System MAX - reaktywacja WATEK MODEROWANY
Nie mylić osoby i jej danej strategii z MA. Z punktu widzenia chociażby mojej skromnej osoby, piszę tylko o MA i nie rekomenduję żadnego systemu "zicmara" ponieważ go nie znam w 100%. Co do innych osób nie będę się wypowiadał. Szkoda tylko, że tak mało osób na ten temat pisze. Jeślu już pisze, to nie potrafię wyłuskać dlaczego piszą źle o MA skoro wszyscy prawie ich używają. Wydaje mi się, że w niektórych przypadkach powtarzane jest jakieś dziwne =, zasłyszane gdzieś zdanie.
ustalmy pewne nieścisłości - ofertę stanowi kompletny system (czyli zasady zajmowania pozycji, wychodzenia z pozycji, odnawiania pozycji, przyzwoity MM, przyzwoity DD) czy tylko sygnały?matka pisze:Chciałbym dodać coś od siebie. Kolega zicmar na drugiej stronie wyraźnie napisał, że nie jest to żaden system tylko uznaniowy sposób interpretacji średnich. Nie w każdym poście tak stawia sprawę ale sugerowałbym tego się trzymać. A jak interpretować te średnie?
Z oczywistych względów nie zamierzam wchodzić w deal, pytam z ciekawości, bo wydaje mi się, że powinno to być jasno określone już na samym początku wątku. Nie atakuję ojca prowadzącego tylko zadaję konkretne pytanie, chociaż co do jego osoby mam spore wątpliwości. Ciężko sobie zapracował na czarny Pi- aR np. kłamiąc nie tylko w mojej sprawie, ale pewnie nie kłamał tylko się pomylił...
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.
witam wszystkich
zakonczylem pierwszy dzien szkolenia u kolegi zicmara mimo mojego sceptycznego podejscia do tematu srednich.Poznalem zupelnie inny sposob w jaki mozna inwestowac z pomoca srednich.Jest to sys ktorym mozna inwestoawac na roznych tf ,nadają się do gry długoterminowej jak i krótko czy nawet scalpingu. Stwierdzam ze wyniki osiagane przez osoby grajace tym sysem sa calkowicie realne i niema tu mowy o zmowie pomoedzy kolega zicmarem a innymi uzytkownikami .
cdn
pozdrawiam i milej nocki wszystkm
zakonczylem pierwszy dzien szkolenia u kolegi zicmara mimo mojego sceptycznego podejscia do tematu srednich.Poznalem zupelnie inny sposob w jaki mozna inwestowac z pomoca srednich.Jest to sys ktorym mozna inwestoawac na roznych tf ,nadają się do gry długoterminowej jak i krótko czy nawet scalpingu. Stwierdzam ze wyniki osiagane przez osoby grajace tym sysem sa calkowicie realne i niema tu mowy o zmowie pomoedzy kolega zicmarem a innymi uzytkownikami .

pozdrawiam i milej nocki wszystkm
Godfather pisze:Pokazali Ci statementy?ya_dunno pisze:Stwierdzam ze wyniki osiagane przez osoby grajace tym sysem sa calkowicie realne
nic nie pokazali i ja prawdopodobnie tez nic nie pokaze do momentu ukonczenia kursu,system jest obiecujacy i uwazam ze interpretacja srenich przez zicmara pomoze mi zgarnac troszke pipsow

Godfather pisze:Ale skoro nic nie pokazali, to na jakiej podstawie stwierdzasz, że pokazywane wyniki są realne?ya_dunno pisze:nic nie pokazali
Tak na słowo po prostu wierzysz?
znam tylko powierzchownie system max ,ale ta szczatkow wiedza pozwa mi juz okreslic jakimi kryteriami kierowal sie dzis np Good Will Hunting zawierajac swoje tranzakcje .....
dobra koniec P********a idziemy spac...dobrej noocy

- daromanchester
- Przyjaciel Forum
ya_dunno ma rację.
Ja już mam dosyć tego pytania się na forum o każdą pierdołę żeby wzbudzić sensację, zadymę czy najzwyczajniej w świecie wkurzyć kogoś.
Mustafa od tego są moderatorzy. Pisz do nas jak masz takie pytania.
A zadając otwarcie takie pytanie masz na celu oczernienie lub ośmieszenie takiej osoby.
W każdym bądź razie zasiewasz już jakąś wątpliwość co do tej osoby nie mając kompletnie podstaw do tego.
