samochodziki
- candleelephants2
- Gaduła
- jasonbourne
- Pasjonat
Nie jest aż tak źle, chociaż Golfy V są zdecydowanie lepsze niż Astry III przynajmniej według mojej wiedzy (skromnej). Dlatego, jeżeli zajdzie taka potrzeba, czyli mój obecny samochodzik się rozwali, kupię sobie Astrę II.Krzysiu89 pisze:mam kumpla w elektronice samochodowej i miesiac bez chociaz jednej astry w ich garazu ktory ma problemy z elektroniką to miesiac stracony.

Czyli na razie ewentualnie II, z czasem może IV GTC, a co będzie czas pokaże.
A z takich ciekawszych marzeń obecnie nierealnych fajny jest ten projekt Audi Quattro. Legenda powraca.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Ciekawe stwierdzenie wśród pozostałych. Czy mógłbyś podać 2-3 przykłady, które do Ciebie przemawiają?Good Will Hunting pisze:Obrzydliwe. Zupełnie nie przemawiają do mnie tego typu "futurystyczne" samochody.
Świece japońskie: http://forex-nawigator.biz/forum/swiece ... ml#p527248
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592
- Good Will Hunting
- Pasjonat
2-3 samochody, które mi się podobają? Okej, to może mała lista życzeń składająca się z 5 samochodów. Kolejność jest w pełni przypadkowa ponieważ ceny są mw podobne, tzn. nie przekraczają pewnego pułapu, a póki co nie mam jeszcze dylematu w stylu "które by tu wybrać". No ale tak:
Porsche Panamera

BMW M6

BMW X6

Mercedes Benz CLS-350

Porsche 911

A z takich bardziej realnych samochodów. Tzn. mniej odległych planów to:
Mercedes Benz C-200 Coupe

Porsche Panamera

BMW M6

BMW X6

Mercedes Benz CLS-350

Porsche 911

A z takich bardziej realnych samochodów. Tzn. mniej odległych planów to:
Mercedes Benz C-200 Coupe

Ostatnio zmieniony 08 sty 2012, 19:40 przez Good Will Hunting, łącznie zmieniany 1 raz.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
- Good Will Hunting
- Pasjonat
A i jeszcze, kilka razy padł tu pomysł zarobienia na forexie na wymarzone auto. Raz już to chyba pisałem ale żeby zarobić na fx na samochód za 300 tys. trzeba najpierw zarobić przynajmniej 600 tys.
. Dlatego zresztą najbliższym celem jest ostatni - najskromniejszy Mercedes.

Wolałbym umrzeć niż przegrać.
ja kieruję się zasadą ,że kupuję samochód na który mnie będzie stać w razie W. Czyli maks 10-20 % cashu na koncieGood Will Hunting pisze:Raz już to chyba pisałem ale żeby zarobić na fx na samochód za 300 tys. trzeba najpierw zarobić przynajmniej 600 tys

A naprawy wziąłeś pod uwagę?Good Will Hunting pisze:Mercedes