Choć w sumie co ja się wypowiadam, jestem tu chyba najmłodszy stażem

Tolmon, zdjęcie sugeruje że możesz mieć prawie 100 lat

Tolmon, zdjęcie sugeruje że możesz mieć prawie 100 lat
Ochrona Onasisa
@dzikson - mam 32 skończone i kilka..... dni
Kurde, tu produkcja postów też jest niezła!krab29 pisze: ↑21 kwie 2020, 09:21@Dzikson - szczelam, że dax. No może USD/ZAR MXN lub TRY.
@Darku czym nagrywasz filmy? To jakiś darmowy program? I chodzi mi też o to, żeby można nagrać część ekranu. Pytanie o coś z filmu mogę zadać tutaj czy na diskordzie? Źle mi się ta nazwa kojarzy.
Pozdrawiam i 3majcie się.
Zapraszam do mojego Dadas Trading Room na Discord, gdzie na żywo relacjonuję swój trading.dzikson pisze: ↑21 kwie 2020, 09:46Kurde podczas pisania 100 następnych odpowiedzihehe
Myślę że jeśli wypowiedzi będą merytoryczne i będzie można czegoś sensownego z nich zaczerpnąć to nie ma chyba większego problemu aby trochę z DT się pojawiło, chyba że zacznie się przepychanie i mądrowanie..
To co krab wczoraj napisał miało dużo sensu. Myślałem sobie w nocy o tym (często myślę o pierdołach) i pokazywanie tylko trafnych pozycji po tym jak już wejdą na plus jest bez sensu bo suma sumarów każdy zarabia. Inaczej by sie sprawa miała jak by pisać, wchodzę teraz w... i napisz potem pouczające teksty mając kilka publicznie nieudanych pozycji, na które ktoś by mógł zadać takie same pytanie, co spowodowało że wtedy akurat podjąłeś taką decyzję. Ale oczywiście większość boi się oceniania szczególnie w sytuacji gdy coś nie wyjdzie lub może nie wyjść.
Osobiście TP na ropie zaliczony, czekam na jakiś znak aby wejść w "szybkie" buy
Tolmon, a ty nie ściemniaj!Tolmon_Nika pisze: ↑21 kwie 2020, 10:48@dzikson - mam 32 skończone i kilka..... dni![]()
@cajto - Onasisa aż tak to nie , Cypr - Turecka agresja
@ Tomasz (jeżeli dobrze rozumiem) , że zamiast pisaniny mam S ,L coś cienkiego itd. zaproponowałstatment a nie musowo go pokazać