A najlepsze jest to że gdybym usunął Twój post do kosza to pewnie zaraz by się pojawił temat w czasówkach:
CZEMU KTOŚ USUNĄŁ MOJEGO POSTA - CZYLI SPISEK I NACISKI NA FORUM.
Ja mogę teraz tylko oznajmić że od tej chwili takie tematy będę usuwał bezzwłocznie i autorów nagradzał zakazem pisania na czas do 2 tyg.
Od tego jest PW żeby się zapytać moda i z mojego doświadczenia zawsze sprawa się na tym etapie wyjaśnia.
Gdy nie wiemy który mod usunął post, można zapytać moda który ostatnio był aktywny na forum albo GModa.
Pozdrawiam
Darek
Ja już mam dosyć tego pytania się na forum o każdą pierdołę żeby wzbudzić sensację, zadymę czy najzwyczajniej w świecie wkurzyć kogoś.
Mustafa od tego są moderatorzy. Pisz do nas jak masz takie pytania.
A zadając otwarcie takie pytanie masz na celu oczernienie lub ośmieszenie takiej osoby.
W każdym bądź razie zasiewasz już jakąś wątpliwość co do tej osoby nie mając kompletnie podstaw do tego.
A najlepsze jest to że gdybym usunął Twój post do kosza to pewnie zaraz by się pojawił temat w czasówkach:
CZEMU KTOŚ USUNĄŁ MOJEGO POSTA - CZYLI SPISEK I NACISKI NA FORUM.
Ja mogę teraz tylko oznajmić że od tej chwili takie tematy będę usuwał bezzwłocznie i autorów nagradzał zakazem pisania na czas do 2 tyg.
Od tego jest PW żeby się zapytać moda i z mojego doświadczenia zawsze sprawa się na tym etapie wyjaśnia.
Gdy nie wiemy który mod usunął post, można zapytać moda który ostatnio był aktywny na forum albo GModa.
Pozdrawiam
Darek
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
Dobrze, żarty, żartami, ale ja nie po to włożyłem w te nieszczęsne srednie tyle swojej pracy aby teraz to zasiane ziarno niepokoju zakiełkowało.
W zwiazku z tym mam pewną propozycję
Chciałbym, aby zgłosiły sie do mnie osoby, które naprawdę chcą sie nauczyć jak mozna inwestować skutecznie na średnie .
5 osób, które po rozmowie ze mną podejmą sie pewnego eksperymentu dostaną rabat 50% ( i tu dla wszystkich oponentów moje wyjasnienie, nie zależy mi na tej kasie, ale są pewne zasady ), ale w zamian za to poprowadzą dzienniki w sposób wiarygodny i rzetelny z podpietymi myfxbookami aby udowodnić wszelkim oponentom i niedowiarkom, że średnie dają możliwość zarabiania na FX
Ja ze swojej strony poświęcę każdą chwilę na nauczenie tych osób, nawet 24h na dobe
Wymagam rzetelności, dyspozycyjności i uczciwości
Jeżeli ten system nie jest uznaniowy, co zarzucało wiele osób, ma czytelne zasady wejść i wyjść z pozycji, wszystkie osoby powinny osiągnąc podobne wyniki i na tym polega mój eksperyment
Mam nadzieję, że tym eksperymentem rozwieje wszelkie wątpliwości co do skuteczności średnich
Pozdrawiam
Zicmar
Dodano po 31 minutach:
Po przemysleniu, jeszcze mała zmiana, z tych 50% 300 PLN to koszty szkolenia, reszta na założenie rachunku micro, nie wyobrażam sobie, zeby przeprowadzać ten eksperyment na rachunkach demo
W zwiazku z tym mam pewną propozycję

Chciałbym, aby zgłosiły sie do mnie osoby, które naprawdę chcą sie nauczyć jak mozna inwestować skutecznie na średnie .
