Znowu nie czytasz tego co piszę. Ja naprawdę prosty człowiek jestem

. No mycia używam szarego mydła. Żadnych perfum nie używam. Tylko kulka pod pachy. To silnie alergizujące substancje. Nie używam chemii i zawsze piorę nowe rzeczy:
https://kobieta.interia.pl/zycie-i-styl ... e=worthsee
Widziałem z jaką szybkością bela materiału wchodzi do wanien i czy towar jest wypłukany z chemii na apreturze. Na własne oczy.
Przy praniu proszek i na koniec żadnych płynów żeby ładnie pachniało. Sama woda i oczywiście opcja dodatkowego plukania lub dolewam wodę do pralki żeby było dużo.
Do mycia kabiny prysznicowej z kamienia używam octu. Aczkolwiek uwielbiam zapach podchlorynu sodowego w Domestosie. Jak te perfumy będą pachniały podchlorynem sodowym to mi będą odpowiadały
Więc nawet nie wiem ile kosztuje to fioletowe, ani nawet czy ta firma to markowa. Nawet nie umiem tego rozczytać. Pierwszy raz to widzę. Nawet jak mnie stać za tego konga to nie chce. Wiesz, ja uwielbiam zapach wsi i oczywiście obornika

No chyba, że tym pachną
Co do markowych rzeczy, to jest taki włoski artysta. Zrobił co zrobił i popakował po uncji w pudełeczka z napisami w wielu językach "to jest moje gówno". No i sprzedał te uncje drożej od złota.
Co do sla na kongu. Nawet nie wiedziałem jak się kreski przy naliczaniu spreadu rozjeżdżają. Jak nie mam czasu to gram wielkością pozycji 0,02 lotki. Ogólnie to chcę parę procent zarobić na rok. 10% to luksus. W grudniu mialem do przodu przeszło 5k, ale na koniec ropa mnie wywaliła na 1,6k więc wyszło te 3% w miesiąc.
W nowym roku zacząłem od wtopy w ropie na -1,1k, licząc te zaksięgowane jestem na minusie 1%. Nie mam pozycji za 100 lotek, nie mam w sumie nawet za jedną.
Jak będzie czas i będę się zastanawiał nad wykresami to i pozycja będzie większa i sl będzie - bo musi. Ale 30 lotek na pewno nie będę grał
Uciekam do roboty.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!