SL3TP10

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
mistic
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mistic »

By_żyło_się_lepiej pisze:I pytanie zasadnicze: czego tak naprawdę chcesz nauczyć?
sl3tp10 chce nauczyć wklejania screenów i malowania ładnych strzałek, oczywiście poziom zaawansowany :lol:

Awatar użytkownika
Pełnomocnik
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Pełnomocnik »

mistic pisze:sl3tp10 chce nauczyć wklejania screenów i malowania ładnych strzałek, oczywiście poziom zaawansowany
oj tam oj tam... :mrgreen:
jak człowiek zarabia i chce sie podzielic wiedzą to się czepiacie :lol: :mrgreen: :twisted:
myslicie ze to tak latwo te strzałki w odpowiednich miejscach umieścić... :wink:

Awatar użytkownika
sl3tp10
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: sl3tp10 »

Oj, Panowie. Bawi mnie wasze podejście. Naprawdę poprawiacie mi humor ;) Szczególnie Pan By_żyło_się_lepiej. Widać, że macie bardzo małe pojęcie o tym co to jest skalp ;)

No, nic. Nie będę się wdawał już z Wami w dyskusję. Czekajcie dalej, aż ktoś sprzeda wam generator idealnych sygnałów za prawie darmo i do tego dostosowany do preferencji i widzimisie każdego "profesjonalisty". Jeżeli jeszcze nie udało wam się zrozumieć, że zarabianie na forex to troszkę więcej niż tylko sygnały to na prawdę jest mi przykro bo widzę, że największe rozczarowania jeszcze są przed Wami.
Treści publikowane przeze mnie nie stanowią "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów (Dz. U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).

Awatar użytkownika
Pełnomocnik
Pasjonat
Pasjonat

sl3tp10 pisze:No, nic. Nie będę się wdawał już z Wami w dyskusję. Czekajcie dalej, aż ktoś sprzeda wam generator idealnych sygnałów za prawie darmo i do tego dostosowany do preferencji i widzimisie każdego "profesjonalisty". Jeżeli jeszcze nie udało wam się zrozumieć, że zarabianie na forex to troszkę więcej niż tylko sygnały to na prawdę jest mi przykro bo widzę, że największe rozczarowania jeszcze są przed Wami.

Kolego z tego co widze (a przejzałem twoje posty pobieznie - popraw mnie jesli się myle) to nie przedstawiłes tu nawet podstaw strategii nie mówiac o systemie poza tym wklejasz scren ze strzałkami .... wrzuc jakies staty przynajmniej to troche sytuacja sie rozjasni... :)

mistic
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mistic »

sl3tp10 pisze:. Czekajcie dalej, aż ktoś sprzeda wam generator idealnych sygnałów za prawie darmo i do tego dostosowany do preferencji i widzimisie każdego "profesjonalisty". .
Ubaw faktycznie jest :lol:
Jak to za darmo? Przecież ja chcę zapłacić dużo $.Czekam tylko żeby zobaczyć te wejścia live.Niestety wątpie że się doczekam gdyż jeśli byłoby tak wspaniale jak opisujesz to dawno zaprezentowałbyś nie srcreeny a fakytczne wejścia.

Dodano po 5 minutach:
By_żyło_się_lepiej pisze:
sl3tp10 pisze:Widać, że macie bardzo małe pojęcie o tym co to jest skalp
Otóż dlatego, że mamy nieco większe pojęcie co to jest skalp, to tyle piszemy do Ciebie żebyś i ty również się wyprowadził z błędu w którym tkwisz od 3 lat.

Ale. OK. Podejmę rzuconą rękawicę ... Wybierz dowolny dzień tygodnia ... Ja zajmę tylko 1 lub 2 pozycje z podaniem ich tutaj w tym wątku przed ich zajęciem i napiszę kiedy je zdejmuję.

Czy będziesz w stanie zrobić to samo? OK. Wiem, że to są sekundówki, to może inaczej, zamieścisz zrzut historii transakcji z tego dnia naniesiony na wykres.

