Praca na rynku walutowym
MrYogi nic prostrzego złosić go do CFTC i będzie chłopak miliardy $ zarabił.A tak na poważnie to uważam że podmioty od 40 lat pod pod kontrolą CFTC zarabiające od -5 do +20 średnio rocznie to bardzo dobry wynik.Dlaczego tak uważam?. Ponieważ kasę możesz wypłacić w każdej chwili .Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Jeśli ich risk to 0,05% na pozycje - to gratuluje wyników - w innym wypadku polecam zająć się sprzedażą hod-dogów.zz pisze:Kovis bez obrazy najlepsi narobią ostatnio po 2-5% rocznie a wy tu takie kawałki wciskacie.Prawda jest jedna FOREX to najtrudniejsze zajęcie.Ktoś przytoczył taki cytat demo to chodzenie po szynie bez podpurki.Real to chodzenie po szynie między drapaczami chmur i to obrazuje skale wyzwania. Pozdrawiam.
Lepiej na tym wyjdą...
Oprocentowanie obligacji to ok 6,5% rocznie, sądzisz że zajmowałbym się forexem mając od 2 do 5% zysku rocznie ?
Ps. ostatnie dane z NBP chłopaki straciły 12,5 miliarda zł,czy to Tobie nie daje do myślenia?.Nie chcę Ciebie dołować,natomiat trochę zdrowego rozsądku nie zaszkodzi.Pozdrawiam.
Dodano po 5 minutach:
Ps.za chwilę złotówki nie będzie. będzie EUR Jak zjadą z stopami do 2%,a super fachowcy średnio rocznie zarobią na FX 20% wierz mi że to będzie HIT stulecia,chociaż teraz Tobie to się wyda śmiesz co piszę.Pozdrawiam.
Dodano po 5 minutach:
Ps.za chwilę złotówki nie będzie. będzie EUR Jak zjadą z stopami do 2%,a super fachowcy średnio rocznie zarobią na FX 20% wierz mi że to będzie HIT stulecia,chociaż teraz Tobie to się wyda śmiesz co piszę.Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
Nie znam tych "chłopaków" i ciężko mówić czy te 12.5miliarda zł to dużo.zz pisze:Ps. ostatnie dane z NBP chłopaki straciły 12,5 miliarda zł,czy to Tobie nie daje do myślenia?.Nie chcę Ciebie dołować,natomiat trochę zdrowego rozsądku nie zaszkodzi.Pozdrawiam.
może to było 0,05% ich depozytu i jutro zarobią 50miliardów.
Suche liczby... Mało co komukolwiek mówią.
Uważam że max DD 10% na miesiąc -potrafi przerodzić się w ciekawy zysk i z mojego punktu jest to bardzo zdrowy rozsądek.
Nie będę nikomu nic narzucał i udowadniał bo przecież to tylko dyskusja na temat "pracy".
Uważam że praca Tradera opierać się musi na zyskach - to oczywiste.
Żeby miało to ręce i nogi / wynik ponad 30% rocznie / 2,5% miesięcznie, dużo ?
Dla cierpliwych nie, dla lubiących ryzyko risk np.0,1% na dzień będzie męczący i nudny.
Osobiście preferuje większe ryzyko - łączące się z wyższymi zyskami.
Pytanie czy jesteś w tych 7% zarabiających...
Tym zakończę moje uzasadnienia dotyczące % i pracy jako Trader
- Janek Trader
- Pasjonat
Kovis
Czy rozważasz możliwość, żeby trader pracował u siebie w domu. Nie każdy lubi jak mu się za plecami ktoś gapi na warsztat i podpatruje technikę jego tradingu, a po za tym zaoszczędziłbyś na kosztach prowadzenia biura.
Czy rozważasz możliwość, żeby trader pracował u siebie w domu. Nie każdy lubi jak mu się za plecami ktoś gapi na warsztat i podpatruje technikę jego tradingu, a po za tym zaoszczędziłbyś na kosztach prowadzenia biura.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg