Co za dziencommax pisze:Aaaaa.... zapomniałbym. asmo Gratulacje z okazji 101 posta. Życzę samych soczystych setów i kolejnych 899 postów.asmodeus8 pisze:1001 post
Dziekuje wszystkim i do roboty.
Happy trading
Pozdrawiam

Co za dziencommax pisze:Aaaaa.... zapomniałbym. asmo Gratulacje z okazji 101 posta. Życzę samych soczystych setów i kolejnych 899 postów.asmodeus8 pisze:1001 post
Dziekuje wszystkim i do roboty.
Happy trading
Pozdrawiam
Rozumiem ze mowa o tym setupie tez sie zastanawiam nad wejsciem.asmodeus8 pisze:Poprawny, ale strasznie ciasno. Pogadamy o tymsonictune pisze:hello
Powiedzcie . Poprawny ten setup
To co Pelnomocnik jedziemy z pinem z tyg edka ?
Tak teraz to fajnie wygląda tylko Zbyszek trochę inaczej tego motyla narysował i dlatego napisałem, że szpila była nad punktem B, co negowało formacje. Ale próbowałem też się załapać na ten ruch i postawiłem ZO na poziomie 1.0200 i zabrakło 2 pipsówcommax pisze:czerwinek Ta szpilka tam jest bo ma tam być. zobacz na D1 : Trzy pipsy od 1.618
Funt w ogóle dał czadu w tym tygodniu. Wziąłem GBPCHF w zeszły piątek i jadę na nim cały tydzień. Wrzucałem screena parę postów wcześniej. Po drodze jeszcze zdjąłem kilka skalpów intraday i na razie jest jakieś 650 pips i myślę, że GBPCHF nie powiedział jeszcze ostatniego słowa. Chcę dojechać z nim do TL a potem się zobaczy. Wcale bym się nie pogniewał gdyby się okazało, że to początek trójki z D1.Pełnomocnik pisze:Wczorajsze wejscie na kablu +120 pipek
jestem bardzo zadowolony bo wssałem z tego ruchu chyba wszystko co się dało. Co nawazniejsze jako SL przyjołem 50 fibo pina z D1 co pozwoliło mi ograniczyc ryzyko do 2% a profit powiekszył moje konto o 4%
wiec jest git
No to gratulacje stary,doskonaly wynik !Po drodze jeszcze zdjąłem kilka skalpów intraday i na razie jest jakieś 650 pips
Jestem juz out.Asmo mam jeszcze pytanie do Ciebie. Jak zarządzasz teraz setupem na GBP/CAD? Wyszedłeś już czy stoponiowo jakoś przesuwasz SL?
Druga sprawa to czy jeżeli zaraz po "Pin barze" 3 dni temu cena by leciała w dół to byś wchodził? Bo z tego co pisałeś to 2 dni były konsolidacji i dopiero wszedłeś w trade wczoraj? Dlaczego? Czułeś, że będzie lekka konsola i chciałeś ją przeczekać?