Według mnie każdy telefon z Androidem nada si do tego z mojej strony polecam HTC Wildfireseba pisze: chodzi o to zeby mozna bylo gdzies na miescie na chwile odpalic androidowego MT4 i zobaczyc co sie dzieje
telefon do tradingu
Ja mam takie cacko. Sprawdza się. Jednak przekonalem się, że sam telefon to nie wszystko. Testowałem dwie platformy pod MT4 właśnie na Androida i okazuje się, że są lepsze i gorsze. W jednej np. nie bylo możliwości przeglądania wykresu w poziomie mimo tego, że telefon był trzymany poziomo.seba pisze:sony xperia neo v
mial ktos z tym do czynienia??
najbardziej chodzi o to zeby mozna bylo gdzies na miescie na chwile odpalic androidowego MT4 i zobaczyc co sie dzieje
W drugiej z koleji jest takie coś, że jak wejdę w terminal to widzę otwarte zlecenia, widzę aktualny zysk lub stratę, ale nie wyświetla ceny otwarcia zlecenia. Tylko wynik zysku lub straty.
Jeśli chodzi o telefon to jest OK.
Solą życia jest kasa.
-
- Pasjonat
czytałem opinie o HTC Desire HD i ogólnie pozytywne lecz każdy narzeka że bateria słabo ciągnie, ile wam trzyma gdy włączacie MT4 kilka razy na dzień?
Może lepszym rozwiązaniem będzie tablet? albo jakiś lapek 10calowy? Możecie podać jakieś alternatywy do HTC. chodzi by było to małe urządzenie i mogłem podpiąc sie przez wi-fi
THC jest stosunkowo drogi a po jakimś czasie zacznie sie zawieszac i lipa będzie. często wam sie zawiesza?
Może lepszym rozwiązaniem będzie tablet? albo jakiś lapek 10calowy? Możecie podać jakieś alternatywy do HTC. chodzi by było to małe urządzenie i mogłem podpiąc sie przez wi-fi
THC jest stosunkowo drogi a po jakimś czasie zacznie sie zawieszac i lipa będzie. często wam sie zawiesza?
Bardzo dobry telefon w tej cenie teraz nic lepszego nie znajdzie jeżeli chodzi o wydajność i wyposażenie. z ciekawostek mogę powiedzieć że podłączając monitor lub telewizor przez złącze mini hdmi które posiada ten telefon możemy uzyskać obraz np. platformy transakcyjnej na dużym ekranieseba pisze:sony xperia neo v
mial ktos z tym do czynienia??
najbardziej chodzi o to zeby mozna bylo gdzies na miescie na chwile odpalic androidowego MT4 i zobaczyc co sie dzieje

Tylko wykonanie trochę kuleje, plastiki szybko się rysują dobry pokrowiec wskazany.
Czy niczego nie dostrzegasz? A raczej, czy dostrzegasz brak czegoś, co by można było dostrzec?
- profession
- Pasjonat
Tak jest, ja mam taki taki telefon lg l3 i widać wszystko bardzo dobrze. Oczywiście na większej rozdziałce zawsze będzie to wyglądać lepiej, ale generalnie da się korzystaćponury pisze:Małe pytanie. Czy telefon na androidzie z rozdziałką 240 x 320 odpala mt4? jakieś screeny? czy coś widać?

Austryjacka Szkoła Ekonomii jest sednem.
Ja osobiście tabletów nie uznaje, także mogę być nieobiektywny. Poza domem używam tylko netbooka, z dwóch powodów-touchpad i klawiatura, które mimo wszystko "robią robotę". Próbowałem z telefonem ale komputer to komputer. W praktycznie każdym nowym netbooku bateria przy odpalonej platformie+szperanie po internecie wytrzymuje około 4-5 godzin na luzie.forexsowicz91 pisze:Może lepszym rozwiązaniem będzie tablet? albo jakiś lapek 10calowy?
Nie wiem, nie biorę narkotykówforexsowicz91 pisze: THC jest stosunkowo drogi a po jakimś czasie zacznie sie zawieszac i lipa będzie. często wam sie zawiesza?

Re: telefon do tradingu
Przecież po włączeniu crosshaira najeżdżasz na wybraną świecę i widzisz jej dane OHLC - nie ma znaczenia, czy masz s3, czy galaxy pocketa z rozdzielczością 240x320.
MT4 po prostu działa, tak samo, jak na każdym innym sprawnym telefonie z Androidem. Wiadomo, że duży wyświetlacz i wysoka rozdzielczość to atuty, procesor znaczenia nie ma, bo MT4 nie jest zbyt wymagający.
MT4 po prostu działa, tak samo, jak na każdym innym sprawnym telefonie z Androidem. Wiadomo, że duży wyświetlacz i wysoka rozdzielczość to atuty, procesor znaczenia nie ma, bo MT4 nie jest zbyt wymagający.
-
- Maniak
Re: telefon do tradingu
Samsung III i HTC z Windows Mobile, chociaz na Xperie od biedy też idzie. Tylko na xperie własnie ten wykres jest tylko w pionie.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.