DayTrading: Piątek 19.07.2024

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Re: DayTrading: Piątek 19.07.2024

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

SEROL666 pisze:
20 lip 2024, 14:41
. Są też drudzy co grają grubszą kasą i to już jest inny poziom - i tych poważnie traktujących FX pewne zachowania irytują.
Niby niechcący ale sobie posłodziłeś że niby gruba kasa itp ;) w mojej opinii jest trochę odwrotnie, ci co mają grubą kasę mają to głęboko w D bo każdy sobie rzepkę skrobie. To co bax napisze w DT nijak nie przełoży się na moje depo więc dlaczego ma mnie irytować że koloryzuje ? Widzę że koloryzuje, mogę mu wypominać „manipulowanie” dla zabawy i tyle. Niestety w regulaminie DT nie ma czy można koloryzować czy nje

Hary
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Hary »

belon pisze:
20 lip 2024, 15:04
Ink. pisze:
20 lip 2024, 14:02
To nie jego twórczość przyćmiła innych tylko inni mało co piszą. Ot cała filozofia
Tak naprawdę to koleś zrobił sobie z DT dziennik.
Dzienniki mają krótką żywotność bo zazwyczaj, tak w skrócie, treści i autor są do dupy i nikomu nie chce się tam udzielać.
I teraz wróć na początek.
EOT.
Obojętność ogółu jest dla pisarza stokroć przykrzejsza, niż
najostrzejsze pociski krytyków.

baxik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: baxik »

pozycje zamkniete w ub tygodniu
moze to koloryzowanie a moze realne dt
https://ibb.co/8xGF5jH
troszke za duzo zbyt wczesnych wejsc bylo i spore straty tez były wiec bilans cienki dlatego wg mnie bylo slabo ale z/s na plusie a to podstawa
te stratne wejscia tez pokazuje w dowod ze prawde piszę
https://ibb.co/K7pQrZc
jak widac wyraznie za wczesnie zacząłem lki na gazie /sporo za wczesna była piramida
wszystko na dt nawet tylko w tydzien /nie widze sensu pokazywac bo to juz by bylo kilka stron makulatury / na pewno wiecej niz 300 pozycji /
pisalem nie mam najmniejszego problemu pokazac kazdy dzien lub kilka po koleji :568: :568:
i jakim to cudem moze byc kilka kont to niestety ja tego nie potrafie pojac WY moze tak
Serol ty nie kombinuj tylko napisz coś merytorycznie o jkiejkolwiek parze na poniedzialek
naucz mnie drobnego zuczka niech zrozumiem o czym ty piszesz :P
Ostatnio zmieniony 20 lip 2024, 16:22 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny :?: ani o tym pisać :!:
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

No to dawaj baz wrzuć ostatnie 30 dni i dadzą ci spokój. Mówisz że możesz to zrobić to proszę masz okazję

baxik
Fanatyk
Fanatyk

Ink. pisze:
20 lip 2024, 16:14
No to dawaj baz wrzuć ostatnie 30 dni i dadzą ci spokój. Mówisz że możesz to zrobić to proszę masz okazję
i wierzysz ze dadza mi spokojh ha ha ha ha
widac ze dlugo cie tu nie było udanego dnia
przypomnij mi pokaze przyszly tydzien :568: pap

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Ale napisałeś że nie masz z tym problemu i możesz to zrobić a jak mówie zrób to odwracasz kota ogonem. Wrzuć bo mówiłeś ze możesz i to zrobisz a ja cię o to proszę a nie dla nich

belon
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: belon »

Ink. pisze:
20 lip 2024, 16:29
Ale napisałeś że nie masz z tym problemu i możesz to zrobić a jak mówi zrób to odwracasz kota ogonem. Wrzuć bo mówiłeś ze możesz i to zrobisz a ja cię o to proszę a nie dla nich
W tym poście ma pootwierane pozycje na skrinach: post1057102.html#p1057102
Nie musi być statment. Wystarczy ten sam skrin z widocznym górnym paskiem tam gdzie widać czy konto real czy demo.
Dwa skriny i temat zamknięty.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Przecież mówimy i bieżących 30 ostatnich dniach a nie o linku do starego posta. Nie kumam w czym taki problem skoro sam mówi ze problemu nie ma

belon
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: belon »

belon pisze:
20 lip 2024, 16:33
Ink. pisze:
20 lip 2024, 16:29
Ale napisałeś że nie masz z tym problemu i możesz to zrobić a jak mówi zrób to odwracasz kota ogonem. Wrzuć bo mówiłeś ze możesz i to zrobisz a ja cię o to proszę a nie dla nich
W tym poście ma pootwierane pozycje na skrinach: post1057102.html#p1057102
Nie musi być statment. Wystarczy ten sam skrin z widocznym górnym paskiem tam gdzie widać czy konto real czy demo.
Dwa skriny i temat zamknięty.
Zresztą i tak się już nie spina. To zestawienie: https://ibb.co/8xGF5jH nie jest z konta, z którego są skriny w tym poście: post1057102.html#p1057102

baxik
Fanatyk
Fanatyk

1-pokazuje tu na forum to co ja chcę i to tyle / czyli 1dzień a gora z 10dni na statm sorki/
a ze to real a to widać i czuć
2 czy to tak ciezko pojac ze statm i to z wykresami i pozycjami to dwa inne swiaty /2brok/
3 nikogo nie zmuszam ani nie zachecam by mnie czytał :?: i kazdy moze pisac o czymkolwiek chce
4 pozycje otwarte są dzisiaj i bedą w poniedzialek dopoki coś nie skrocę lub nie zamknę
5 żadne zawody konkursy mboxy podpinanie kont i inne bajery mnie nie interesują
6 w zyciu bylem na 2portalach tu i na jednym byłem moderem bo w 3ch go załozylismy i sporo pisalem z 10lat temu na bankierze
7 A poniewaz gram dt to lubie czytać te wasze pogaduszki do poduszki szkoda ze nie o forexie
Kiedys o tym napisałem ze tego drugiego /gdzie wykresy/ historii nie bede pokazywał tu nigdy i nie bedę tłumaczył znowu dlaczego
ono jest ciągle te same
200 postow coraz lepiej :P eot
w załącznikach poz otwarte na weekend :568:
pisalem załozenia wyraznie i powtórze znowu :idea:
pozycjonuje piramid na spadki na ropie i na wzrost gazu i staram sie te pozycje trzymac /czyli gaz gdzies gora do do 23lipca
bo kontrakty :!:
kontr były po ok 2,7gaz czerwcowe i to wyznacznik na wrzesień :568:
ropa nie wiem do kiedy tu raczej zostawię strazaka moze do 15 sierpnia bo kontrakty
a kakao klikam lki na ski na dt :568: dla sportu
na indeksach interesuja mnie lki ale z nizszych poziomów dlatego dalej z boku i jak zacznę to napisze kiedy i to pokażę :568:
jak widac na dt mam otwarte juz lki na ropie ale to dt i tu stata pokazuje codziennie :568:
pokazałem z 10dni choc nie obiecywalem tu nigdy ze tak zrobię i powtórze 3dni mogę zawsze EOT
M am jeszcze konto gdzie mam tylko edka i dolce z dzwignią 1do 100 :568: i to wszystko co mam a na innych tzw dzwignie normalne
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Zablokowany