Re: Zakładanie konta na platformie Oanda
Witam,
jestem poczatkujacym. Gram na demie na Oandzie. W ostatnia niedziele podczas tego obsuniecia na eur/usd pojawila sie dziwna sytuacja. Screenshot w zalaczniku. Mialem wtedy otwarty limit order po cenie z ktora jak widac zostal otwarty. Jak to bylo mozliwe, jesli cena byla okolo 80 pipsow powyzej? Potem do tego zostal zaliczony SL.... Raczej nie jest to blad platformy bo przelogowywalem sie i czyscilem cache javy ale nic sie nie zmienilo. Kontaktowalem sie z helpdeskiem 2 razy. Za pierwszym gosc stwierdzil, ze to cos dziwnego i ze przekaze to dzialu technicznego. Odpowiedzie nie dostalem. Drugi probowal mnie przekonac, ze wszystko jest w porzadku. Spread byl wtedy rowny 10pipsow.
Moglbym prosic o wyjasnienie tej sytuacji?
jestem poczatkujacym. Gram na demie na Oandzie. W ostatnia niedziele podczas tego obsuniecia na eur/usd pojawila sie dziwna sytuacja. Screenshot w zalaczniku. Mialem wtedy otwarty limit order po cenie z ktora jak widac zostal otwarty. Jak to bylo mozliwe, jesli cena byla okolo 80 pipsow powyzej? Potem do tego zostal zaliczony SL.... Raczej nie jest to blad platformy bo przelogowywalem sie i czyscilem cache javy ale nic sie nie zmienilo. Kontaktowalem sie z helpdeskiem 2 razy. Za pierwszym gosc stwierdzil, ze to cos dziwnego i ze przekaze to dzialu technicznego. Odpowiedzie nie dostalem. Drugi probowal mnie przekonac, ze wszystko jest w porzadku. Spread byl wtedy rowny 10pipsow.
Moglbym prosic o wyjasnienie tej sytuacji?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przez caly dzisiejszy dzien mam klopoty z platforma na oandzie. Otwieram jakas pozycje z sl i tp, cena przekracza jeden z tych poziomow i pozycja zostaje zamknieta ale platforma pokazuje dalej tak jakby byla otwarta. Po przelogowaniu okazuje sie, ze rzeczywiscie zostala zamknieta. Czy komus sie ptrzytrafilo cos takiego? (reinstall javy nie pomogl)
-
- Bywalec
Cześć,
to mój pierwszy post tutaj więc się przywituję
Mam takie pytanko odnośnie platformy Oandy.
Bowiem to że trzeba wchodzić przez www i jest brzydka da sie przeżyć,
natomiast przy ładowaniu platformy wyskakuje takie małe okienko z przeglądarki internetowej, na którym pisze ze jak się je zamknie to mi sie Oanda też zamknie (platforma javy).
A że strasznie mnie wkurza kolejne okno firefoxa to pytam czy da sie to jakośzamknąć albo schować, nie wyłączając przy tym platformy.
I drugie pytanie - jak oceniacie jej poręczność?
bo MT4dużo bardziej intuicyjne i szybciej chodzi niż FXTrade.
Poza tym jest łątwiejsze w czytaniu (przez wiecej kolorów).

natomiast przy ładowaniu platformy wyskakuje takie małe okienko z przeglądarki internetowej, na którym pisze ze jak się je zamknie to mi sie Oanda też zamknie (platforma javy).
A że strasznie mnie wkurza kolejne okno firefoxa to pytam czy da sie to jakośzamknąć albo schować, nie wyłączając przy tym platformy.
1. Instalujesz sobie OANDA Fxtrade, bezposrednio laczycz sie przez jave i omijasz Firefoxa.dziki_kaban pisze:Cześć,
2. Zawsze mozesz robic analize w MT4 i skladac zlecenia na O&A. Pozniej sie przyzwyczaicz do zmian SL lub TP "z palca" i innych takich ulatwien, ze ten szary wyglad.
Pozd.
- jasonbourne
- Pasjonat
- shakindudi
- Stały bywalec