WOJCIECHR pisze: ↑31 lip 2020, 20:53
Cześć!
W dniu 12.05.2020 zakupiłem kurs Kreator Milionerów w kwocie 2997zl.
Wszystkie kursy otrzymałem tak jak zapewniał
Allegro, Amazon, Kurs sprzedaży, Pisanie książki, itp..
W regulaminie w ten czas zakupu była możliwość rezygnacji do 14 dni.
20 maja stwierdziłem, że zaistniały kurs nie ma sensu i zarządzałem zwrotu pieniędzy.
Wysyłanie e-maili z rezygnacją do pana Jacka Wiśniowskiego nie przynosiły rezultatów. Listy do siedziby jego firmy w Dębicy z wezwaniem do zapłaty również.
W dniu 9 lipca dostałem wiadomość:
biuro@sukces.pl
"Witam,
przesyłam regulamin Kreatora Milionerów
https://kreatormilionerow.pl/js/zamowienie/regulamin/
pzdr"
Otrzymalem całkowicie nowy regulamin który pierwszy raz widziałem!
I nagle NIE MA MOŻLIWOŚCI ZWROTU PIENIĘDZY,
ponieważ decydując się na zakup akceptuję warunki regulaminu!
Co za tym idzie jestem w plecy 3k.
Nie odpuszczę tej sprawy, chętnie podzielę się informacją jak się rozstrzygnie.
ODRADZAM KUPNA JAKIEGOKOLWIEK JEGO Z KURSÓW! SAME PROBLEMY!
Bzdury! Wszystko kupione w necie podlega zwrotowi!
Dawno mnie tu nie było, ale widzę że Jacula dalej milioneruje, oczywiście nie powie na czym milioneruje! Obiło mi się o uszy, że dzięki pandemii zarobił najwięcej w swoim życiu, jednak nie chce oddwać pieniędzy i zmienia regulamin? Co za bezczelność!
Przypominam wam, że ten milioner ma siedzibę w domu rodziców w Dębicy, którą można wygooglować sobie i obejrzeć posiadłość. Wcześniej siedziba była w PRL - owskim bloku na Żwirki i Wigury w Warszawie.
Już wiadomo na czym ten milioner dorobił się milionów czy jeszcze nie zdradził tego po tylu latach ? Tylko dalej klepie ogólniki? O Królu to chodziaż więcej wiadomo, a o nim kompletnie NIC!
Też mi nie chciał w 2013 roku zwrócić pieniędzy od razu za Kod Atrakcyjności, a potem zwrócił kasę, ale oczywiście nie całą. A potem walną focha!
Jacy wy naiwni jesteście! Ale tak się robi hajs! Na debilach! Szkoda że to ksoztowało 3000 zł ale widać jak czepia się takich tanich trików, to znaczy, że dużo zwrotów jest i nie ma hajsu skąd zwrócić.