otwórz nowe demo i rob dokładnie to samo jak do tej pory tyko zlecenia otwieraj w druga strone

No chyba nie tylko. Każda strategia, bez względu na użyte wskaźniki i bajery dające sygnał wejścia przy założeniach takich jak tutaj nie ma prawa działać długo. Jej kwintesencją jest "Biere 3 pipsy i spadam, albo poczekam aż pójdzie w moją stronę bo MUSI!" W konsoli daje to 100% skuteczności, dopóki cena wraca. Ale gdy cena nie wraca to Walduś wychodzi z palca dopiero przy silnym bólu zada, albo gdy ludzie na forum go wyśmieją. Jak zmniejszy lota to częste MC zostaną zastąpione np: 20% obsuwami kapitału (o ile nie będzie trzymał do końca). Co zrobi Walduś po takiej obsuwie? Nawali się ( ty chłopie z promykami we krwi jeździsz tym wozidłem po magazynie? Chcesz stracić robotę przez głupi forex na demie?!?) i zwiększy lota. Walduś pitoli o jakimś R:R ale chyba nie wie co to właściwie znaczy. Bo on nie chce akceptować strat, dostał sygnał od nieomylnego 100% skutecznego systemu więc TERAZ NA PEWNO MUSI iść w dół! A stosowanie jakiegoś R:R zmusza do akceptacji strat zanim pojawi się ból dupy.To oznacza że system stanie się 60, 50, może nawet 40 procentowym pewniakiem.I co wtedy mistrzu? Jak stracisz parę tysięcy w realu Walduś, to ile flaszek będzie trzeba sieknąć dla ukojenia? Przeczytaj te dzienniki:Ink. pisze:problem kima nie jest w zleceniach tylko w w wielkości tych zleceń
Sory Kim za zawracanie gitary, tak trzymaj stary, tak trzymaj...Kimkolwiek pisze:Nie przejmuj Sie 4expage wiekszac z tych ludzi gra na demo albo z wplaconym 500 zl depo na 0.01 lots. A I tak czyszcza depozyty w kilka miesiecy.
Widze ze mamy podobny styl go big or nothing. Po to jest dzwignia razy 500 zeby mozna bylo wyciagnac fajna kase w krotkim czasie. Trzeba miec troche dystansu do forex i traktowac to jako gre a nie powazna inwestycje.
See U mondayKimkolwiek pisze:Panowie. Robie przerwe od forum i fx.
Bim bara dum See U soon
czyli z 9k chcesz zarobić 500k ?Kimkolwiek pisze:Freak ale ja lubie swoja prace wiem ze 2700 na reke to nie majatek ale da sie wyzyc plus zonka doklada do budzetu bo tez pracuje... Narazie nie planuje rzucic roboty, musze sie bardziej podszkolic i wypracowac lepsze RR wtedy bedziemy myslec. Poki co mam 9k na FX robie 1000% wyplacam, wplacam 50K robie 1000% wyplacam i mam pol banki. Moge to osiagnac ze swoja strategia tylko RR musze opracowac