1-pokazuje tu na forum to co ja chcę i to tyle / czyli 1dzień a gora z 10dni na statm sorki/
a ze to real a to widać i czuć
2 czy to tak ciezko pojac ze statm i to z wykresami i pozycjami to dwa inne swiaty /2brok/
3 nikogo nie zmuszam ani nie zachecam by mnie czytał

i kazdy moze pisac o czymkolwiek chce
4 pozycje otwarte są dzisiaj i bedą w poniedzialek dopoki coś nie skrocę lub nie zamknę
5 żadne zawody konkursy mboxy podpinanie kont i inne bajery mnie nie interesują
6 w zyciu bylem na 2portalach tu i na jednym byłem moderem bo w 3ch go załozylismy i sporo pisalem z 10lat temu na bankierze
7 A poniewaz gram dt to lubie czytać te wasze pogaduszki do poduszki szkoda ze nie o forexie
Kiedys o tym napisałem ze tego drugiego /gdzie wykresy/ historii nie bede pokazywał tu nigdy i nie bedę tłumaczył znowu dlaczego
ono jest ciągle te same
200 postow coraz lepiej

eot
w załącznikach poz otwarte na weekend

pisalem załozenia wyraznie i powtórze znowu
pozycjonuje piramid na spadki na ropie i na wzrost gazu i staram sie te pozycje trzymac /czyli gaz gdzies gora do do 23lipca
bo kontrakty
kontr były po ok 2,7gaz czerwcowe i to wyznacznik na wrzesień
ropa nie wiem do kiedy tu raczej zostawię strazaka moze do 15 sierpnia bo kontrakty
a kakao klikam lki na ski na dt

dla sportu
na indeksach interesuja mnie lki ale z nizszych poziomów dlatego dalej z boku i jak zacznę to napisze kiedy i to pokażę

jak widac na dt mam otwarte juz lki na ropie ale to dt i tu stata pokazuje codziennie

pokazałem z 10dni choc nie obiecywalem tu nigdy ze tak zrobię i powtórze 3dni mogę zawsze EOT
M am jeszcze konto gdzie mam tylko edka i dolce z dzwignią 1do 100

i to wszystko co mam a na innych tzw dzwignie normalne
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.