Nie znam panow o 1 2 3 kiedyś słyszałem ale nie.bartek1916 pisze:Asmo korzystasz moze w swoich transakcjach rowniez z metod autorstwa Joe Ross? Formacje 1-2-3 lub Haki Rossa?
Price Action - Asmodeus8 Journal
"Remember the definition of a winning attitude: a positive expectation of your efforts with an acceptance that whatever results you get are a perfect reflection of your level of development and what you need to learn to do better." Mark Douglas
Motylek AUD/USD...
Witam wszystkich,
inspirowany analizami commaxa poddaję pod rozwagę zrealizowanie formacji harmonicznej na AUD/USD.
inspirowany analizami commaxa poddaję pod rozwagę zrealizowanie formacji harmonicznej na AUD/USD.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wydaje mi si, że problemem jest szpila, która jest wyżej niż punkt B. Chyba, że to wynika z danych i tak naprawdę można ignorować taką szpilę. Z drugiej strony dopiero również zaczynam z tymi formacjami i mogę się mylić. Ale poza tym ta formacja harmoniczna wygląda bardzo ciekawie.
Może by założyć jakiś journal gdzie wrzucalibyśmy możliwe setupu PA+harmoniczne. Takiego journala jeszcze nie ma, tylko kwestia czy będą chętni aby wrzucać tam screeny w połączeniu tych dwóch strategii?
Chyba, że Asmo nie przeszkadza, że tu wrzucane są harmoniczne?
Może by założyć jakiś journal gdzie wrzucalibyśmy możliwe setupu PA+harmoniczne. Takiego journala jeszcze nie ma, tylko kwestia czy będą chętni aby wrzucać tam screeny w połączeniu tych dwóch strategii?
Noooo.... pięknie zbyszek!zbyszek_w pisze:Witam wszystkich,

czerwinek Ta szpilka tam jest bo ma tam być. zobacz na D1czerwinek pisze:Wydaje mi si, że problemem jest szpila, która jest wyżej niż punkt B. Chyba, że to wynika z danych i tak naprawdę można ignorować taką szpilę. Z drugiej strony dopiero również zaczynam z tymi formacjami i mogę się mylić. Ale poza tym ta formacja harmoniczna wygląda bardzo ciekawie.

Never "Drive" Faster Than Your Guardian Angel Can Fly
Cześć,commax pisze:Noooo.... pięknie zbyszek!zbyszek_w pisze:Witam wszystkich,
inspirowany analizami commaxa poddaję pod rozwagę zrealizowanie formacji harmonicznej na AUD/USD.Wziąłeś to???
nie wziąłem, bo rozrysowałem innego Motyla

Teraz czekam na jakieś odbicie i się zastanowię. Twój Motyl jest idealny!!!
Poprawny, ale strasznie ciasno. Pogadamy o tymsonictune pisze:hello
Powiedzcie . Poprawny ten setup

To co Pelnomocnik jedziemy z pinem z tyg edka ?

"Remember the definition of a winning attitude: a positive expectation of your efforts with an acceptance that whatever results you get are a perfect reflection of your level of development and what you need to learn to do better." Mark Douglas