Mamy USDPLN wybierz 2 poziomy nad i pod ceną i przedstaw mi PP.
Zrob backtest na podobnych załozeniach wstecz i pokaz skutecznosc.
Czy kleski na fx nie biora sie z tego ze duzo sie gada i teoretyzuje a malo pracuje.. niezebym cos zarzucal

A kto ci kaze grac nonstop na fx? Napewno znasz dywersyikacje,jestes rozsadny,wiec podejmujesz racjonalne decyzje?
Np. teraz.. caly tydzien oczekiwan.. tak uprzednio przed Draghim.. ilu z was wpiepsza sie w fx chcac znow duzo zarobic jak kazdego dnia kiedys na demo,kiedy reszta czeka i wie ze sa napiecia?
Tak,broki nad dymaja..mowia ze nie ma konfliktu.. sa posrednikami.. a na koncu wezla..tfu wedki..goscie akumuluja zasysaja wasze portfele. Nie daj Wielki Pips bym kiedys ja sie nie umail obronic

Ostanio siadlem sobie na spokojnie.. zerklem na kilka nickow i zastanowilem sie ile potencjalnie ANALIZ taki nick robi a ile gra.Uznalem,ze analizy sa zludne bo i podejscie takie jest.. metoda do d.? Analiza to pewnie 3min a meczenie pozycji 55minut

Zycie to suma gier ujemny czy co tam chcecie.. jutro podjedzie na CPN i dostaniesz requot za ON na 6zł
Odjedziesz z smutna miną.. zamyslony uderzysz komus w zderzak i zaliczysz SL na 3k PLN.
Nie ma co to sie zdarza.. im aktywniejszy jestes tym PP wieksze na unexpected.To unexpected wlasciwie jest expected.Straty.. wiec rob czesto jesli juz chcesz ale ciagle dobrze i pewny co do tego dobrze.
Wroc do tego USDPLN.. juz n razy sie ten temat pojawil.. i koljny raz nikt nie chce sie podjąc.. a kazdy chcesz meic statystyke..
Nawet jesli to jest w zakresie pewnego range 20zmiennych podstawowych to kazda z nich ma sowje PP ktora zaweza to i owo ryzyko.Nawet unexpected na rynku ma swoje PP.
yhm.. jakosc teorii ostanio mnie nuzy.