DayTrading: Środa 08.04.2020
-
- Fanatyk
Re: DayTrading: Środa 08.04.2020
2,7k w zasięgu imo
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
dokt
ok napisz jak zgasisz choc znajac zycie predzej ja 2ski juz bede mial nim ty o gaszeniu pomyslisz ha ha ha nie pamietam bys choc raz zgasil wczesniej niz ja
ok napisz jak zgasisz choc znajac zycie predzej ja 2ski juz bede mial nim ty o gaszeniu pomyslisz ha ha ha nie pamietam bys choc raz zgasil wczesniej niz ja

Ostatnio zmieniony 08 kwie 2020, 10:55 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Wczoraj miało być w zaiegu 2.77k.
Te wykresy to rysujecie jak komu wygodnie i co na nich chce zobaczyć? Można by newsy z usa poczytać co się dzieje. Można by pomyśleć trochę. Nie kreski stawiać. No zobaczymy jak te 2.7k będzie.

volker imo nie ma nic wspolnego z infami
to tylko mozliwy zasieg? na dzis
mozliwy wcale nie znaczy ze musi byc zrealizowany
nauka nauka i na,,, i wtedy dopiero wiedze masz ha haaaaaaaaaa
to tak jak imo na rope masz na 22xx na dzis a moze byc dpa blada i zobaczyz dzis 25
a do 22 bedziesz imo szukal jutro
to tak jak imo na rope masz na 22xx na dzis a moze byc dpa blada i zobaczyz dzis 25

Ostatnio zmieniony 08 kwie 2020, 11:01 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
ja juz zgasilem strazaka ale ski mi nie zlapalo wiec wcale mnie to nie cieszy
na stoqq pokazali swiczke na 4,19 prawie a u mnie krwa nawet 4,185 nie wskoczylo
na stoqq pokazali swiczke na 4,19 prawie a u mnie krwa nawet 4,185 nie wskoczylo
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2020, 11:06 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
WIEDZA. WIEDZA. Dość szerokie pojęcie. Wiedza o czym?XAB pisze: ↑08 kwie 2020, 10:58volker imo nie ma nic wspolnego z infami
to tak jak imo na rope masz na 22xx na dzis a moze byc dpa blada i zobaczyz dzis 25![]()