No jasne, nie ma bata, musi i już!Kimkolwiek pisze:
wiedzialem ze edek poleci w gore dlatego musialem zamknac wieksza pozycje, mniejsza zostaje bo zaraz bedzie dolowal. 1.40 nie peknie nie ma bata
Najbardziej podobał mi się moment kiedy bankier mówi "pufff" gdy magia dzieje się z pieniędzmi...http://www.youtube.com/watch?v=-DT7bX-B1Mg
Czas na demo z 1.000.000 $ ? Chcesz to zapytam o możliwość dopisania Ci paru zer do standardowej wielkości demo)

Kiedyś próbowałem, nawet mniejszą kwotą i się udało! Oczywiście na demo...Zakładając rachunek z 10.000.000.000 można już grać pod prąd bo to ty będziesz ruszał rynkiem:)
Sorki Kim, powstrzymywałem się miesiącami od hejtu w Twoim dzienniku ale dłużej nie mogę. Masz genialny system ze 100% skutecznością, tylko dlaczego na koniec cała forsa robi "pufff"?
Jak to się dzieje, że tego nie widzisz? Dlaczego nie uczysz się na błędach swoich i innych? Wiesz, może zamiast klepać 100 postów dziennie i zleceń po 100 lotów najpierw przeczytaj to forum? Dowiesz się z tej lektury, że Twój system jest świetnie znany od dawna, i wielu przed tobą mówiło że nim zarabia ciężkie pieniądze. Ale zawsze kończyło się na "pufff". Chyba, że Twoje pisanie tutaj to zwykły trolling, robisz sobie jaja z nas wszystkich i głupio-jasiowa twarz Waldusia jest tutaj kluczem do sprawy.