DayTrading: Piątek 19.07.2024
DayTrading: Piątek 19.07.2024
Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Re: DayTrading: Piątek 19.07.2024
Na nygusie na D1 wyrysowany rgr. Nieco koślawy ale według mnie do przyjęcia. Zasięg ok. 900 punktów.
Proszę o opinie.
Proszę o opinie.
ropa wti
500b ska
nygus
To byłby dopiero klasyczny RGR bo nic innego ja na razie nie widze /prawego ramienia brak i moze rynek go wyrysuje
bo w sumie navikowi pasowaloby jeszcze 203xx,0
odwrocona filizanka kanał podazowy klin czerwony podaz czego jeszcze chcesz
tylko by to rynek zrobic chciał
piatek
ja z boku z bardzo luznym depo i interesuje mnie tylko jakis złoty strzał zadne pykanie na dt pap
gra ropa gaz pozycje na dluzej i kakao tylko moze dt
edek
tak by bylo opt
pisalem o tym indeksy maja szanse na spadki jesli edek bedzie spadał
edek pod 1,09 szanse rosną
potrzebuje tylko windy w gore na gazie i bedzie grała muzyka
u SZULIKA /szkoda ze odpadł/
500b ska
nygus
To byłby dopiero klasyczny RGR bo nic innego ja na razie nie widze /prawego ramienia brak i moze rynek go wyrysuje

bo w sumie navikowi pasowaloby jeszcze 203xx,0
odwrocona filizanka kanał podazowy klin czerwony podaz czego jeszcze chcesz
tylko by to rynek zrobic chciał

piatek
ja z boku z bardzo luznym depo i interesuje mnie tylko jakis złoty strzał zadne pykanie na dt pap
gra ropa gaz pozycje na dluzej i kakao tylko moze dt
edek
tak by bylo opt
pisalem o tym indeksy maja szanse na spadki jesli edek bedzie spadał
edek pod 1,09 szanse rosną

potrzebuje tylko windy w gore na gazie i bedzie grała muzyka

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

a gaz to najlepiej jakby choc filizanke wypelnili na poczatek
a potem zajeli się lukąąąąąąąąąąaaa
kontrakty w czerwcu byly po ok 2,7 musi sie coś qrwa dziac
/po 23 lipca 
to ropa tez dluga
a potem zajeli się lukąąąąąąąąąąaaa
kontrakty w czerwcu byly po ok 2,7 musi sie coś qrwa dziac

to ropa tez dluga
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać

Wg mnie brakuje mu prawego ramienia jeszcze .
Dlatego myśle ze mogą cofnąć do ~ 20380 żeby je ładnie wyrysować .
Fioletowe poziomy to zasięgi ze spadkowej H4 z 11.07 .
Po zaliczeniu poziomu 19654 zakładam możliwa korektę tych spadkow ( ale niekoniecznie ) do poziomu ~20378
Jeżeli cofną na to 20378 lub w okolice , to mozna bedzie pakować S z tp na 18929.
Taka moja opinia/ scenariusz .

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Coś dziwnego na rynkach od rana się dzieje. Wywaliło luki na wielu instrumentach. Coś padło ? Plus500 ma wyłączone serwery.
Dzisiejszy dzień to będzie rzeźnia na indeksach. Juz zaczęły spadać.
NQ
Patrząc bardziej DT czyli dzis .
Na poziomie 19654 mogą chcieć odwrócić i pójść w górę rysować to prawe ramie i szczyt tego ewentualnego ramienia moze byc w przedziale 20258- 20378 ,
Dlatego na poziomie 19654 POZOR !
Patrząc bardziej DT czyli dzis .
Na poziomie 19654 mogą chcieć odwrócić i pójść w górę rysować to prawe ramie i szczyt tego ewentualnego ramienia moze byc w przedziale 20258- 20378 ,
Dlatego na poziomie 19654 POZOR !

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Navik do tego poziomu podwoję depo 
Mi wystarczy

Mi wystarczy

Ten poziom jest do zrobienia na bank, pytanie tylko co zrobią dalej ? Czy odbiją w górę czy pójdą w przepaść.
Jak w przepaść to kolejny poziom do zrobienia z H4 to 18929

Ostatnio zmieniony 19 lip 2024, 09:28 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.