Sama prawda. Takie posty dodają człowiekowi siły jak przechodzi kryzys twórczy w tej branży

Ciesze sie ze pomoglo

Zbudowałeś pewnie jakiegoś Frankensteina i teraz próbujesz racjonalizacjisie przyczepilem.. kryzys jesienny
Ten sys to dopiero sys , trzy miesiace i 1 pips do przodu . Dobrze ze mnie posluchal w tamtym tygodniu i nie otworzyl pozycji bo bylo by kilkadziesiat na minusie ...Stforex pisze:Wystarczy porównać dwie świeczki. System jest tak prosty, że uwłacza intelektowi przeciętnego homo-sapiensa. No i zyskowny...jak widać
Możesz sobie na to pozwolić. A co mają zrobić pozostali, jak już zasiejesz ziarno niepewności? Czy to co wiem, to wiem, czy tylko mi się wydaje? Pozostaje umysłowe osierocenie...Okres na obalanie dobrych zlych rad hehe.. "cieniuje" lol i chyba neguje systemowcow
Zle to ująłeś.. nie przekazałem całości.. bo ile razy można się powtarzaćbrother pisze:Posty Reptile potrafią zniechęcić człowieka do działania, z drugiej strony nigdy nie pisze co ma na myśli więc trzeba to wszystko brać z dystansem i kroczyć własną ścieżką:)