Tańczący z pipsami
BUY 0,06 lot EUR USD okolice 1,3290 bez SL bo mały kapitał MC to SL, Tp 1,3400, zbroje się : )

thx za screenhuntera tam gdzie TP będę szukał sell i już tylko w dół 

Ostatnio zmieniony 26 lis 2010, 09:43 przez Tekron, łącznie zmieniany 1 raz.

- 

Mr.T

Będziesz miał jeszcze okazje,żeby się odegrać jak będzie Ci lepiej szło wrócisz i Ich oskubiesz
gram u tych bo mnie drażni że mam u nich rachunek na minusie : )) wiesz dotre o 0% to zmienie pewnie, FXSALT ponoć
Też mam taki zamiar wobec swojego pierwszego broka ale nie spieszę się przyjdzie na to czas
Kwestia z jakiego TF zdefiniujemy Trend :]Songo89K pisze:witam,
jeszcze lamer ze mnie, ale czy jedną z głownych zasad nie jest przypadkiem"gramy z trendem"? bo na eur/usd widać pare zagrań własnie z myslą o korekcie,czy się myle?:)
i czekam na obrót sytuacji:)
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein
						Albert Einstein
Ja próbuje teraz na formacje mniejszy większy szczyt, jeśli ten ruch teraz będzie wyglądał jak szpila to mam szansę na wyznaczony TP, który jest pod resistance zaraz więc dobre miejsce na zaryzykowanie sell. Ale najpierw zobaczymy czy buy się sprawdzi, no tak czekam na korektę tylko możemy to inaczej widziec 
Oj dostane dziś wciry od rynku coś czuję. Za to zerkam na złoto i widzę że prawe ramie poszło dokładnie w 61.8Fibo i odbija, strach się bać z moim buy teraz, no ale cóż : ) za późno żeby się wycofać, trzeba iść na dno z okrętem

Oj dostane dziś wciry od rynku coś czuję. Za to zerkam na złoto i widzę że prawe ramie poszło dokładnie w 61.8Fibo i odbija, strach się bać z moim buy teraz, no ale cóż : ) za późno żeby się wycofać, trzeba iść na dno z okrętem