krab29 pisze: ↑21 kwie 2020, 13:09
@Darku mam tego diskorda w przeglądarce jako stronę/zakładkę i nie umię cię usłyszeć/zobaczyć. Jak mnie znasz to wiesz, że prosty człowiek jestem. Znajdę na yt jak obsługuje się diskorda to ogarnę. Nawet nie mam słuchawek.
Co do pokazu. Jest pewien problem. Bo jak zrobisz "mi" pokaz live to zawsze może być zarzut, że chcę cię oszukać i wykorzystać cię do zawarcia pozycji. Poza tym, obawiam się, że mogą u ciebie pojawić się pewne osoby do komentowania. Mam nadzieję, że u siebie jesteś moderatorem i możesz ich przegonić. Nagle zaobserwujesz przypływ narybku. W związku z tym mam inną propozycję. Nie wiem ile jesteś w stanie ogarnąć par/instrumentów na raz. Wybierz jakieś pary główne walutowe, może złotko/srebro, coś unikatowego usd/mxn zar try i napisz interwał. Nagrasz film i napiszesz/powiesz, że twoi patroni widzą/widizieli go live i zrobisz film. Może ustalimy dzień i instrumenty i interwał i może ja wystrtuje do tego z demonem. Zamówię słuchawki i zobaczymy. Tylko jeśli chodzi o mnie to jestem po ciężkim nokaucie i w tym tygodniu odpada. Nie pozbieram się przez tydzień.
Pozdrawiam i 3maj się.
Uczciwej byłby film. Co ty na to?
Słuchaj, na przeglądarce nie działa streaming na żywo.
Potrzebujesz zainstalować Discord app dla Windows.
https://discordapp.com/
Wtedy wszystko będzie działać, a jeżeli czegoś nie wiesz, to pisz, pytaj, wyjaśnię!
O osoby do komentowania się nie obawiaj!
Są u mnie reguły, i kto nie szanuje drugiego tradera, zaraz zostanie zaproszony na rozmowę ze mną, i jeżeli nie będzie miał ochoty się dostosować, to za burtę go, jako kapitan mojego statku, wyrzucę!
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.