Czas się odbić, Kupuje EURUSD po cenie 1,3100 z SL 1,3070 i TP 1,3180
Oczekujące SELL EURUSD po cenie 1,3180 z SL 1,3240 i TP 1,2800
mała zmianka
Tańczący z pipsami
Co do ostatniego zagrania to było ono dobre, EUR USD buy tyle że powinienem kupować od wyznaczonego przeze mnie fibo 50% tak jak na wykresie analizy, za to podałem gdzie było moje wejście. Druga sprawa, niepotrzebnie zmieniłem TP i SL bo dobiło dokładnie do 1,3150. Niepotrzebnie i za dużą pozycją, ale w końcu moja kasa. Po to daje wykres żeby każdy sobie mógł zweryfikować co się dzieje. Co do braku możliwości sprawdzenia co i jak się dzieje z kasą którą inwestuje, to jeśli mój fxbook się komuś nie wyświetla ten z drugiego dziennika u AM to sprawdzę i naprawie, ale powinny pokazywać się tam kwoty, loty, zagrania, balance i wszystko oprócz loginu i hasła do konta. Napisałem też że co jakiś czas wkleje statement z zagraniami wszystkimi od czasu tego dziennika bo nie zamierzam czarować nikogo.
Nie narzucam mojego stylu gry, analizy wrzucam bo może akurat znowu ktoś czegoś mnie nauczy albo sam nauczę się na błędach.
Spróbujmy obniżyć ryzyko w tym dzienniku do 0,02lota na transakcje przy kapitale początkowym 100zł. Zobaczymy czy nadal to zbyt wielka pozycja do takiej kwoty. Jak uda się naskrobać coś więcej tymi pozycjami to będę je zwiększał powoli. Will widzi.
Chciałbym utrzymać przy tym SL nie większy niż 50pkt. TP ustalam na długi termin zawsze ale można wyjść zawsze wcześniej przecież.
Nie narzucam mojego stylu gry, analizy wrzucam bo może akurat znowu ktoś czegoś mnie nauczy albo sam nauczę się na błędach.
Spróbujmy obniżyć ryzyko w tym dzienniku do 0,02lota na transakcje przy kapitale początkowym 100zł. Zobaczymy czy nadal to zbyt wielka pozycja do takiej kwoty. Jak uda się naskrobać coś więcej tymi pozycjami to będę je zwiększał powoli. Will widzi.
Chciałbym utrzymać przy tym SL nie większy niż 50pkt. TP ustalam na długi termin zawsze ale można wyjść zawsze wcześniej przecież.