Tańczący z pipsami
Witam ponownie po długiej nieobecności na tym forum. Od przyszłego tygodnia wystawiam link do myfxbook z kontem demo na którym wrzuce EA mające wyłapywać trend. Widziałem również że jest EA które umożliwia publikacje wejść co 1min na myfxbook więc spróbuje użyć go również. Testowałem wcześniej na kontach z kilkoma tysiącami (demo) na których już inne rzeczy przerabiałem, teraz chciałbym zobaczyć jak wygląda % profit miesięczny, ratio zysk/strata, drawdown itd. Co jakiś czas spróbuje wrzucić wykres wejść, ale nie będę nic pisał apropo na jakiej zasadzie one są. Dzisiaj zamieszczam wykres za ostatnie kilka dni.
Chciałbym jeszcze odesłać do działu Ciekawe linki i reklamy - mój post Ankiety odpłatne. Ponieważ natknąłem się kilka dni temu na stronę na której być może można sobie dorobić. Sprawdzałem dawnymi czasy wiele takich stron 5/100 jest ok. Zaletą tej jest fakt, że proponują 1000USD za 30dni gdzie by sprawdzić ich wypłacalność wystarczy poświęcić około 5-10min na ankiety (3ankiety na dzień po ok 10pytań -10sec każde). Wymaga konta na paypal bo tam podobno wypłacają i e-mail ( najlepiej świeży żeby przed spamem się chronić). Link oczywiście polecający, chciałbym dojść przez polecanie szybciej do tego 1000USD wtedy nawet po tygodniu czy dwóch zdałbym relacje czy wypłacili zamiast męczyć się 30dni. Kto chce niech pomoże, chyba warto za taką kasę i taką chwilę dziennie spróbować. Nic na siłe i nie trzeba wchodzić z mojego linku polecającego, ale byłbym wdzięczny. Mam nadzieje że modzi i admini się nie obrażą za to co tu naskrobałem. Wole w dzienniku wspomnieć bo dział reklam raczej mało poczytny. Pozdrawiam
Chciałbym jeszcze odesłać do działu Ciekawe linki i reklamy - mój post Ankiety odpłatne. Ponieważ natknąłem się kilka dni temu na stronę na której być może można sobie dorobić. Sprawdzałem dawnymi czasy wiele takich stron 5/100 jest ok. Zaletą tej jest fakt, że proponują 1000USD za 30dni gdzie by sprawdzić ich wypłacalność wystarczy poświęcić około 5-10min na ankiety (3ankiety na dzień po ok 10pytań -10sec każde). Wymaga konta na paypal bo tam podobno wypłacają i e-mail ( najlepiej świeży żeby przed spamem się chronić). Link oczywiście polecający, chciałbym dojść przez polecanie szybciej do tego 1000USD wtedy nawet po tygodniu czy dwóch zdałbym relacje czy wypłacili zamiast męczyć się 30dni. Kto chce niech pomoże, chyba warto za taką kasę i taką chwilę dziennie spróbować. Nic na siłe i nie trzeba wchodzić z mojego linku polecającego, ale byłbym wdzięczny. Mam nadzieje że modzi i admini się nie obrażą za to co tu naskrobałem. Wole w dzienniku wspomnieć bo dział reklam raczej mało poczytny. Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tak sobie myśle, lepiej nie rejestrować tego. Ja swoje wiem, że np tego samego hasła nie można do wszystkiego używać i osobne e-maile do testów. Ale nie każdy to wie, jeszcze ktoś użyje do strony swojego hasła do paypala i udostępni nieodpowiednim ludziom dostęp. Mam nadzieje że każdy ma rozum ale to nadzieja
.

TEKRON EA test demo (nie wiem czy będzie na+ czy - ponieważ wcześniej grało 25% konta z SL 20 teraz gra stałym lotem 0,2 taki test stabilności wykresu zysku)
Update co 5min z MT4 publisher myfxbook
http://www.myfxbook.com/members/Tekron/tekron/219526
Update co 5min z MT4 publisher myfxbook
http://www.myfxbook.com/members/Tekron/tekron/219526