Lepszy wróbel w garści niż....rolex83 pisze: Zgadzam się. Miałem w tej okolicy ustawiony target longtermowy. Ale jakoś mnie przestraszyła ta LT z W1.

jest siła up możliwe, że dziś odwiedzimy poziom 1.6140
Fesiek, jeśli mogę Ci coś doradzić - albo PA albo ZLFesiek pisze:Dzięki mandrejk. Właśnie mam zamiar najbliższe trzy miesiące poświęcić jednemu. Jest to PA+ZL.
Kris, wielkie podzękowania! Miło stwierdzić, że w dzisiejszych czasach ktoś jest tak bezinteresowny i życzliwyFx-Kris pisze:Wczoraj odwaliliśmy kawał dobrej roboty, mam nadzieję, że osoby które brały udział są zadowolone i teraz wspólnie będziemy prowadzić analizy w dobrym kierunku. Miało być szybko i krótko, a zrobił się z tego tasiemiec na ładnych parę godzin.
Kris, wielkie podzękowania! Miło stwierdzić, że w dzisiejszych czasach ktoś jest tak bezinteresowny i życzliwyFx-Kris pisze:Wczoraj odwaliliśmy kawał dobrej roboty, mam nadzieję, że osoby które brały udział są zadowolone i teraz wspólnie będziemy prowadzić analizy w dobrym kierunku. Miało być szybko i krótko, a zrobił się z tego tasiemiec na ładnych parę godzin.
Fesiek pisze:Chciałbym, jeśli można rozwinąć trochę analizę Gbp/Chf.
Pozom na weelky można pociągnąć daleko w lewo, Jest to SR.
Co do tej pary pisałem już wcześniej i zadania nie zmieniam. http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... 221#509221Fesiek pisze:Widzę jednak, że scenariusz czerwony się ralizuje ale na m15. Myślę jednak, że nie ma się co przejmować bo dzienny równie dobrze może tak zrobić. Wszak w dziennym jest mnóstwo m15tek.
Kris jak coś źle to wal śmiało.
Wirus pisze:Fx-Kris napisał:
Wczoraj odwaliliśmy kawał dobrej roboty, mam nadzieję, że osoby które brały udział są zadowolone i teraz wspólnie będziemy prowadzić analizy w dobrym kierunku. Miało być szybko i krótko, a zrobił się z tego tasiemiec na ładnych parę godzin.
Kris, wielkie podzękowania! Miło stwierdzić, że w dzisiejszych czasach ktoś jest tak bezinteresowny i życzliwy Wink
darko39 pisze:Kris, wielkie podzękowania! Miło stwierdzić, że w dzisiejszych czasach ktoś jest tak bezinteresowny i życzliwy Wink
Mogę tylko do słów Wirusa Applause Applause i wielki dzięki dla FX-Krisa ,kopalnia wiedzy .
Darko39 ostrożnie z longami na AUD USD bo może to być fałszywe wybicie z LT na D1.darko39 pisze:Witam,moja propozycja na dzisiaj,Jest jeszcze miejsce by cena poszła w górę tylko czy bez większej korekty?
Witaj, Tak to jest dobre miejsce na shorta na AUD CHF, ale doprecyzuj to z H1 i M15 wtedy będzie mniejszy SL. Zasięg tego ruchu to około 70 pips.fazeri pisze:Siemka,
Chciałem zapytać się fachowców czy moja analiza ma jakiś sens, czy może inaczej do tego podejść? Za podpowiedzi z góry dziękuje Smile.