SL3TP10
Nie omieszkałem zauważyć co tam powyprawiałeś.
Piszesz że chcesz pokazać ludziom mechanikę rynku tak? a za ile jeżeli mogę zapytać? Bezinteresownie - a to zwracam honor.. za kasę?? ekhm.. co chcesz pokazać ? Króla painta czy co innego? Oglądałem Twoje scrki - radosna twórczość i nic więcej. Pokarz coś - nie mi, ale innym gotowym pójść do Ciebie po rady. Co Ci szkodzi?
Tak jak pisałem - jeżeli nic nie pokażesz i uparcie będziesz w paincie kolorował to jesteś oszustem i pajacem, których już tu było wiele.
Piszesz że chcesz pokazać ludziom mechanikę rynku tak? a za ile jeżeli mogę zapytać? Bezinteresownie - a to zwracam honor.. za kasę?? ekhm.. co chcesz pokazać ? Króla painta czy co innego? Oglądałem Twoje scrki - radosna twórczość i nic więcej. Pokarz coś - nie mi, ale innym gotowym pójść do Ciebie po rady. Co Ci szkodzi?
Tak jak pisałem - jeżeli nic nie pokażesz i uparcie będziesz w paincie kolorował to jesteś oszustem i pajacem, których już tu było wiele.
Chłopie ty naprawdę pomyliłeś działy.My nie jesteśmy w dziale Journal tylko w dziale Reklamy czyli biznes.Ty coś sprzedajesz ktoś kupuje.Rozumiesz?sl3tp10 pisze: Póki co to forum jest otwarte dla wszystkich i jeżeli temat jest zgodny z regulaminem to nie widzę powodów żeby miał trafiać do kosza. Sugerowałbym jednak któremuś z szanownych moderatorów zająć się oczyszczaniem tematów z off-topu, chyba że tu ogólnie tolerowane jest wyszydzanie użytkowników i głównie na tym z tego co widzę niektórzy ludzie nabijają sobie po 2000 postów.

Ty sprzedajesz system a my chcemy zobaczyć jak on działa.Jeśli nie chcesz pokazać live tradingu tzn. że nie masz żadnego systemu.Więc pytam się co chcesz sprzedawać?
Dodano po 20 minutach:
sl3tp10 chyba nic z tego Twojego biznesu nie będzie

