Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Competition_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Nieprzeczytany post autor: Competition_FAN »

Lorcan pisze:
05 lis 2020, 20:47

Czego nie rozumiecie ludzie?
Potem gościu mi napisał, że ,,spamuję" - nie znając dokładnego znaczenia tego słowa.
Chłopaczku... przestań sęe już ośmieszać...Promuj Jacusia Wiśniowskiego jeśli ci płaci.. ale nikogo już nie nabierzesz na swoje numery :D :D :D

Lorcan
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Lorcan »

Competition_FAN pisze:
05 lis 2020, 23:13
Lorcan pisze:
05 lis 2020, 20:47

Czego nie rozumiecie ludzie?
Potem gościu mi napisał, że ,,spamuję" - nie znając dokładnego znaczenia tego słowa.
Chłopaczku... przestań sęe już ośmieszać...Promuj Jacusia Wiśniowskiego jeśli ci płaci.. ale nikogo już nie nabierzesz na swoje numery :D :D :D
Piszesz, że promuję Jacka, że go bronię, chwalę, że mi płaci itp.
Z całym szacunkiem ale wydaje mi się, że możesz mieć lekkie początki rozdwojenia jaźni.
Jeżeli jestem w błędzie to pokaż mi, w którym momencie promowałem Jacka? Inaczej zamilknij na wieki.

Competition_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Lorcan pisze:
06 lis 2020, 18:08

Z całym szacunkiem ale wydaje mi się, że możesz mieć lekkie początki rozdwojenia jaźni.
Jeżeli jestem w błędzie to pokaż mi, w którym momencie promowałem Jacka? Inaczej zamilknij na wieki.
kolego.... przestań się już kompromitować jeszcze bardziej niż poprzednio..
dałeś się nabrać na kurs Jacusia... czy go bronisz... to już twój problem... :)

Lorcan
Stały bywalec
Stały bywalec

Competition_FAN pisze:
07 lis 2020, 00:32
kolego.... przestań się już kompromitować jeszcze bardziej niż poprzednio..
dałeś się nabrać na kurs Jacusia... czy go bronisz... to już twój problem... :)
Ponawiam to co napisałem do ciebie wcześniej:
Lorcan pisze:
06 lis 2020, 18:08

Competition_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Lorcan pisze:
07 lis 2020, 10:31
Płacz naiwniaku płacz.. dałeś się nabrać na kurs Jacusia.. to płacz... :) :569: :569: :569:

Lorcan
Stały bywalec
Stały bywalec

Competition_FAN pisze:
08 lis 2020, 01:41
Lorcan pisze:
07 lis 2020, 10:31
Płacz naiwniaku płacz.. dałeś się nabrać na kurs Jacusia.. to płacz... :) :569: :569: :569:
Napisałeś mi kilka razy, że bronię Jacusia, że go promuję itp.
Prosiłem ciebie kilka razy - teraz proszę 3ci raz - abyś dokładnie pokazał, w którym momencie tak napisałem? Proszę ciebie trzeci raz abyś wskazał jakiś konkretny mój post, w którym go bronię/promuję?
Trzy razy proszę, a ty jedyne co potrafisz odpowiedzieć to: ,,haha płacz dalej, haha powtarzasz się, haha i co dałeś się nabrać, haha kompromitujesz się, haha ośmieszasz się" - to są twoje argumenty.

Z całym szacunkiem. Nigdy nie sądziłem, że napiszę to na tym forum, ale tak głupiego rozmówcy jeszcze w swoim życiu nie spotkałem.

Przecież ja nigdy nic od Jacka nie kupiłem. Dlaczego piszesz, że płaczę bo nabrałem się na jakiś jego kurs? W którym momencie to napisałem.

4ty raz nie będę ciebie prosił abyś wskazał, w którym poście go promuję bo nie potrafisz tego znaleźć i jedynie co mi odpisujesz to ,,haha ośmieszaj się dalej haha".

No k.wa jakbym pisał z 12 latkiem :D
Zakładam, że jesteś trollem i nie będę na ciebie więcej reagował.

Competition_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Lorcan pisze:
08 lis 2020, 10:20
No k.wa jakbym pisał z 12 latkiem :D
Zakładam, że jesteś trollem i nie będę na ciebie więcej reagował.
Płacz teraz i płać... Dałeś się nabrać na kurs Jacusia... to płacz i płać teraz... :)
Koniec dyskusji z tobą płaczący trollu :mrgreen:

Awatar użytkownika
dzikson
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: dzikson »

wyczuwam tu w szczególności jedną osobę piszącą co chwilę pod innym nickiem, osoba ta ma tak mocny żal do Jacusia że go nabrał na kurs że nie może wytrzymać i ciśnie przez łzy w trolim stylu że Jacuś taki okropny :D hehe ale Jacuś wysmarował co niektórych mydłem i wydymał.. Do prokuratury idźcie a nie wylewacie żale, Jacuś dobrze zrobił że wydymał frajerów, trzeba było się uczyć a nie iść na łatwiznę kupując kurs jak zostać frajerem..
"Dla każdego inaczej wygląda kawałek nieba, własna sieć odrzutowców kontra pół chleba.."
RR Brygada

Competition_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

dzikson pisze:
10 lis 2020, 18:00
trzeba było się uczyć a nie iść na łatwiznę kupując kurs jak zostać frajerem..
...oj zabolało cie to zabolało.. i bardzo dobrze... tumany płacące za ten kurs 3000 złotych dalej będą tumanami.. :)

Lorcan
Stały bywalec
Stały bywalec

dzikson pisze:
10 lis 2020, 18:00
wyczuwam tu w szczególności jedną osobę piszącą co chwilę pod innym nickiem, osoba ta ma tak mocny żal do Jacusia że go nabrał na kurs że nie może wytrzymać i ciśnie przez łzy w trolim stylu że Jacuś taki okropny :D hehe ale Jacuś wysmarował co niektórych mydłem i wydymał.. Do prokuratury idźcie a nie wylewacie żale, Jacuś dobrze zrobił że wydymał frajerów, trzeba było się uczyć a nie iść na łatwiznę kupując kurs jak zostać frajerem..
Dokładnie jest tak jak piszesz. Zauważ proszę, że użytkownik Competition_FAN ma najwyraźniej jakiś problem.
Nie ważne co by się napisało, on i tak odpowie coś w stylu: ,,zapłaciłeś za kurs to płacz płacz haha :D :D"
Najlepsze jest to, że on tak odpowiada na wszystko co tylko możliwe. Wmawiał mi, że chwalę/bronię/promuję Jacka, zaś gdy poprosiłem go o dowody (wypowiedzi, w których tak robię) to jego jedyną odpowiedzią było znowu: ,,zapłaciłeś za kurs to płacz płacz haha :D :D"

Istnieją dwa wyjścia, albo jest to człowiek, który naprawdę ma jakieś problemy z sobą i to jest jego jedyna forma obrony, albo jest to po prostu zwykły troll, któremu się nudzi i ma ciągle ubaw wysokich lotów.

Nieważne która opcja jest prawdziwa. W każdym przypadku temu osobnikowi należy się perm ban.

ODPOWIEDZ