Powody jasne.
Już znów S.

Droga wolna do 1.30. Przebiliśmy opór. Nic już nie ma po drodze z przeszłości. Chyba, że rynek teraz na bieżąco jakieś obszary nowe stworzy.
Moje abstrakcyjne punkty zwrotne.

Spoko, spoko_/_/Dariusz_/_/ pisze:obiecuję poprawę
No i wszystko w temacieexpedient warzywniaka pisze:Zysk zgarnięty, margin powiększony, pozycja odnowiona.
Mi nie przeszkadza, innym chyba też nieexpedient warzywniaka pisze:Nie wiem czy na pewno nie śmiecę.
Kurde, piramidujesz stratyexpedient warzywniaka pisze:Moje abstrakcyjne punkty zwrotne.
Dobre wejście. Szkoda że do TP nie dotrzymałemadamkaluza pisze:Ja w najbliższym czasie będę szukał L.
Wiesz, kiedy skończyćadamkaluza pisze:Mi to na dzisiaj starczyDzień na plus
100 pip nie zabije ponad 1000 procentowego marginu. No i takie zagrywki są wykluczone na danych takich, jak jutrzejsze FOMC.MkubuxK pisze:Ciekawy sposób gry Polbanda. Czy zdarzyło Ci się za pomoca tego stylu gry złapać zerwanie poziomów przeciwko do otwartej piramidy ? Szybko margin wtedy ucieka. Mam podobne EA do gry i wykłada się zawsze przy pionowych ruchach tak 100pkt kiedy piramidować zaczyna rynek wraca trochę ale nie wystarczająco by pokryć dużą stratę, kasuje cały zarobiony zysk jak u Ciebie.