kurde i dzisiaj też coś nie bardzo , nie wiem od której godziny, ale zczaiłem się ok. 20 .. na U/J 3 pipki na GJ -8 , GU -4 .. czyli tak nie za specjalnie , oby jak najrzadziej takT1000 pisze:yyy, dzisiaj przez cały dzień na wszystkich parach wyższy spread
Re: Zakładanie konta na platformie Oanda
Daj zlecenie przeciwne za 5000 unitow.kingjaxe pisze:hejka , jak otworze pozycje np 10 000 units i pozniej chcialbym zamknac polowe czyli 5000 units a druga polowe zostawic , to da rade jakos to zrobic?? ( zlecenie oczekujace musze ustawic na 5000 ?? bo recznie to nie widze zeby dalo rade zamknac polowe pozycji ) ?
A z którego banku jest tak tanio?Yankee pisze:A to jest temat o oandzie wiec myslalem ze na jej temat sie wypowiadasz![]()
Za przelew zaplacilem 20zl +5zl za swift i to caly koszt
Ja robiłem na Oande z Multianku , bo miało byc tanio a pobrali mi za przelew 1000$ aż 9$ w Multi i 22$ po drodze więc razem 100zł w plecy (bo robiłem to przy kursie 3,20 2 lata temu).
Czy z BZWBK będzie taniej?
numer konta
Załozyłem niedawno konto na OANDZIE w GBP i mam problem z numerem konta brokera. Chodzi o to, że nie mogę go znaleźć na stronach oandy. wypełnieniłem formularz powiadamiającegy ich o przelewie (choć wpierw powinienem dokonać owego przelewu jednak nie mam zielonego pojęcia na jakie konto). Co prawda podane są na forum dwa konta: do Canady i USA ale dlaczego nie ma ich na oficjalnej stronie oandy?? Poza tym na forum mowa jest o kontach w euro i usd. Napisałem do nich wiadomość z pytaniem o to. Jednak wydaje mi sie dziwne to, iż nie podają oficjalnie swojego konta
Czy ktoś korzystał już z funkcji składania zleceń przez komórkę?
Funkcje dostępna na razie tylko w FX Game ale testują i ma być także w FX Trade.
Nie ma wykresu , ale i tak jest to krok w dobrym kierunku.
http://fxlabs.oanda.com/cgi/fxlabs.pl?id=25
Funkcje dostępna na razie tylko w FX Game ale testują i ma być także w FX Trade.
Nie ma wykresu , ale i tak jest to krok w dobrym kierunku.
http://fxlabs.oanda.com/cgi/fxlabs.pl?id=25
- Co ja tutaj robię ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?
Na pierwszy rzut oka moge powiedziec ze tak, ale wszystko masz na stronie oandy, jak masz problemy z przelewem zapytaj na chacie, na pewno pomoga.
Ja ich meczylem podczas wpisywania wszystkich danych (bo niestety formularze polskich bankow sa slabo dostosowane do realiow USA), zeby sie nigdzie nie pomylic
Ja ich meczylem podczas wpisywania wszystkich danych (bo niestety formularze polskich bankow sa slabo dostosowane do realiow USA), zeby sie nigdzie nie pomylic