Re: Zakładanie konta na platformie Oanda

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera ?

Zdecydowanie polecam
95
33%
Poza paroma minusami są ok
92
32%
Przeciętny
60
21%
Mają wiele wad
16
5%
Stanowczo odradzam
28
10%

Liczba głosów: 291

Awatar użytkownika
Jekert
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jekert »

orygenes pisze: Może inaczej: co ma zrobić osoba, która zakłada konto na oandzie i nie wie nic o istnieniu tego forum? Nie będać świadoma istnienia forum nie ma dostępu do kont oandy, czy tak? Chyba, że mają gdzieś te konta zakamuflowane na swoich stronach. Jeśli ktoś wie gdzie jest ono ukryte to wielka prośba z mojej strony o umieszczenie linka
Wszystkie dane potrzebne do przelewu masz podane na stronie, na której wypełniasz formularz wpłaty. Po akceptacji wyświetlają się wszystkie informacje. Nie rozumiem w czym problem.
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

goose
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: goose »

orygenes pisze:A oni mi link do formularza powiadamiającego o dokonaniu przelewu bez podania na jakie konto mam to zrobić.
Wysłałem jeszcze jednego maila i zobaczę co mi w nim napiszą, jeśli znowu błędne koło, to zadzwonię do nich i mam nadzieję, że mają kogoś kto potrafi logicznie myślec. MOże odpisywała mi niekompetentna osoba, nie wiem
Kompetentna osoba odpisywala i logicznie myslala. Jak sie tam zalogujesz i zmienisz zakladke nie na potwierdzenie przelewu tylko ta druga to wyskakuja Ci numery kont. Jesli masz konto w funciakach w Anglii i bedziesz przesylal na dane z Londynu to masz bardzo proste zadanie. Zwykly krajowy przelew masz zrobic i tyle.

orygenes
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: orygenes »

NO i teraz wszystko jasne :lol:

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: andrzej-sk »

Nie mozna wejść ani na platformę ani wogóle na stronę oanda.com

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

forextrader1 pisze:wchodziłem kilka razy dzisiaj , wszystko o.k
Ja nie mogę nawet otworzyć strony oanda.com. Moze to wina providera. Mój provider to multimo. Wszystkie stronki się otwierają a ta od dziś nie. Oandy używam jako aplikacji jawy i nie może się połączyć.

Awatar użytkownika
Jekert
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jekert »

andrzej-sk pisze:
Ja nie mogę nawet otworzyć strony oanda.com. Moze to wina providera. Mój provider to multimo. Wszystkie stronki się otwierają a ta od dziś nie. Oandy używam jako aplikacji jawy i nie może się połączyć.
Przeinstaluj javę, zobacz czy antywirus nie blokuje tego procesu. Spróbuj otworzyć na innej przeglądarce.
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

problem w tym , że akurat od dziś nie chce mi pod żadną przegladarka otworzyć sie stronka www.oanda.com!! wszystkie inne strony działaja ok!!
Czyżby multimo miało jakis problem?

baczniew
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: baczniew »

hmm mi normalnie wszystko działa.......wyczysc caista i inne resztki...

a moze twoj provider blokuje oande? jakby stan sie utrzymywał to urwij mu jajca
Skills pay the bill's

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

baczniew pisze:hmm mi normalnie wszystko działa.......wyczysc caista i inne resztki...

a moze twoj provider blokuje oande? jakby stan sie utrzymywał to urwij mu jajca

Sprawa wyjaśniona. Rzeczywiście to wina Multimo. 2 dni temu wprowadzili nową pulę IP zaczynającą się od 94... i efekt taki , ze na niektóre strony nie można wejść (w tym oanda.com).

orygenes
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: orygenes »

Co oznacza kolumna "Interest" w historii zleceń ? Zdarza się też, że wystepuje to w kolumnie "Transaction" pomiędze otwarciem a zamknięciem pozycji. MOże ktoś wyjaśnić skąd te wartości sie biora? Czy są to jakies odsetki? Co znaczy jeśli między otwarciem a zamknięciem pozycji mam dwa razy "Interest" raz dodatni a raz ujemny?

ODPOWIEDZ