DayTrading: Środa 08.04.2020
Re: DayTrading: Środa 08.04.2020
Jakieś pomysły.?
EUR/USD może spaść na 1,08 a nawet ostatecznie na 1,072
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2020, 08:06 przez cugan, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
w zasadzie jasno... dzięki za sygnał sprzedaży "ropy"XAB pisze: ↑08 kwie 2020, 06:49ropa m10
w zasadzie jasno i przejrzyscie
https://iv.pl/image/Gt5AWVf
dolce - usd/pl
https://iv.pl/image/Gt5Adiz
i edek widac spada a ja BP nie interesuje sie zbytnio jeszcze wejscie w lki
Ja tam widzę ze ropa może na 30,5._Kerad_ pisze: ↑08 kwie 2020, 08:05w zasadzie jasno... dzięki za sygnał sprzedaży "ropy"XAB pisze: ↑08 kwie 2020, 06:49ropa m10
dolce - usd/pl
Jest podwójne dno tego tygodnia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
wiesz ja widzę nawet wyżej...cugan pisze: ↑08 kwie 2020, 08:14Ja tam widzę ze ropa może na 30,5._Kerad_ pisze: ↑08 kwie 2020, 08:05w zasadzie jasno... dzięki za sygnał sprzedaży "ropy"XAB pisze: ↑08 kwie 2020, 06:49ropa m10
dolce - usd/pl
Jest podwójne dno tego tygodnia
tylko jest małe ale.
jeśli będzie popyt na to, to może i cena będzie wysoko a dziś popytu brak i powiem Ci jeśli tak piszesz to nie rozumieć podstawowego prawa popytu i podaży

a rynek jest w takiej czarnej... dupie że samo gadanie o porozumieniu nic nie da bo cięcia jakie są potrzebne do zrównoważenia rynku to około 20 mln baryłek
a druga sprawa że Tramp nie jest w stanie nakazać obniżenie wydobycia a całe porozumienie musi opierać się na "ogarnięciu" cięciem całego rynku
Pomyśl, myślisz że na jakie cięcia zgodzą się inni a Tramp zajmie ich miejsce na rynku bo oni nie ograniczą wydobycia
Myślisz że osiągną porozumienie?
a kreski można sobie rysować... jeśli myślisz że to zatrzyma spadki to powiem Ci że jesteś naiwny
bo do tego jeszcze trzeba dodać że to jest surowiec i do tego "polityczny"....
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2020, 08:31 przez _Kerad_, łącznie zmieniany 1 raz.
A co sę stało na Daxie że sie tak ucieszyli?:)
S brane 20 minut temu po 10381 zamknięte.
S brane 20 minut temu po 10381 zamknięte.
Wczoraj było 30 dziś tez może być i. I tyle !_Kerad_ pisze: ↑08 kwie 2020, 08:27wiesz ja widzę nawet wyżej...
tylko jest małe ale.
jeśli będzie popyt na to, to może i cena będzie wysoko a dziś popytu brak i powiem Ci jeśli tak piszesz to nie rozumieć podstawowego prawa popytu i podaży![]()
a rynek jest w takiej czarnej... dupie że samo gadanie o porozumieniu nic nie da bo cięcia jakie są potrzebne do zrównoważenia rynku to około 20 mln baryłek
a druga sprawa że Tramp nie jest w stanie nakazać obniżenie wydobycia a całe porozumienie musi opierać się na "ogarnięciu" cięciem całego rynku
Pomyśl, myślisz że na jakie cięcia zgodzą się inni a Tramp zajmie ich miejsce na rynku bo oni nie ograniczą wydobycia
a kreski można sobie rysować... jeśli myślisz że to zatrzyma spadki to powiem Ci że jesteś naiwny
Powód zawsze się znajdzie choćby święta.
Większe dostawy większe zapotrzebowanie
Muszą bo w interesie wszystkich producentów jest wysoka cena. Po drugie nie ma gdzie trzymać tej ropy._Kerad_ pisze: ↑08 kwie 2020, 08:27wiesz ja widzę nawet wyżej...
tylko jest małe ale.
jeśli będzie popyt na to, to może i cena będzie wysoko a dziś popytu brak i powiem Ci jeśli tak piszesz to nie rozumieć podstawowego prawa popytu i podaży![]()
@cugan
wiesz, spotkanie rynek nerwowy to i może zareagować gwałtownie
Jeśli zareagował wystrzałem na pogłoskę że jest spotkanie planowane...
ale jeśli to rozebrać na czynniki pierwsze to dogadanie się jest mało prawdopodobne a Tramp robi szum bo chce zostac wybrany na kolejną kadencję i tyle
pomyśl, jest w stanie nakazać firmą prywatnym i do tego w Teksasie ograniczenie wydobycia?
bo ja takiej bzdury już dawno nie słyszałem a mam sporo lat
Poszukaj i poczytać kto jest liderem na rynku? czyli kto sprzedaje najwięcej ropy?
a do tego kupuję z Kanady , ciekawe....
zastanów się jeszcze, dlaczego ruski nie zgodził się na cięcia i w co chciał grać a przy tym został ograny
przecież na pewno wiedział że doprowadzi do spadku cen, może nie spodziewał się że aż tak..
wiesz, spotkanie rynek nerwowy to i może zareagować gwałtownie
Jeśli zareagował wystrzałem na pogłoskę że jest spotkanie planowane...
ale jeśli to rozebrać na czynniki pierwsze to dogadanie się jest mało prawdopodobne a Tramp robi szum bo chce zostac wybrany na kolejną kadencję i tyle
pomyśl, jest w stanie nakazać firmą prywatnym i do tego w Teksasie ograniczenie wydobycia?
bo ja takiej bzdury już dawno nie słyszałem a mam sporo lat

Poszukaj i poczytać kto jest liderem na rynku? czyli kto sprzedaje najwięcej ropy?
a do tego kupuję z Kanady , ciekawe....
zastanów się jeszcze, dlaczego ruski nie zgodził się na cięcia i w co chciał grać a przy tym został ograny

przecież na pewno wiedział że doprowadzi do spadku cen, może nie spodziewał się że aż tak..
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2020, 08:53 przez _Kerad_, łącznie zmieniany 1 raz.