http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=17938
Jeżeli moderatorzy zdecydują się usunąć ten temat to będę musiał uszanować ich decyzję. Natomiast będę uważał ją za nieco na wyrost gdyż nie używam tego forum do oferowania komukolwiek szkoleń a jedynie promuje możliwość konsultacji obejmujących tematykę wejść w pozycję w charakterze skalpu z M1 i S10 połączoną generalnie z tematem orientacji w trendach panujących na rynku. Na forum promuje swojego bloga i myślę, że dobrze trafiłem w dział ciekawe strony, linki, reklamy. Jakiekolwiek pytania i szczegóły moich wiadomości precyzuje poprzez kontakt mailowy. Poprzez kontakt mailowy nie spotkałem się jeszcze z jakąkolwiek niechęcią a jedynie z uprzejmym zainteresowaniem z czego się cieszę bo zmienia to moją negatywną opinię o użytkownikach tego forum wyrobioną poprzez komentarze zamieszczane w tym temacie.mistic pisze:sl3tp10 chyba nic z tego Twojego biznesu nie będzie
Do moderatorów: Jeżeli moje screeny z zaznaczonymi wejściami okażą się sprzeczne z nowymi ustaleniami proszę o usunięcie załączników, jednak sprawę usunięcia całego tematu proszę przemyśleć bo gdyby miał on komuś zaszkodzić lub kogoś oszukać już pewnie byście o tym wiedzieli na podstawie komentarzy osób z którymi wspomniane konsultacje prowadzę.
Poza tym powtórzę to jeszcze raz bo zdaje się, że gdzieś to już pisałem: Ja nie zamierzam uczyć ludzi jak się zarabia na forexie bo to jest niemożliwe i każdego uczciwie o tym informuje. Każdy musi swoją metodę zarobku wypracować samemu. Ja po prostu proponuje pomoc w zrozumieniu niektórych aspektów funkcjonowania rynku i przy okazji pokazać sposób który pozwala w wielu przypadkach na efektywny skalp na wykresie sekundowym.
Proszę więc moderatorów o uczciwą i mądrą decyzję odnośnie tego tematu.
Pozdrawiam
Treści publikowane przeze mnie nie stanowią "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów (Dz. U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).
bierzesz obecnie za to kase? nie bedziesz bral pozniej? to znaczy zesl3tp10 pisze:nie używam tego forum do oferowania komukolwiek szkoleń a jedynie promuje możliwość konsultacji obejmujących tematykę wejść w pozycję w charakterze skalpu
czyli zalezy ci na reklamie swojego bloga, zeby byl na nim ruch , duzo wejsc, klikniec itd , tak?sl3tp10 pisze: Na forum promuje swojego bloga
P.S.
"niew bede szkolil, ja bede dawal konsultacje" to brzmi praktycznie jednakowo cosa w stylu " ja nie ukradlem tego samochodu, ja go pozyczylem"
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Prosiłbym aby nie wyrywać moich pojedynczych zdań z kontekstu bo zniekształca to treść mojego tematu. Pisałem że nie mogę uczyć tego ludzi ponieważ każdy musi nauczyć się sam jak zarabiać. Ja mogę tylko pomóc w zrozumieniu rynku i na tej odstawie każdy może sam wypracować sobie swój sposób na zarabianie. Ja wybrałem drogę w kierunku automatyzacji systemu i ewentualnego dofinansowania do biznesu poprzez venture capital.mistic pisze:sl3tp10 napisał:
Ja nie zamierzam uczyć ludzi jak się zarabia na forexie.
W końcu przechodzimy do sedna sprawy.Dalej jednak nie wiemy co Ty sprzedajesz?Marzenia? Jeśli nie system, nie szkolenia to co?
Dodano po 48 sekundach:
Dziękuje za rozpatrzenie tej sprawy w taki sposób.Cyb pisze:Tamten temat to jedynie propozycja, a nawet jak wejdzie to zgodnie z zasadą "prawo nie działa wstecz". Nikt niczego nie będzie usuwał.
Treści publikowane przeze mnie nie stanowią "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów (Dz. U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).
Zdecyduj się.Raz piszesz o systemie ,raz o szkoleniu ,raz o promocji blogu.sl3tp10 pisze:Prosiłbym aby nie wyrywać moich pojedynczych zdań z kontekstu bo zniekształca to treść mojego tematu. Pisałem że nie mogę uczyć tego ludzi ponieważ każdy musi nauczyć się sam jak zarabiać. Ja mogę tylko pomóc w zrozumieniu rynku i na tej odstawie każdy może sam wypracować sobie swój sposób na zarabianie. Ja wybrałem drogę w kierunku automatyzacji systemu i ewentualnego dofinansowania do biznesu poprzez venture capital.mistic pisze:sl3tp10 napisał:
Ja nie zamierzam uczyć ludzi jak się zarabia na forexie.
W końcu przechodzimy do sedna sprawy.Dalej jednak nie wiemy co Ty sprzedajesz?Marzenia? Jeśli nie system, nie szkolenia to co?
Dodano po 48 sekundach:
Dziękuje za rozpatrzenie tej sprawy w taki sposób.Cyb pisze:Tamten temat to jedynie propozycja, a nawet jak wejdzie to zgodnie z zasadą "prawo nie działa wstecz". Nikt niczego nie będzie usuwał.
Sprzedajesz ogólne szkolenie na temat rynku forex ,bo tylko taka opcja pozostała.
Zbiór zasad i reguł, które przedstawiam podczas moich konsultacji pozwala na przewidywanie i unikanie konsolidacji. Post na blogu ma charakter informacyjny i poglądowy. Po więcej szczegółów zapraszam na konsultację. Dziękuje za ciągłe zainteresowanie moim blogiem 
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Nie żebym się jakoś czepiał
ale strona się strasznie długo wgrywa - może skróć trochę ilość postów na głównej stronie... albo ograniczaj rozmiar wykresów poprzez ... miniatury?
pokazywanie gdzie się wchodziło, na historycznym wykresie jest zupełnie bez sensu... równie dobrze możesz napisać to w kilku zdaniach.
Zupełnie innym przykładem będzie - moment wejścia i kontynuację. Czyli przykłady przed i po. : )
Nazwa bloga odnosi się do dt + skalpingu - nie pokazujesz punktów wyjścia.
Prowadzisz go w języku angielskim, może lepiej zadbaj o ANGIELSKOJĘZYCZNYCH obserwatorów... :] to jest Twój Twój target... jeśli zależy ci na tym, by ktoś to czytał.... Chcesz zwiększyć oglądalność - podczep Twittera i udzielaj się na angielskojęzycznych forach i stronach, blogach...
Tyle moim skromnym zdaniem.
Pozdrawiam

pokazywanie gdzie się wchodziło, na historycznym wykresie jest zupełnie bez sensu... równie dobrze możesz napisać to w kilku zdaniach.
Zupełnie innym przykładem będzie - moment wejścia i kontynuację. Czyli przykłady przed i po. : )
Nazwa bloga odnosi się do dt + skalpingu - nie pokazujesz punktów wyjścia.
Prowadzisz go w języku angielskim, może lepiej zadbaj o ANGIELSKOJĘZYCZNYCH obserwatorów... :] to jest Twój Twój target... jeśli zależy ci na tym, by ktoś to czytał.... Chcesz zwiększyć oglądalność - podczep Twittera i udzielaj się na angielskojęzycznych forach i stronach, blogach...

Tyle moim skromnym zdaniem.
Pozdrawiam
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