OK?

Dodano po 1 minutach:
By_żyło_się_lepiej pisze:zamieścisz zrzut historii transakcji z tego dnia naniesiony na wykres
Zapomniałem dopisać, że ja również to zrobię ... Pasi?
już taka propozycja padła aby założył przynajmniej konto demonstracyjne i dał wszystkim tu hasło inwestora aby mogli podziwiać te transakcje ale sl3tp10 woli fantazjować co by było gdyby i wklejać screeny :lol:

Awatar użytkownika
Pełnomocnik
Pasjonat
Pasjonat

oj sl3tp10 chyba nie podejmie wyzwania... :roll:

Awatar użytkownika
szulczas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: szulczas »

By_żyło_się_lepiej

Kerimb no to zes wystraszyl Pana... ;)

Awatar użytkownika
sl3tp10
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: sl3tp10 »

Oj Panowie. Nie myślcie że będę tracić czas na bezowocne dyskusję i siedzenie na forum po kilka godzin po to żeby nadążyć za waszymi komentarzami. Nie zamierzam też podejmować żadnych wyzwań bo i bez tego mój blog miał 550 odwiedzin w ciągu czterech dni i spowodowane tym zainteresowanie jest dla mnie aż nadto wystarczające. Dziękuję wszystkim, którzy okazali mi zainteresowanie przez maila i ciągle zapraszam do kontaktu i pytań. Przypominam SL3TP10@GMAIL.COM

Chciałbym jeszcze raz podziękować szanownym Panom, którzy spowodowali tyle szumu wokół mojego tematu. Lepszego marketingu nie mogliście mi zrobić ;)

Pozdrawiam i życzę sukcesów w tradingu ;)

Songo89K
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Songo89K »

No proszę,bloger się boi że będzie miał zbyt duze zainteresowanie blogiem,to ciekawe.

Dla mnie to jest proste.Pojawiasz się bo chcesz coś sprzedać.Jeżeli jesteś zwykłym naciągaczem,to...wystarczy przejrzeć ten wątek.Na wykresie pokazać we wy,najlepiej w dołkach i na szczytach,powiedzieć że można łapać 100 pips dziennie i produkt gotowy.

Jeżeli jesteście faktycznie w tym dobry,to wyzwanie podejmiesz,nie chodzi tu o zwycięstwo,bo żeby zarabiać nie trzeba być najlepszym,ale o ułamek tego czy ów właściciel cokolwiek potrafi poza rysowaniem w paincie.

Tutaj mamy sprzedawce samochodu który mówi"sprzedam Panu samochód za 100 tys zł. Prosze mi wierzyć na słowo-MASZYNA .Ale Pan wybaczy,nie zademonstruje Panu co potrafi,ale proszę,tu jest ulotka a w niej ma Pan napisane :300km/h.
Chyba wszystko jasne,to jak,podpisujemy umowę?A zapomniałem dodać,gwarancji Panu na to nie dam ."

PS.
"Nie myślcie że będę tracić czas na bezowocne dyskusję"
Jak to bezowocne?

"Chciałbym jeszcze raz podziękować szanownym Panom, którzy spowodowali tyle szumu wokół mojego tematu."

Owocne owocne.Nawi zawsze pomoże:) a jak ktoś jest głupi to i słonia w worku kupi i uwierzy że tam jest słoń:)

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

sl3tp10 pisze:Chciałbym jeszcze raz podziękować szanownym Panom, którzy spowodowali tyle szumu wokół mojego tematu. Lepszego marketingu nie mogliście mi zrobić ;)
Ja dalej nie doczekałem się zapłaty za marketing ;/ Kolejny polaczek co wszystko za darmo by chciał ?:)

Montuj dukiego poskalpujemy razem, albo jak wolisz to pożal się anglojęzycznym traderom aby na polskim forum poczytali sobie :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ODPOWIEDZ