telefon do tradingu
Re: telefon do tradingu
Samsung Note 2. Super tel, niestety jak dla mnie wciaz brak odpowiedniej aplikacji
-
- Maniak
soru pisze:Samsung Note 2. Super tel, niestety jak dla mnie wciaz brak odpowiedniej aplikacji
Mój samsung note z androidem utopiłem w Bałtyku

http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
wykresy ladne, ale brak funkcji chociazby narysowania zwyklej lini na wykresie.. doluje mnie to bo na notku nie byloby problemu z dokladnym rysowaniem takich linii, a moze poprostu nie znalazlem takiego programu?:) jesli taki znacie dajcie znac
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Jaki tel polecacie do platformy OANDY?
GOD BLESS ME...-"candles absorb EVERYTHING (news, rumours, speculation, etc). candles are price. price is....everything"
Mój Journal: http://forex-nawigator.biz/forum/journa ... 17291.html
Mój Journal: http://forex-nawigator.biz/forum/journa ... 17291.html
- ZielonaMgielka
- Maniak
Ja uzywalem do Oandy Androida ale z tego co widzialem zdecydowanie lepiej sie prezentuje na iPhonie. Na iPadzie interfejs jest juz naprawde dobrze dopracowany i mozna juz na nim kreslic jako takie AT.Kuguar pisze:Jaki tel polecacie do platformy OANDY?
-- Dodano: 17 sty 2013, 21:54 --
Do tej pory nie znalazlem lepszej platformy niz TradeInterceptor na smartphony. Swietnie dziala na Dukasie i u kilku innych brokerow.
Witam wszystkich serdecznie,
Przymierzam się do kupna Sony Xperia J tylko i wyłącznie do modyfikacji/zamykania pozycji i mam kilka pytani.
Czy MT4 Mobile działa płynnie na jedno-rdzeniowym procesorze i 512 mb RAM ?
Czy 4'' wyświetlacz jest wystarczająco duży do wygodnego i szybkiego tradingu ?
Ile kb transferu może zużywać MT4 przy około 2 godzinach gry dziennie ? Czy pakiet 300 MB miesięcznie starczy ?
Bardzo dziękuje za wszystkie odpowiedzi,
Pozdrawiam.
Przymierzam się do kupna Sony Xperia J tylko i wyłącznie do modyfikacji/zamykania pozycji i mam kilka pytani.
Czy MT4 Mobile działa płynnie na jedno-rdzeniowym procesorze i 512 mb RAM ?
Czy 4'' wyświetlacz jest wystarczająco duży do wygodnego i szybkiego tradingu ?
Ile kb transferu może zużywać MT4 przy około 2 godzinach gry dziennie ? Czy pakiet 300 MB miesięcznie starczy ?
Bardzo dziękuje za wszystkie odpowiedzi,
Pozdrawiam.
xxxArtur,
u mnie działa płynnie na jedno rdzeniowym i 512 ramu,
mam mniejszy wyświetlacz i daje rade, z początku trzeba sie tylko przyzwyczaić do interfejsu,
transfer zależy od tego ile kwotowanych symboli masz włączonych, najlepiej wywal z listy wszystkie na których nie grasz, dzięki temu zużyje mniej transferu, wg mnie pakiet 300 MB powinien starczyć na miesiąc bez problemu, jeśli chodzi o samo mt4 przy wyłączeniu zbędnych symboli.
pozdrawiam
u mnie działa płynnie na jedno rdzeniowym i 512 ramu,
mam mniejszy wyświetlacz i daje rade, z początku trzeba sie tylko przyzwyczaić do interfejsu,
transfer zależy od tego ile kwotowanych symboli masz włączonych, najlepiej wywal z listy wszystkie na których nie grasz, dzięki temu zużyje mniej transferu, wg mnie pakiet 300 MB powinien starczyć na miesiąc bez problemu, jeśli chodzi o samo mt4 przy wyłączeniu zbędnych symboli.
pozdrawiam
dzięki wielkie za pomoc Buho,
ilość kwotowanych symboli masz na myśli ilość otwartych okien par walutowych ?
ilość kwotowanych symboli masz na myśli ilość otwartych okien par walutowych ?
chodzi mi o liste symboli, taką jak masz w klasycznym mt4 na komputerze, po lewej stronie, gdzie jest podana nazwa pary i aktualne ceny,
można sobie poukrywać te których się nie używa, dzięki temu zaoszczędzi się transfer danych
Poza tym i tak pewnie większość transferu to Ci zje telefon na aktualizacjach różnych oprogramowania.
można sobie poukrywać te których się nie używa, dzięki temu zaoszczędzi się transfer danych

Poza tym i tak pewnie większość transferu to Ci zje telefon na aktualizacjach różnych oprogramowania.
-
- Pasjonat
Przyszła pora na zmianę telefonu i nie mam pojęcia co kupić, nie mam jakiś ulubionych marek. Chciał bym żeby miał spory i czytelny wyświetlacz, bateria trzymała chociaż ze 2 dni(na więcej nie liczę), był całkiem szybki, dobry aparat, max ile mogę wydać to około 1500zł. Tel posłuży do podglądania cen, analiz gdy będę poza domem, nie mam zamiaru na nim zawierać transakcji, platforma jakiej używam to mt4. Pytanie do was co polecacie?
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."