Teoretycznie mam racje, ale nie do końca. Proszę Cię, albo gramy z zasadami albo gramy, tfu gracie na byle co. Nie podziałało by, rzekłbyś swój stały tekst : bo nie było wejścia 1h (ilub inny tf mówił co innego).zicmar pisze:Shadi teoretycznie masz rację, ale nie do konca, były przesłanki do wejścia w S i Mirek wykorzystał to w tym układzie bezbłędnie, troche przetrzymał pozycję, ale też nie widze w tym błędu. Nie wiem skąd znasz ten system, bo nie kojarzę Cię ze szkolenia, chetnie na ten temat z Toba porozmawiam, bo pomimo trafnych spostrzeżeń mam wrażenie, że nie do konca wiesz o co chodzi. Wnioski sa dwa, albo byłeś na tym szkoleniu pod innym nickiem i nie wytrwałeś do konca, albo mam sobowtóra...![]()
Pozdrawiam Zicmar
Dla Ciebie Zbyszku specjalnie się pofatygowałem i przyjrzałem się temu dokładniej.
1h Panie Zbyszku wybitnie wzrostowy ( blok zółtej i za sekundę czerwona + powolna przekładka na long dla wszystkich średnich)
30m - podobnie jak 1h, z tym że przełożone już ładnie na up i widać TYLKO longi.
15m - wzrostowe wszystko, w momencie wejście lekko przy żółtej, blokujemy czerwoną wzrostową ( i zaraz kolejne dość blisko siebie)
5m - tu ciekawiej - cross żóltej z czerwoną ale za sekundkę mamy różową i granatową..
1m - tu tylko widoczna wiązka na S...
i teraz pytam co się zmieniło nagle że m1 ważniejsze od pozostałych tf jest?
Wybacz Zbyszku margin dla S był znikomy aby nie powiedzieć zerowy. Szansa powodzenia tego trade była jeszcze mniejsza.
Jeżeli chodzi o zarzut znania systemu to od razu powiem Ci że niestety, ale wiedzę tą posiadam z pierwszej ręki czyli od Ciebie. Byłem na szkoleniu pod innym nickiem, celem sprawdzenia czy ten system tak mocno wojowany na forum to zwykły żart czy raczej konkretna maszynka do robienia pipsów.
Nie mogę się negatywnie wypowiedzieć o Twoim systemie, pozytywnie też nie.
Kto go opanuje - będzie nim zarabiał. Dla mnie za duża uznaniowość była więc ten system porzuciłem.
Jeżeli więc wnioskujesz że nie dotrwałem do końca to mylisz się - bo sam proces edukacji był dość krótki, a wiedzę mam opanowaną w stopniu wystarczająco dobrym aby wyłapywać te i owe błędy które tu zostały przedstawione.
Jeżeli więc nie zmieniło się nic w systemie - to wybacz - wejście było POD PRĄD od tf m5 w górę. Tyle.