konkurs xtb i zgarnął samochód za pół miliona zł. Zobacz ile testów wykonał już Mike na koncie myfxbook. A to tylko dwa przykłady z tego forum. Jest tu wiel zaangażowanych ludzi, którzy traktują to poważnie. Naprawdę zastanów się gdzie jesteś i z kim rozmawiasz

p.s. 2 uwagi o gimnazjum nadal podtrzymuję i weź je do serca, nie piszę tego by Cię poniżyć nie wiem dlaczego tak to traktujesz. Lecz po to byś się po prostu zastanowił i pomyślał.
Mnie rowniez utwierdza, w przekonaniu ze to co napisales jest poza tym ze malo istotne to jeszcze dziecinne, wyrwane wogole z kontekstu branzowego i pozbawione logiki, a zarazem nacechowane typowym do wypowiedzi tutejszych bywalcow cyniznem i zamknietym rozumem. Ponadto nie przeczytales kolejny raz dokladnie tego co napisalem. Co swiadczy juz o Tobie ze nawet nie zrozumiesz a juz piszesz odpowiedz. Biorac to pod uwage, moge tylko wnioskowac jedno, skupiasz sie tyko i wylacznie na swoich jednokierunkowych myslach, nie chcac nawet zrozumiec ani poznac prawdy, sam sobie odpowiedz jak nazywa sie takich ludzi..

2 sekundy i popelniasz kolejny blad :), czlowieku nie tlumaczy sie z obcego jezyka nic doslownie, mowiac wiecej doslowne odpowiedniki sa bledne. Do tlumaczenia calych zdan tez uzywasz googla :)? Daj to swojej nauczycielce od ang. w gimnazjum, moze dwoje za to dostaniesz ;). Teraz uzyj znowu googla i przeczytaj co to jest handel, i wywnioskuj, chodziac moze byc z tym problem, czy mozna to odniesc do tego co nazywamy tradingiem na rynku finansowym. Poza tym slowo gra na rynkach czy tez gracz gieldowy jest okresleniami powszechnie uzywanymi, czy w ksiazkach gieldowych czy w jezyku branzowym.

p.s.
Co do uwag dot z gimnazjum, to naprawde nie chce mi sie juz z Toba dluzej na ten temat dewagowac, bo jestes jakims niepowaznym czlowiekiem, przezucach sie wlasnie jak typowy chlopiec z gimnazjum. Za moich czasu kolego to nawet gimnazjum nie bylo w naszej ustawie edukacyjnej. I skoncz to bo jestes zenujacy.
Co do twoich kolegow, to green wygral samochod tak :), na jakim rachunku na rzeczywistym czy demo :D? Wiem jak wygladaja konkursy na demo. Jesli Ty i inni jestescie tacy dobrzy jak twierdzisz to pokazcie swoje statementy, moze byc w nowym watku prosze bardzo. Zeby tego nie mieszac. Ty rowniez nie wiesz z kim masz do czynienia. Poki co wiem ze mam do czynienia z banda zajadlych pieniaczy, ktorzy skacza do gardla. No jesli Ci to pochlebia to wspolczuje swiatopogladu.
Powiem Ci jak ja zazwyczaj postepuje, jesli rekrutuje traderow i pokazuja mi swoje statementy to nie obrzusam ich od oszustow tylko dopytuje sie jakie strategie uzywaja, jaki sposob zarzadzania ruyzykiem, jak dlugo graja na jakich instrumentach itp. Czyli staram sie poznac, zweryfikowac, zrozumiec. Wy natomiast macie swoje rozumienie, ze wszystcy sa oszustami. Wspolczuje zarowno Tobie jak i innym ktorzy tak uwazaja. Ci co to czuytaja i umieja wyciagac wnioski samemu, maja chlodne oko w ocenie, nie dadza sie zwiesc waszej retoryce agresji.

Dodano po 4 minutach:
profession pisze: To forum to chyba jedyne miejsce na świecie gdzie ścierają się dzieci z prawdziwymi inwestorami i skaczą im do gardeł. To jest naprawdę żenujące
to masz zdecydowana racje, tylko rejestrując się tutaj nie wiedziałem ze to forum dzieciakow. Szkoda, ze mi nie powiedziales kim jestescie na poczatku, uniknalbym nie potrzebnego dyskursu. No ale dobrze, ze teraz mowisz. W sumie jeden z waszych kolegow wspomnial o tym wczesniej w danym topicku, mowiac, ze tutaj raczej nie znajde nikogo powaznego kto chcialby zainwestowac. Teraz rozumiem ze mial racje.

Zablokowany