Tańczący z pipsami

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

ten ruch w górę jest za ostry, trzeba zmienić kierunek na up :) Ale niestety zysku mi AM nie dało zamknąć zostało mi 15zł zysku :) requote rządzi :) co poradzić. Za to już na BUY 1,3268 SL 30pkt TP pewnie 1,3330 coś takiego :) 0,05lot narazie :)
Obrazek

Awatar użytkownika
MrYogi
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: MrYogi »

Tekron pisze: co poradzić.
Zmienić brokera gdzie nie ma tego problemu i po problemie.
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

:) gram u tych bo mnie drażni że mam u nich rachunek na minusie : )) wiesz dotre o 0% to zmienie pewnie, FXSALT ponoć dobry jest.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

BUY 0,06 lot EUR USD okolice 1,3290 bez SL bo mały kapitał MC to SL, Tp 1,3400, zbroje się : )
Obrazek

:) thx za screenhuntera tam gdzie TP będę szukał sell i już tylko w dół :)
Ostatnio zmieniony 26 lis 2010, 09:43 przez Tekron, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Mr.T

Nieprzeczytany post autor: Mr.T »

gram u tych bo mnie drażni że mam u nich rachunek na minusie : )) wiesz dotre o 0% to zmienie pewnie, FXSALT ponoć
Będziesz miał jeszcze okazje,żeby się odegrać jak będzie Ci lepiej szło wrócisz i Ich oskubiesz :lol:
Też mam taki zamiar wobec swojego pierwszego broka ale nie spieszę się przyjdzie na to czas :wink:

Songo89K
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Songo89K »

witam,

jeszcze lamer ze mnie, ale czy jedną z głownych zasad nie jest przypadkiem"gramy z trendem"? bo na eur/usd widać pare zagrań własnie z myslą o korekcie,czy się myle?:)

i czekam na obrót sytuacji:)

Awatar użytkownika
MrYogi
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: MrYogi »

Songo89K pisze:witam,

jeszcze lamer ze mnie, ale czy jedną z głownych zasad nie jest przypadkiem"gramy z trendem"? bo na eur/usd widać pare zagrań własnie z myslą o korekcie,czy się myle?:)

i czekam na obrót sytuacji:)
Kwestia z jakiego TF zdefiniujemy Trend :]
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Ja próbuje teraz na formacje mniejszy większy szczyt, jeśli ten ruch teraz będzie wyglądał jak szpila to mam szansę na wyznaczony TP, który jest pod resistance zaraz więc dobre miejsce na zaryzykowanie sell. Ale najpierw zobaczymy czy buy się sprawdzi, no tak czekam na korektę tylko możemy to inaczej widziec :)

Oj dostane dziś wciry od rynku coś czuję. Za to zerkam na złoto i widzę że prawe ramie poszło dokładnie w 61.8Fibo i odbija, strach się bać z moim buy teraz, no ale cóż : ) za późno żeby się wycofać, trzeba iść na dno z okrętem :))
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Masakracja nie nadążyłbym z pisaniem co i jak :) wtopiło mi EU zmieniłem kierunek jednym 0,01lot zarobił 10zł to przeskoczyłem na AUD USD bo tam mniej za kontrakt z margina chcą i teraz 0,09lot sell AUD USD 0,9650 i TP 500pkt SL 30pkt

iiiiiiii zmiana w górę :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

A się daje robić w ciele cały czas, trzeba będzie przysiąść żeby to odrobić :/ ale no na upartego, zero na depo, więc wpłata 100zł i wieczorem znów 0,1 lot stawiam. will see.
Obrazek

ODPOWIEDZ