Strategia PITP brought to you by Kimkolwiek

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
T-REX
Pasjonat
Pasjonat

Re: Strategia PITP brought to you by Kimkolwiek

Nieprzeczytany post autor: T-REX »

Kimkolwiek pisze:
wiedzialem ze edek poleci w gore dlatego musialem zamknac wieksza pozycje, mniejsza zostaje bo zaraz bedzie dolowal. 1.40 nie peknie nie ma bata
No jasne, nie ma bata, musi i już!
http://www.youtube.com/watch?v=-DT7bX-B1Mg

Czas na demo z 1.000.000 $ ? Chcesz to zapytam o możliwość dopisania Ci paru zer do standardowej wielkości demo ;))
Najbardziej podobał mi się moment kiedy bankier mówi "pufff" gdy magia dzieje się z pieniędzmi... :mrgreen:
Zakładając rachunek z 10.000.000.000 można już grać pod prąd bo to ty będziesz ruszał rynkiem:)
Kiedyś próbowałem, nawet mniejszą kwotą i się udało! Oczywiście na demo...

Sorki Kim, powstrzymywałem się miesiącami od hejtu w Twoim dzienniku ale dłużej nie mogę. Masz genialny system ze 100% skutecznością, tylko dlaczego na koniec cała forsa robi "pufff"?
Jak to się dzieje, że tego nie widzisz? Dlaczego nie uczysz się na błędach swoich i innych? Wiesz, może zamiast klepać 100 postów dziennie i zleceń po 100 lotów najpierw przeczytaj to forum? Dowiesz się z tej lektury, że Twój system jest świetnie znany od dawna, i wielu przed tobą mówiło że nim zarabia ciężkie pieniądze. Ale zawsze kończyło się na "pufff". Chyba, że Twoje pisanie tutaj to zwykły trolling, robisz sobie jaja z nas wszystkich i głupio-jasiowa twarz Waldusia jest tutaj kluczem do sprawy.
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję

klif
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: klif »

Kimkolwiek pisze:zamknalem stratna pozycje
Taa... A drugą zamknął broker :)

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

klif pisze:
Kimkolwiek pisze:zamknalem stratna pozycje
Taa... A drugą zamknął broker :)
bo kim współpracuje z brokerem i decyzje inwestycyjne podejmują wspólnie, czyżbyś tego nie wiedział przyjacielu ? ;)

Awatar użytkownika
salenij
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: salenij »

Mało brakowało a przeżył byś te transakcje. Troszkę mniejszy lot i będziesz jak Krezusem
Eksperyment: Gra przeciwna do nastrojów graczy
Temat na forum:
http://forex-nawigator.biz/forum/eksper ... 24663.html
Konto Forex Factory:
http://www.forexfactory.com/salenij#14

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bfx »

MC Kim Master poszedł walnąc kloca za krzaki i mu łódka spierniczyła :lol:
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"

Awatar użytkownika
adamkaluza
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: adamkaluza »

Zobaczcie czy forex nie jest piękny? Właśnie w chwili kiedy Kimkolwiek zamknął swoje gruube eski cena runęła potężnie na dół :)
Pomyśl co powinna zrobić cena żeby zabrać ci pieniądze. Ona to zrobi!

Awatar użytkownika
Robol
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Robol »

adamkaluza pisze:Zobaczcie czy forex nie jest piękny? Właśnie w chwili kiedy Kimkolwiek zamknął swoje gruube eski cena runęła potężnie na dół :)
Mnie też wywaliło na SL, ale nie poddałem się i zassałem wyżej :)
KIm ogranicz loty a bd dobrze... za duzy lot i brak SL.
Posłuchaj raz kogoś kto ci doradzał. NIe patrz na adriana jak gra bo on wymiatacz rynku a traci jak narazie. ogranicz ryzyko i SL. ja tez sie przejechałem na braku SL, ale to małym lotem wiec dalej w grze jestem.
Pozdrawiam
"Wystarczy że określisz dobrze kierunek ruchu ceny a możesz stać się bogaty, o ile wiesz kiedy zamknąć pozycje"
FF: http://www.forexfactory.com/gerwazy#28

Awatar użytkownika
Jones
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Jones »

adamkaluza pisze:Zobaczcie czy forex nie jest piękny? Właśnie w chwili kiedy Kimkolwiek zamknął swoje gruube eski cena runęła potężnie na dół :)
czyli kolejny mit obalony
bo jak by to był real to oczywiście szwagry specjalnie tak podciągneli aby wywalić z pozycji
wychodzi że poprostu czasami tak jest że czubkiem wywalą i juz
Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones

Awatar użytkownika
T-REX
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: T-REX »

Mówisz jak zazdrośnik, a nie o to w tym wszystkim chodzi. Szanuję Kima za to że pokazuje swój tra... eee... coś tam pokazuje. To stres i presja na wygraną za wszelką cenę, na "manie racji".Wielu dobrych traderów się na tym wyłożyło, i co gorsza straciło wiarę w swoje niezawodne systemy (Kimkolwiek już to znasz?) Natomiast sposób tworzenia journali w tym, jak i w wypadku Adriano-Wymiatano zupełnie wypacza sens istnienia ich na tym forum. Tu nie chodzi o to kto ma dłuższego, tylko o zanotowanie czy mamy postęp czy regres. Dlatego oba zamieniły się na pyskówki i pokazywanie kto jest debeściakiem. Forma w której autor jest tym co objawia gawiedzi grala jest moim zdaniem zgubna, bo zawsze znajdzie się ktoś kto wie lepiej, zaczyna się przepychanie, udowadnianie,pytania o staty-sraty. Jest tu też wiele dzienników prowadzonych regularnie od kilku lat w których prowadzący je traderzy mają zarówno sukcesy i porażki. Ich autorów cechuje raczej pokora przed rynkiem i chęć rozwoju. I tutaj sorki Kimbo - brak tej skromności i pokory powoduje, że czyta się ten dziennik jak dział "Humor". Usiłujesz udowodnić coś czego nie da się udowodnić, co udowodniło już wielu traderów w swoich dziennikach na łamach navi. 100% skuteczność (dzięki brakowi SL) kończy się zawsze, ZAWSZE MC.
Straty są nieodzownym kosztem tego biznesu, jeśli tego nie akceptujesz to nigdy na dłuższą metę nie zarobisz.Ba, śmiem sądzić, że łatwiej zarobić z 30% skutecznością i sensownym MM niż Twoim "systemem". Mówię to jako niegdysiejszy, Zadeklarowany Powiernik Jedynie Słusznego Systemu i Obrońca Jedynego Guru Forex Na Tej Planecie (Przyznaję, TO BYŁ BŁĄD!!! możecie mi teraz skakać po klacie...). Uratuje Cię tylko przyznanie się do błędu i cięcie strat. Jeśli tego nie uznajesz to z całym szacunkiem dla Twojej ciężkiej pracy na wózku widłowym (żeby nie było - ja też jestem "fizykiem") nigdy nie osiągniesz niczego więcej. Mądrość polega na przyznawaniu się do tego, że zrobiło się coś głupiego, a nie dorabianiu ideologii do faktów. A zwłaszcza w tej branży. Wykorzystaj to forum do uczenia się a nie chwalenia, to na pewno wyjdzie Ci na dobre.
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję

Awatar użytkownika
lucek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: lucek »

KIM gdzie jesteś?
No pain, no gain

ODPOWIEDZ