Przeprowadzka na stałe do innego kraju.

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.

Czy chcesz się wyprowadzić z Polski?

Tak,planuję.
16
29%
Tak ,zastanawiam się.
18
32%
Nie
13
23%
Mieszkam już zagranicą.
9
16%

Liczba głosów: 56

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

Ink. pisze:zz przypominam za ma byc z 10 lat pod kontrola albo masz zakaz pisania swoich głupot zaznaczam ze to są twoje zasady
Jak przyjdzie co do czego // będzie straszny mus...//to od 1993 roku jestem w stanie udokumentować.... :P
To już jest prawie nie 10 lecz 19 lat..... :P /// akcyjny,papierów dłużnych,papierów skarbowych,kontraktów,walutowych itp///
Po 19 latach inwestycji // udokumentowanych..//mogę powiedzieć że podatki i prowizje to jest niesłychanie wana sprawa.....,mało tego uważam że jest to sprawa najważniejsza....i .każdemu serdecznie radzę od tego zaczynać...

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

zz pisze:
Ink. pisze:zz przypominam za ma byc z 10 lat pod kontrola albo masz zakaz pisania swoich głupot zaznaczam ze to są twoje zasady
Jak przyjdzie co do czego // będzie straszny mus...//to od 1993 roku jestem w stanie udokumentować.... :P
To już jest prawie nie 10 lecz 19 lat..... :P /// akcyjny,papierów dłużnych,papierów skarbowych,kontraktów,walutowych itp///

Pozdrawiam.
Udokumentuj a nie mów o tym że możesz udokumentować :D

Równie dobrze ja mogę napisać że mogę udokumentować wyniki za 100 lat pod kontrolą księżniczki śnieżki co tak samo może być prawdziwe jak i twoje ;)

Dodano po 5 minutach:

Jeśli piszesz że aby z tobą rozmawiać trzeba mieć udokumentowane wyniki z 10 lat to sam powinieneś od tego zacząć

Bo na razie wygalasz tak jak być mówił że trzeba segregować śmieci samemu te śmieci wyrzucając przez okno ;)
zmiany, trzymanie sie zasad zawsze zaczynamy od siebie, nigdy odwrotnie

Awatar użytkownika
seba
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: seba »

zz pisze:Można też do tego wykorzystać w pośredni sposób ... Jugosławię,
no wg mnie akurat jugoslawii do tego wykorzystac nie mozna :)
naprawde zz mam wrazenie ze zatrzymales sie kilka lat temu :)

po za tym czy w kazdym temacie musi byc emerytura pod kontrola cftc z ostatnich 100 lat?
wg mnie temat jest o czyms innym....
ale ja tam sie nie znam

pozdrawiam bez odbioru
:)

zz
Maniak
Maniak

Ink. pisze:zmiany, trzymanie sie zasad zawsze zaczynamy od siebie, nigdy odwrotnie
Ja się trzymam,jeżeli jednak ktoś nie rozumie że podatki i prowizje są najważniejsze ...,trudno..,ja się wyłączam w takim razie z dyskusji...

Pozdro.
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

zz nigdy niczego nie udowodniłeś a wymagasz tego od wszystkich, nie trzymasz się SWOICH zasad, koniec kropka, twoje zdanie w dalszym ciągu nic nie warte

zz
Maniak
Maniak

Ink. pisze:zz nigdy niczego nie udowodniłeś
Ja będzie mus to udowodnię..... :P
Jeżeli jednak ktoś nie rozumie że podatki i prowizje są najważniejsze .. to o czym tu gadać...?

Pozdro.

PS zresztą to co najważniejsze to Koledze Cadermo przekazałem.
Jakie wnioski wyciągnie to jego sprawa...,ja skończyłem i idę na dobrą imprezę.... :P

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

zz pisze:
Jasne.
Generalnie chodzi mi o to cały czas aby każdego zdanie co się wymądrza i nie udokumentuje wyników z wiadomego okresu było warte tyle co nic.

Pozdrawiam.
Sam to napisałeś

Jesteś na forum od 2007 czyli 5 lat z 4600 postami na koncie, jaki ty mus chcesz znaleźć??

Może cie zaskoczę ale taki mus sie nigdy nie pojawił i nigdy nie pojawi i dobrze sobie z tego sprawę zdajesz ;)

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

Ink.
Jesteś gawędziarz ;-) kłócisz się dla samej przyjemności kłócenia, podniecasz się rzeczami nieistotnymi i wydaje Ci się, że jesteś taki elokwentny. Z zasady nie dyskutuję na takim poziomie, ale spytam Cię, parafrazując: co Ty, k..., wiesz o płaceniu podatków? Pokaż mi swói PIT, a wtedy uchylę berecika przed Twoim poglądem, że płacenie podatków nie jest problemem.

klonmarcin
Już Cię lubię za tę zimę! Widzę, że znalazłem bratnią duszę ;-)
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2012, 19:20 przez Wirus, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Wirus lubię dyskutować a co :) ale nie lubię jak ktoś wymaga ode mnie czegoś czego sam sie nie trzyma

Co tobie da ze sie wylegitymuje pitem??

Powiesz : WOW ma kasę znaczy ze sie nigdy nie myli, mój guru mój guru twoje słowa to moja modlitwa :)

Nie wiem co to za kult pitu chcesz tutaj zrobić ale to czy ktoś na koncie ma 500k czy 500 mln wcale nie znaczy ze ten drugi ma 1000 x wiecej racji

Dodano po 4 minutach:

Wirus powinienem czuć sie obrażony za te onanizmy i erotomana ale mi coś takiego nigdy do głowy by nie przyszło, ale jak to mówią glodnemu chleb na myśli tak ze juz nie wiem co ty przed tymi wykresami robisz ;)

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

Nie obrażaj się, już poprawiłem; erotoman, to nobilitacja, nie obelga ;-)
Dobrze wiesz, o co chodzi z pitem; twierdzisz, że podatki nie są problemem, to pokaż, że potrafisz je płacić. Ja nie potrafię. Nie rozumiem, dlaczego mam oddawać znaczącą część swojej pracy pasożytowi, który żeruje na mnie i rzuca mi kłody pod nogi? Pytanie retoryczne - dyskusji nie podejmę ;-)
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2012, 19:21 przez Wirus, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