telefon do tradingu
Re: telefon do tradingu
Dzieki Buho
juz wszystko jasne, o to mi chodzilo. Pozdrawiam!

a czy jest możliwość wgrania własnych wskaźników na jakąś platformę mobilną?
Nie, przynajmniej nie na żadną popularną.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
a na niepopularną?raposo pisze:Nie, przynajmniej nie na żadną popularną.
Myślę że jedynym rozwiązaniem jest korzystanie z mt4 remote. Ale do tego musisz mieć kompa odpalonego
Z niepopularnych sprawdź Trade Interceptor - może tam już taka opcja jest.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Korzystam z trade interceptor i musze z przykrością stwierdzić że nie ma takiej opcji a przynajmniej ja jej nie widze;-) niemniej jednak polecam program bardzo gorąco.
Witam.
Czy któryś z forumowiczów korzystał/miał styczność z tym phabletem i mógł opisać wrażenia w sensie czy warto to urządzonko kupić?
Generalnie interesuje mnie jedna rzecz, taka konfiguracja aby wszelkie funkcje związane z netem dało się przypisać do jednej karty, natomiast funkcje tel do drugiej.
Ewentualnie prosiłbym o polecenie jakiegoś godnego dual-a, który takową funkcję posiada.
Z góry dzięki.
Pzdr.
Czy któryś z forumowiczów korzystał/miał styczność z tym phabletem i mógł opisać wrażenia w sensie czy warto to urządzonko kupić?
Generalnie interesuje mnie jedna rzecz, taka konfiguracja aby wszelkie funkcje związane z netem dało się przypisać do jednej karty, natomiast funkcje tel do drugiej.
Ewentualnie prosiłbym o polecenie jakiegoś godnego dual-a, który takową funkcję posiada.
Z góry dzięki.
Pzdr.
“Look deep into nature, and then you will understand everything better.” A. Einstein
Szczerze mówiąc nie miałem styczności z tym produktem jednakże myślę że taka funkcjonalność jest na 100 proc. Dodatkowo powiem ze Google już jakiś czas temu miała wprowadzić konta użytkowników na androidzie i szybkie pomiędzy nimi przełączanie wiec wtedy jak najbardziej byłoby to możliwe. Poczytaj sobie trochę na temat androida jaki ten fon posiada i pewnie znajdziesz tam odpowiedz na to. Swoją drogą fajna zabawka;-)
Moi Drodzy,
szybkie pytanie. Czy na mt4android można wgrywać własne wskaźniki?
Pozdrawiam
Piotrek
szybkie pytanie. Czy na mt4android można wgrywać własne wskaźniki?
Pozdrawiam
Piotrek
Kanapka