5 osób, które po rozmowie ze mną podejmą sie pewnego eksperymentu dostaną rabat 50% ( i tu dla wszystkich oponentów moje wyjasnienie, nie zależy mi na tej kasie, ale są pewne zasady ), ale w zamian za to poprowadzą dzienniki w sposób wiarygodny i rzetelny z podpietymi myfxbookami aby udowodnić wszelkim oponentom i niedowiarkom, że średnie dają możliwość zarabiania na FX
Ja ze swojej strony poświęcę każdą chwilę na nauczenie tych osób, nawet 24h na dobe
Wymagam rzetelności, dyspozycyjności i uczciwości
Jeżeli ten system nie jest uznaniowy, co zarzucało wiele osób, ma czytelne zasady wejść i wyjść z pozycji, wszystkie osoby powinny osiągnąc podobne wyniki i na tym polega mój eksperyment
Mam nadzieję, że tym eksperymentem rozwieje wszelkie wątpliwości co do skuteczności średnich
Pozdrawiam
Zicmar
Dodano po 31 minutach:
Po przemysleniu, jeszcze mała zmiana, z tych 50% 300 PLN to koszty szkolenia, reszta na założenie rachunku micro, nie wyobrażam sobie, zeby przeprowadzać ten eksperyment na rachunkach demo
Naucz się jak działają średnie a wtedy zrozumiesz zachowanie ceny
Co by nie było że będą jakieś multikonta pisać, ja mogę zostać jednym z kursantów. Na dodatek dodam że jestem przeciwnikiem wskaźników więc moja opinia byłaby ciekawa...
Tyle że jestem też przeciwnikiem płatnych szkoleń więc tu powstaje konflikt...
Mogę przeznaczyć jakieś 500 E na testowanie systemu u Dukasa. ( nie ma myfxbooka, mogę wrzucić screeny ), ale szkolenie musiałbym odbyć za darmo.
Nie narzucam się, nie jest to dla mnie jakimś super priorytetem. Jak autor uzna że to godna propozycja to możemy porozmawiać.
Tyle że jestem też przeciwnikiem płatnych szkoleń więc tu powstaje konflikt...
Mogę przeznaczyć jakieś 500 E na testowanie systemu u Dukasa. ( nie ma myfxbooka, mogę wrzucić screeny ), ale szkolenie musiałbym odbyć za darmo.
Nie narzucam się, nie jest to dla mnie jakimś super priorytetem. Jak autor uzna że to godna propozycja to możemy porozmawiać.
zicmar
czy możemy się umówić, że w ramach uiszczonej przeze mnie opłaty i w ramach tego, że oferowałeś mi wczoraj bezpłatne szkolenie, przeszkolisz jedną osobę gratis i weźmie ona udział w eksperymencie?
Chodzi o osobę, która by się zgłosiła z mojego polecenia ...
czy możemy się umówić, że w ramach uiszczonej przeze mnie opłaty i w ramach tego, że oferowałeś mi wczoraj bezpłatne szkolenie, przeszkolisz jedną osobę gratis i weźmie ona udział w eksperymencie?
Chodzi o osobę, która by się zgłosiła z mojego polecenia ...
Proste rzeczy bywają bardzo trudne, ponieważ są bardzo łatwe.
Mogę poświęcić swój czas i te 500 E z dukasa.
Szkolenie traktuję jak najbardziej poważnie. Aczkolwiek jeżeli nastąpi taki etap że uznam, że nie jest to system którego mógłbym poważnie używać ( nie to że system jest zły, tylko połączenie mojej osoby z nim ), powiem o tym i zakończymy eksperyment.
Tak jak wspomniałem - nie uznaję na chwilę obecną ŻADNYCH wskaźników, a tym bardziej średnich...
Wiec ostrzegam - może być ciężko.
W zamian gwarantuję rzetelną opinię.
Jednocześnie zastrzegam że będzie to moja i tylko moja opinia. Za długo w tym siedzę i dobrze wiem, że jedna rzecz potrafi u 100 osób działać, a u kolejnych 100 nie działać.
I żeby nie było miliona pytań o tego śmiesznego myfxbooka - nie mam technicznej możliwości podpięcia go pod dukasa.
Szkolenie traktuję jak najbardziej poważnie. Aczkolwiek jeżeli nastąpi taki etap że uznam, że nie jest to system którego mógłbym poważnie używać ( nie to że system jest zły, tylko połączenie mojej osoby z nim ), powiem o tym i zakończymy eksperyment.
Tak jak wspomniałem - nie uznaję na chwilę obecną ŻADNYCH wskaźników, a tym bardziej średnich...
Wiec ostrzegam - może być ciężko.
W zamian gwarantuję rzetelną opinię.
Jednocześnie zastrzegam że będzie to moja i tylko moja opinia. Za długo w tym siedzę i dobrze wiem, że jedna rzecz potrafi u 100 osób działać, a u kolejnych 100 nie działać.
I żeby nie było miliona pytań o tego śmiesznego myfxbooka - nie mam technicznej możliwości podpięcia go pod dukasa.