SL3TP10

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
mistic
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mistic »

Widzę że zabawa dalej trwa :lol:
sl3tp10 Tak na poważnie Twój temat nadaje sie jedynie do działu humor :lol: pech w tym że na tym forum go nie ma.
sl3tp10 pokazałeś 4 screeny,8 strzałek i chciałeś sprzedawać system :lol:

sl3tp10 spójrz na to, niestety w każdym wejściu był SL 8 pips :cry:

PS.Shadi po ile Twój system?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Pełnomocnik
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Pełnomocnik »

sl3tp10 jesli ten twój strzałkowy system jest takie debesciak to ty wez go nie sprzedawaj tylko sam trzep kasiure... :lol:

Dajcie spokój, poprostu pozer i tyle... :wink:

Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Esco »

Panowie nie róbmy mu już reklamy poprzez zamieszanie w tym temacie.
Krzywej Gaussa nie spłaszczymy - zawsze się znajdą chętni na kupno marzeń jak i szarlatani sprzedający genialne systemy.

Awatar użytkownika
Pełnomocnik
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Pełnomocnik »

skco pisze:Panowie nie róbmy mu już reklamy poprzez zamieszanie w tym temacie.
Krzywej Gaussa nie spłaszczymy - zawsze się znajdą chętni na kupno marzeń jak i szarlatani sprzedający genialne systemy.
he he jeste za - jest takie powiedzenie ze jesli ktoś nie potrafi zarabiać to albo zostaje analitykiem albo robi szkolenia :D :mrgreen:
nie mam nic przeciwko różne są sposoby na zarobkowanie sęk w tym ze trzeba wszystko robic z głową nawet naciągać ludzi trzeba umiec.... :mrgreen:
mysle ze to tyle w tym temacie

pozdro :mrgreen:

mistic
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mistic »

uuuu sl3tp10 wystraszył się aż tak bardzo że nawet na swoim blogu już nie wkleja screenów.
sl3tp10 przyznaj że jakieś 2 tygodnie temu obejrzałeś film pt."jestem bogiem" i stwierdziłeś że też tak będziesz mnożył pieniądze :lol:

Awatar użytkownika
sl3tp10
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: sl3tp10 »

Witam,
chciałbym poinformować, że na blogu nie codziennie będą dodawane screeny przedstawiające pozycje zgodne z założeniami reguł, które promuje gdyż nie zawsze mam czas na dodawanie takich postów. Myślę, że w najbliższym czasie pojawi się tam post na temat konsolidacji i możliwości ich rozpoznawania i unikania korzystając z promowanej przeze mnie metodologii

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
sl3tp10
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: sl3tp10 »

By_żyło_się_lepiej pisze: A skalp jest idealny w konsolidacjach
Zapewne przeczytałeś to w jakiejś mądrej książce, prawda ? Najlepiej do tego skalpować używając jeszcze paru oscylatorów i kilku innych indyków bo tak też gdzieś było napisane, że mogą się sprawdzić w konsoli.

Nie będę pisać o konsolidacjach na TF rzędu H1 czy D1 tylko o tych pojawiających się na M1 bo to one są bezpośrednim zagrożeniem dla skalpu z poziomu S10. Jasne - jeżeli na H1 czy D1 tworzy się coś co teoretycy nazywają spodkiem (czy jakoś tak) to na M1 też ciężko jest cokolwiek ugrać ale we wszystkich innych przypadkach na M1 zdarzają się silne trendy nawet gdy na H1 i wyżej dzieje się coś co można subiektywnie nazwać konsolidacją. Ale w sumie nie wiem po co ja to piszę - przecież tu sami profesjonaliści ;)

Pozdrawiam i dziękuje za komentarze
Treści publikowane przeze mnie nie stanowią "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów (Dz. U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

Ja tam ciągle czekam na pokazanie czegoś nie tylko strzałek na historii ;/

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

a możesz dać inny kolor tych strzałek, co by tak urozmaicić ..... bo cały czas to samo.....

Awatar użytkownika
RAY of Sunshine
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: RAY of Sunshine »

mistic pisze:sl3tp10 Tak na poważnie Twój temat nadaje sie jedynie do działu humor Laughing pech w tym że na tym forum go nie ma.
Jest :wink:
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... sc&start=0

Pzdr.
"Rynek ma tylko jedną stronę i nie jest to bynajmniej strona byka czy niedźwiedzia, jest to tylko właściwa strona"

ODPOWIEDZ